Ma ei kasuta õnneks või õnnetuseks hiinlaste nuti imesid. Küll on mul tööalases kasutuses kaks Huawei ruuterit wifi tekitamiseks ja seal on tavapärased sellised kvaliteedi tundemärgidAMvA kirjutas: ↑18 Juul, 2023 20:58Pole mõtet rumalat juttu ajada, kui teadmised maailmas toimuvast on läbi lukuaugu vaatamisel tekkinud. Hiina mobiiltelefonitootjad teevad tipptasemel asju. Xiaomi, One+, Oppo jne. jne. Lenovo sülearvutid maailma tipus.Kapten Trumm kirjutas: ↑18 Juul, 2023 18:34 Hiinlased teevad korralikke asju vaid siis kui
-neid tehakse mõne lääne tootja Hiinas asuvas tehases
-tootearendus käib kõik Eurooas/USA-s
-kohapeal on inseneeria ja kvaliteedikontroll valgete käes, hiinlane on maksimum brigadiri rollis.
-aeg ajalt wifi signaal kaob kuhugi, kuigi skaalal mobiililevi pulkasid on endiselt samapalju
-mingi saate vaatamisel kõige paremal hetkel pilt hangub. Kontrollid milles asi, seade on end lambist välja lülitanud.
-akud pehmenevad ülimalt kiiresti, kui tahad päeval tööd teha, siis hoia laadijaga kogu aeg seinas.
Ahjaa, vaatasin praegu laua alla, mul ju Lenovo lauaarvuti "kast", sealt lasin kohe algatuseks välja rookida "finessi", et arvuti pakkus mulle igapäevaselt võimalust oma faile kuskil Lenovo pilves varundada. Kus seda ilmselt hakkavad pisikesed hiinlased uurima, mis seal huvitavat.
Ühesõnaga, taoline "tehnoloogia" kõrge riskiastmega asjadele nagu auto ei sobi kuidagi. Peaksid sa normaalseks autot, mis lambist sureb keset teed välja, aga sellest pole midagi, sest "tipptasemel" tehnika tuleb lihtsalt uuesti käivitada. Või äkki seletamatult mootori võimsus langeb mopeedi tasemele. Õige hiina-apologeet ja laia silmaringiga mees seepeale peatab kaastundlikult naeratades auto, eemaldab akujuhtme ja seda tagasi pannes teeb restardi, misjärel sõit jätkub....
Teiseks, tänases julgeolekukontektstis võiks ka seda taibata (eriti siinsed laia silmaringiga mehed, kes läbi lukuaugu maailma ei vaata), et Hiina on samasugune sõjakurjategijate reziim kui Kremlis ja ma ei suuda siin näha kvalitatiivset vahet, kumma kuritegelikku riigikorda oma arvutikraami ostmisega toetada.