vaatasin seda öövideot veelkord, kahele plahvatusele eelnes kaheksa lasku (kogu kaitse). Kui oli kaks drooni siis 2/2

Ei maksa seda vene sillaehitust nii pimesi ikka kiita. Seal oli suuresti ikka lääne know-how mängus ja kriitilise tähtsugsega sõlmed ja ehitusmaterjalid tulid ilmselt samuti piiri tagant.Kapten Trumm kirjutas: ↑17 Juul, 2023 10:53 Vene geograafiliste iseärasuste tõttu (palju suuri jõgesid) on vene sillaehitus igati tasemel. Kunagi kaheldi ka selles, et VF selle silla üldse valmis teeb. Näed, tegi küll.
teine plaat on ka nihkunud. Või isegi ka selle vastas olnud plaadid on nihkunud pilti uskudesKilo Tango kirjutas: ↑17 Juul, 2023 13:01 Mõte rünnata pealveedroonidega silla madalamat osa on ilus, kuna seal ei ole plahvatuse hajumiseks piisavalt ruumi. Seekord tundub taastamine olevat keerulisem, sest selleks tuleb:
1. Eemaldada viga saanud plaat
~5 kuud. Tasub lugeda ka teiste akf-de postitusi. Pauk käis oktoobris ja liiklus taastati täielikult veebruaris.
Minu esimene mõte oli allveedroonlamba-ants kirjutas: ↑17 Juul, 2023 14:31 Kui nüüd vastavad tõele jutud, et seekord tuli pauk merd mööda, siis sellega tekib mitu huvitavat küsimust. Odessast ümber Krimmi "purjetada" on optimistlikult 600 km. Kas Ukraina meredroonid suudavad selliseid distantse märkamatult läbida? Või lasti droonid vette hoopis mõnelt kaubalaevalt? Võimalust, et Ukraina eriväelased koos massiivsete meredroonidega kuhugi Aasovi mere rannikule infiltreerusid ja sealt aparaadid teele saatsid, ma kuigi tõenäoliseks ei peaks.
Videote ja piltide pealt tundub, et plahvatus toimus ilmselt silla all otse tala juures. Silla rajad toetuvad T-kujulistele tugedele selles madalamas osas. Ma ei tea, kas need kuidagi sarnanevad kõrgema osa taladega. Igatahes paistab, et ehkki postid ei pruugi olla kannatada saanud, siis kindlasti on kannatada saanud T-toe üks õlgasid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline