Viktoriin
Re: Viktoriin
Jah. On atlalt ehk viskepuu ehk woomera. Pärast vibu leiutamist vajus unustusse. Kasutusse jäi ainult seal, kus vibu kasutada ei saanud: 1) arktikas, sest külmas polnud vibukaar elastne; 2) vihmametsades, sest seal ligunes nöör läbi.
Mammutite, karvaste ninasarvikute ja teiste suurimetajate väljasuremise osas on hüpoteese mitmeid. Kõige veenvam on jääaja lõpp, mis hävitas suurimetajate elukeskkonna (külm stepp). Aga teise hüpoteesi kohaselt võimaldas atlalt ohutust kaugusest suurimetajaid küttida. Kuna noorloomad olid pehmema lihaga ja kergemini jahitavad, siis noppisid ürginimesed neid. Aga suurimetajate tiinus oli pikk, poegade täiskasvanu ikka jõudmine veel pikem, siis nii nad välja suridki.
Ehk siis Sho, esita küsimus.
Mammutite, karvaste ninasarvikute ja teiste suurimetajate väljasuremise osas on hüpoteese mitmeid. Kõige veenvam on jääaja lõpp, mis hävitas suurimetajate elukeskkonna (külm stepp). Aga teise hüpoteesi kohaselt võimaldas atlalt ohutust kaugusest suurimetajaid küttida. Kuna noorloomad olid pehmema lihaga ja kergemini jahitavad, siis noppisid ürginimesed neid. Aga suurimetajate tiinus oli pikk, poegade täiskasvanu ikka jõudmine veel pikem, siis nii nad välja suridki.
Ehk siis Sho, esita küsimus.
Damn. 
II Ilmasôja ajal moodustus teatud telg nn. teljeriikidest Saksamaa, Itaalia ja Jaapan.
Aga kuhu jäi Saksamaa suur sôber ja liitlane Nôukaliit?
Kas Nôukaliit üritas saada neljandaks teljeriigiks ja kas on olemas ajalooline dokument Nôukaliidu vastavast ametlikust ettepanekust?

II Ilmasôja ajal moodustus teatud telg nn. teljeriikidest Saksamaa, Itaalia ja Jaapan.
Aga kuhu jäi Saksamaa suur sôber ja liitlane Nôukaliit?
Kas Nôukaliit üritas saada neljandaks teljeriigiks ja kas on olemas ajalooline dokument Nôukaliidu vastavast ametlikust ettepanekust?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Nõukaliit läks natuke isepäiseks ja okupeeris Bessaraabia. Mingi kokkulepe algul liiduks oli, või ettepanek sakslaste poolt, aga Molotovi visiidi ajal igatahes sakslased olid mornid ja varasem sõprus oli läbi. Pärast seda andis Hitler käsu Barbarossa väljatöötamiseks. Kas paberit oli, ei mäleta. Kuupäevi ka ei mäleta, otsima ei hakka.
Nõukaliit vist saatis isegi lepingu omapoolse projekti, aga kas veel midagi oli?
Nõukaliit vist saatis isegi lepingu omapoolse projekti, aga kas veel midagi oli?
Nujah, algul oli Molotovi-Robbentropi salalepe maailma kahe vahel jagamiseks.
Sinu vastus on siis, et Molotovi visiidi ajal tegi Nôukaliit omapoolse ettepaneku ja tingimused teljeriikidega ühinemiseks?
Sinu vastus on siis, et Molotovi visiidi ajal tegi Nôukaliit omapoolse ettepaneku ja tingimused teljeriikidega ühinemiseks?
Jah. Molotovil olla selline projekt kaasas olnud. Nliit arvas et MRP-ga suur sõprus majas aga ise nihkus natuke üle piiri, Ploesti poole. Äratas Hitleri, kes ei tahtnud Staliniga koostööd enam jutuks võtta.
Nagin tekkis ka Soome pärast - et kui hiljaks jäid, siis ilma jäid. Aga see vist oli juba sakslase ohutunde pärast.
Ma olen tavalugejana uurinud neid asju, nii et ära väga nahuta.
Nagin tekkis ka Soome pärast - et kui hiljaks jäid, siis ilma jäid. Aga see vist oli juba sakslase ohutunde pärast.
Ma olen tavalugejana uurinud neid asju, nii et ära väga nahuta.

Jepp, nüüd pead küll ise kah mingi küsimuse küsima. 
Solonin oma tänases loengus tsiteerib seda ühinemisavaldust pikalt ja mônuga.
Umbes nii täistunni ajal..
https://www.youtube.com/watch?v=79OoOUPEH3Q

Soloninit ma olen lugenud kõik mis eesti keeles, aga praegu ajab liiga pikki jutte vanadest teemadest. Praeguses uudiste tulvas kuulata 1,2 tundi Soloninit on minu jaoks natuke palju. Aga eks ma Soloninilt, Suvorovilt ja teistelt sellistelt oma teadmised saanud.Sho kirjutas: ↑30 Juul, 2023 0:24 Jepp, nüüd pead küll ise kah mingi küsimuse küsima.
Viimati muutis Rebane11, 30 Juul, 2023 0:33, muudetud 1 kord kokku.
Ma jätaks järje vabaks. Ei tea tõesti midagi, mille kohta arvaks, et teised ei tea.
Aga tee nagu mina, küsi midagi hästi lihtsat, siis läheb küsimisjärg edasi.
Meil on siin sellised gurud, kes tulistavad puusalt iga küsimuse sõelapõhjaks. Lihtsaid muidugi ei vaevutagi.
Miks kuulutas Itaalia NSVL - ile sõja pool päeva hiljem kui Saksamaa?
Miks kuulutas Itaalia NSVL - ile sõja pool päeva hiljem kui Saksamaa?
Ilm oli vilets? Telegraafiliin ei lasknud läbi? Duce kell oli vale?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Ei. Ilm oli vastupidi, suurepärane.
Loogika ütleks, et kuna Hitler kuulutas sôja öösel, kui itaallased magavad, siis Mussolini tegi seda pärast ärkamist. Hommik on ôhtust targem.
Ei olnud nii.
-
- Liige
- Kontakt:
Aeles mõne armukese juures.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist