Viktoriin
Re: Viktoriin
Ristikivi?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Küsitav isik ei olnud Aadu Hint ega ka Ristikivi ja samuti ei olnud tegu korpusepoisiga. Annan vihje, et reservväelased olid olemas siiski ka EW ajal..
Reservväelane võis olla Luts.
Küsitav on vähemalt sama tuntud kui Luts küll, aga ei ole tema
Kas tal üldse mingit militaarset tausta oli, ma ei teagi
Aga tolleaegses nn "Kaitseressursside Ametis" oli kord käinud enda andmeid uuendamas ja nii see apsakas juhtus. Ajalehest lugesin.

Kas tal üldse mingit militaarset tausta oli, ma ei teagi

Tammsaare oli ehk liiga vana, aga võib olla EW algul veel käis. Militaarset tausta ei tea tal olevat ja tervis ka põdur, aga mine tea siis.
Viimati muutis Rebane11, 24 Juul, 2023 16:10, muudetud 1 kord kokku.
Tammsaare on õige vastus
Tundub, et ta kehva tervise tõttu kunagi üheski väes ei teeninud tegelikult. Aga vanast ajalehest lugesin, et kui ta käinud enda andmeid uuendamas sealsamases "Kaitseressursside Ametis", siis ei tuntud teda seal ära ja küsiti elukutset. Hakkas siis oma tagasihoidlikul moel vastama: "Ma peamiselt tegelen kirjutamisega.." ja juba läks paberitesse "Amet- kirjutaja". Nii on meenutanud keegi sõjaväelane, kes seal juures oli.
Akf! Rebane11 on mitmeid õigeid vastuseid andnud viimasel ajal, tubli töö! Aga süsteem on ikka sama- kas küsid uue küsimuse või annad järje vabaks.

Tundub, et ta kehva tervise tõttu kunagi üheski väes ei teeninud tegelikult. Aga vanast ajalehest lugesin, et kui ta käinud enda andmeid uuendamas sealsamases "Kaitseressursside Ametis", siis ei tuntud teda seal ära ja küsiti elukutset. Hakkas siis oma tagasihoidlikul moel vastama: "Ma peamiselt tegelen kirjutamisega.." ja juba läks paberitesse "Amet- kirjutaja". Nii on meenutanud keegi sõjaväelane, kes seal juures oli.
Akf! Rebane11 on mitmeid õigeid vastuseid andnud viimasel ajal, tubli töö! Aga süsteem on ikka sama- kas küsid uue küsimuse või annad järje vabaks.
Vabaks. Ma nii kõrval tegevusena praegu, üritan mõtteid reastada nende sõjaväemälestuste koha pealt, seega küsimuste esitamiseks mõtteid ei jagu. Ja hetkel vaimu teritamiseks viktoriin hea. Lihvib roostet maha. 

Või siiski kerge amps.
Mida ühist on inimese elul ja lintmakil?
Mida ühist on inimese elul ja lintmakil?
Lindiketas hakkab lõpupoole järjest kiiremini pöörlema.
Nagu aastadki. Mida lõpu poole, seda kiiremini. Palun küsige.
Annan järje edasi osavamatele küsijaile.
Kes on pildil?

Teatud ajaloolase esinemisi jälgivad kodanikud ilmselt teavad vastust.

Teatud ajaloolase esinemisi jälgivad kodanikud ilmselt teavad vastust.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
-
- Liige
- Kontakt:
Schmuul und sõbrad ?
Mitte just päris.
Oodatav täielik vastus oleks, et milline armee ja millisel hetkel ehk seisus ehk konditsioonis ehk kus.
Oodatav täielik vastus oleks, et milline armee ja millisel hetkel ehk seisus ehk konditsioonis ehk kus.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Konditsioon vast veel võitluslik aga näod ei tundu tüüpilised punaarmeelase omad. Aga et teatud ajaloolane sellest räägib? Ja peaks armee olema... On see ikka 2 ms seotud või varasem aeg?
Poola 1939?
Poola 1939?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist