Kapten Trumm kirjutas: ↑10 Juul, 2023 10:41
Lycras trollid mölisemas....?
Enamikel automeestel, sh minul on ratas samuti olemas ja ikka üle keskmise.
Trumm teeb siin nüüd seda, mida ta juba miljon korda teinud on - varustab oma väite adekvaatse viitega.
Vähemasti sama amüsantne oleks lugeda Trummi tõlgendust "üle keskmisest rattast".
Kapten Trumm kirjutas: ↑11 Juul, 2023 12:36
No shit,
foori taga peatunud auto ja äärekivi vahele 140 kmh laekumine lõpeb ilmselt õnnetusega, küll aga võidakse sind linnasõidus taolise kiiruse möödudes üllatada/ehmatada, isegi niipalju, et teedki rooliga vale liigutuse. On nüüd arusaadav?
Ma saan aru küll, et seda on äärmiselt keeruline tõestada aga ma oleks ülimalt üllatunud, kui siin foorumis peale Trummi veel kellelgi oleks terve elu jooksul selline sündmus kasvõi kordki aset leidnud. Õigupoolest ma sügavalt kahtlen, kas seda Trummilgi juhtunud on.
Minul on puhkus. Liiklesin Ida- ja Lääne-Virumaal, Jõgevamaal, Tartumaal. Sattusin paari kohta kuhu vaatamata igasuvistele ringidele polnud veel sattunudki (näiteks Endla maastikukaitsealal mõned allikad). Enamus kõrvalteedel, tihti kruusal. Tagasi koju jõudes näitas mu 14 aastat vana 1,9TDI kütusekuluks 3,2l/100. Kogemuse järgi nii 10% optimistlik hinnang. Kulu oli väike, sest ei põrutanud kõikjal piirkiirusega (või isegi pisut üle, nagu siin üks arvas kõikse ohutumaks olevat) - töristasin kõrvalteedel 5. käiguga @70 (kindel mootori surm, nagu siitsamast lugeda on olnud) kui oli vaja sõites aega parajaks teha (kas oli muuseum veel kinni või vajas pesamuna pikemat und või polnud lõunapakkumine veel jõus). Tšill reisike oli - matkamist, ronimist, SPA. Soovitan kõigile juhtidele, kel närvid põhiteedel võitlemisest krussis.