oliver kirjutas:Võta sõbra käest protokoll, seal karistuse aluseks olnud paragrahv kirjas.
Ma helistasin talle ja küsisin, mis seal kirjas oli, ta vastas, et Eesti laigu kandmise pärast.. Ta ei olnud täis peaga ega midagi..
Ta seda protokolli alles ei hoidnud.. maksis trahvi ära ja jokk..
oliver kirjutas:Võta sõbra käest protokoll, seal karistuse aluseks olnud paragrahv kirjas.
Ma helistasin talle ja küsisin, mis seal kirjas oli, ta vastas, et Eesti laigu kandmise pärast.. Ta ei olnud täis peaga ega midagi..
Ta seda protokolli alles ei hoidnud.. maksis trahvi ära ja jokk..
Vot tahaks teada millise seaduse ja punkti alusel?
Kaks voimalust - kas sober ajab lihtsalt jama voi keeras politsei. Aga ma kahtlustan esimest varianti. Ma uldse ei imesta, et selliseid jutte raagitakse.
accusatorial, kaldun arvama, et su sõbrake on paras luuletaja, või tegid ametivõimud talle külma. Muidugi kui ta kandis embleeme, siis on loomulikult karistus õigustatud.
Ilma väeosa tunnusteta pole laiguline mingi vormirõivas
Ehk siis kui ma olen kaitseliitlane, ent hetkel ei täida mingit ülesannet, vaid lihtsalt, ütleme, lähen külmaga näiteks linna, kandes EKV laiku, ent ilma ühegi väeosa või muu tunnusmärgita, ei tohiks sellest probleemi tulla?
See, kus ja kuidas keegi EKV vormi kannab, on tsivilistide puhul sügavalt kinni isiklikus arusaamas ning austuses oma riigi kaitsevägede vastu.
Kui mõni seltsimees arvab heaks EKV laiguga minna lauta sitta viskama vms. siis palun väga, ega mina teda ei keela. Lihtsalt mina nii ei teeks...ei tea isegi miks. lihtsalt ei teeks. Küll aga tõmban ma selle EKV talvevormi selga, kui talvel vaja pakasega metsas tuuseldada või jahil käia. Samuti on ta asendamatu abimees talvel jää peal kala käies... Siinkohal võib nüüd muidugi tulla rääkima mulle selle austuse puudumisest, kui talivormiga kalal ja jahil käin vms. aga mina isiklikult ei pea seda taunitavaks, kuna ma ei riku ja ei määri seda vormi. Ja kuna ma ka tean, et ma siiralt austan Eesti Kaitsejõude, siis ei näe ma ka probleemi EKV vormiga metsas ringiliikumises, olles ise kaitseliitlane.
Wiking kirjutas:accusatorial, kaldun arvama, et su sõbrake on paras luuletaja, või tegid ametivõimud talle külma. Muidugi kui ta kandis embleeme, siis on loomulikult karistus õigustatud.
Ilma väeosa tunnusteta pole laiguline mingi vormirõivas
Ei ajanud ta pada, kuna seda protokolli on näinud rohkem kui üks või kaks inimest!
Ega see Eesti Politsei mingi pühak ei ole.. tuletagem meelde 9. ja 27. maid 2006a.
no kui mingi vend joob kusagil baaris EKV laiguline seljas, ja olgugi, et tal embleeme pole.. minu jaoks on see sama, mis vormis joomine. ja ma usun, et enamiku rahva jaoks ka. sest nemad ju ei saa aru sellest embleemide jne värgist. lõpuks on ikka jutt, et EESTI SÕJAVÄELANE jõi kusagil vormis.
no kui mingi vend joob kusagil baaris EKV laiguline seljas, ja olgugi, et tal embleeme pole.. minu jaoks on see sama, mis vormis joomine. ja ma usun, et enamiku rahva jaoks ka. sest nemad ju ei saa aru sellest embleemide jne värgist. lõpuks on ikka jutt, et EESTI SÕJAVÄELANE jõi kusagil vormis.
Vaevalt küll, rahvas nüüd nii rumal ka pole. Samas võiks juba väita, et ükskõik, mis laiguga vend kuskil jaurab, arvatakse, et sõjaväelane. Või kui mõni kannab lühikesi laigulisi. Tavaliselt üldse ei kanta tsivilistide või ka patriootide või militaristide poolt 100% vormi. Kui aga mõni siiski arvatakse peab igat laigulise komponendi kandjat kaitseväelaseks, siis on see ta enda harimatuse probleem.
Eks vormi kandes tulekski endale selgeks teha, kuidas olla. Ei poolda ka mingis laudas sitaviskamist, parmude õllekas laigulise kandmist jne. Pealegi suuremalt jaolt kannavad ikka vormi need, kel lugupidamine selle vastu.
Kahtlane, trahvida saab seadusliku alusega, mitte omast suvast.Ju tal seal mingit eraldusmärgid ikka olid.Kas sa nägid ta laigulist trahvisaamise ajal??
On olemas ka vanu kalkareid, kuid need reeglina eesti vormiriietuse elemente ei kanna ja piirduvad rohkem prugikastide juurest leitud kehakatetega, ning seeparast kitsendasin kasitletavat kontingenti omadussonaga - noored.
Vastan kusimusele, kui juba kusisid.
EI - ma ei pea koiki NOORI kalkariteks.
Kes on kalkar.
See on toepoolest defineeritav vaid "minu arust" ja kolbab identifitseerimaks silmnahtavalt lodevuse tundemarkidega inimisendeid. Need lodevuse tundemargid voivad valjenduda nii keelekasutuses, riietuse kandmises, kehahoiakus, kui ka riietest valjapaistvate kehaosade valjanagemises.
KAS ANDSIN PIISAVA VASTUSE silmnahtavalt arritunud foorumlase kusimusele !!!
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)