Viktoriin
Re: Viktoriin
Grappa? Kuigi sealne lahing toimus I maailmasõja ajal... Kas tegu on alkoholisordiga või konkreetse brändiga nagu Vana Tallinn vms?
Ma mõtlesin pea nii paiste ja et ääre pealt oleksin läinud läti viinapoodi asja uurima. Et kas midagi tundub tuttav. Ma parem vastan, kui küsin. Järg vaba.
Kasutan vaba järge. Lihtne küsimus ja olen analoogset
kunagi aastaid tagasi varem küsinud:
Saad kuuli- või muu lahtise haava, millega Eesti loodusest leiduvaga võid julgelt haava kinni katta ?
Võtad peotäie seda, asetad haavale ning seod seejärel suvalise kaltsuva kinni.
kunagi aastaid tagasi varem küsinud:
Saad kuuli- või muu lahtise haava, millega Eesti loodusest leiduvaga võid julgelt haava kinni katta ?
Võtad peotäie seda, asetad haavale ning seod seejärel suvalise kaltsuva kinni.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Sammal. Täpsemalt, siis Sphagnumi perekonnast. Eestis tuntud kui turbasammal.
Õige vastus, Sinu kord
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Järg vaba.
-
- Liige
- Kontakt:
No ma proovin, kui võimalus on. Thomas Alva Edison on väga paljude leiutiste taga. Samas on ka teada, et orkid on paljude tuuri pandud leiutiste puhul natuke midagi muutnud ja neid siis enda omade pähe presenteerinud. Aga vähemalt ühe vidina puhul jäi tähistus samaks. Misasi see võiks olla ? Siinkohal võib õigeid vastuseid olla ka palju rohkem kui ma tean. Vihje aga on antud.
Süsimikrofon. Kui Ivo Linna ja Rock Hotell sellest nõuka ajal laulsid, siis ikka Edisoni toodang.
-
- Liige
- Kontakt:
Vihjeks ehk niipalju, et see leiutis on nüüd põlu alla sattunud.
Põlu all on hõõglamp. Praegu vist mingi küttekeha all müüakse.
-
- Liige
- Kontakt:
Juba parem. Aga misasi seal muutumatuna on püsinud ?
Wikipedia tsitaat:
"Üldiselt on kasutusel keeresokkel, mida tähistatakse tähega E (sokli leiutaja T. A. Edisoni järgi) ja läbimõõduga millimeetrites."
"Üldiselt on kasutusel keeresokkel, mida tähistatakse tähega E (sokli leiutaja T. A. Edisoni järgi) ja läbimõõduga millimeetrites."
Kas siinses viktoriinis ei olnud kirjutamata reegel, et dr.Google abi ei kasuta?
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist