Raamatupidamine on loominguline ja imeline protsess. Näiteks vedeleb sul põhivarana arvele võetuna juba ammu amortisatsiooni tõttu nullväärtuseni jõudnud jublakas. Äkki tuleb sõber ja pakub et ostab selle 100000 eest ära. Aga jublakal on emotsionaalne väärtus, jätad müümata ja teed põhivara ümberhindamise mille pealt ongi üksinda juba 100000 kasumit... ja käive nullMadMan kirjutas: ↑04 Sept, 2023 15:01 https://www.err.ee/1609076807/arvo-hall ... kahjumisseSelline info mittepeaministriabikaasa firma puhul ajaks EMTA täiskoosseisus ettevõtte maksudeklaratsioone uurima. Imho on siin lisaks lihtlabasele valetamisele ka mingi maksupettus peidus.2020. aastal teeniti 6750-eurose käibe juures 335 000 eurot kasumit.
Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Re: Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Novaria Consult majandusaasta aruannetest on selgelt näha, et laenukohustus summas 367437.- on tekkinud 2022 aasta jooksul. See süüdimatu valetamine ületab juba igasugused piirid.Kallas ei osanud enda sõnul öelda, millal täpselt ta kõnealuse laenu on teinud.
Sibul küsis, kas see oli 2022. aastal või 2023. aastal.
"Kuna te mind igasugustes asjades süüdistate, siis ma ei julge sellele küsimusele praegu vastata. ma tahan olla kindel, kuna pärast jälle öeldakse, et ma olen valetanud," vastas Kallas.
https://ariregister.rik.ee/est/company/11142200
Kahtlemata, aga Novaria majandusaasta aruannetest ometigi sellist liigutust ei paista. KK puhul tekib suht õigustatud küsimus, et kuskohast pärineb 350k, mis investeeritakse praktiliselt 0 käibega "finantsteenuseid" osutava ettevõttesse, mille ainuomanik on Metaprindi finantsjuht ja millel on suur osalus ettevõttes, mis veab Metaprindi kaupa orklandi.
Viimati muutis MadMan, 04 Sept, 2023 16:06, muudetud 2 korda kokku.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Vaadanud selle komisjoni istungiks tituleeritud koomuski otsast lõpuni ära sain aru, et ainus, mis sellest ekstentsiaalsest skandaalist komisjoni aktiivsemale osale (s.t Helme ja Sibul) maohaavade tekkeni huvi pakkus, oli uudishimu- kust kurat ta küll selle raha sai. Miska nõuti lõpuks lausa tuludeklaratsioonide esitamist pioneerieast alates. Mis IMHO on ilmselge võimupiiride ületamine- sedasorti infot vast ikka avalikul kuulamisel tahta ei tohiks ning see peaks jääma uurimisorganite pärusmaaks, kui asi peaks sinnamaani jõudma.Või hakkad sa nüüd tõestama, et tegelikult pole mingit skandaali ollagi või et see on mingite huvigruppide väljaimetud?
Ja teiseks, vähe laiemalt ja mitte konkreetse teema valguses- sedasorti küllaltki tähtsa ja olulise komisjoni esimeheks peaks IMHO olema siiski keegi tõsiseltvõetav, mitte kloun, kelle enda tegevus suursaadikupäevist Moskvas on korruptsioonikahtlustest tiine.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kui selliseid videosid treitaks agaralt kõikide meie põhulõugadest poliitikute kohta, süstemaatiliselt ja nii, et ületavad meediakünnise, siis kohe ei julge mõeldagi mida kõike (positiivset) sellest meie demoraatiale sündida võiks...OhYeah kirjutas: ↑04 Sept, 2023 13:45 https://elu24.postimees.ee/7846774/kahe ... ise-teemal
Sama video, mis FB-s ringles on nüüd Postimehes ka välja toodud.

Ilmselt teavad nad midagi mida meie veel ei tea. Seda enam unistan ühiskonnast, kelle kollektiivne mälu (kasvõi youtube shortside abil) oleks pikem kui pool valimistsüklit. Tõenäoliselt tembeldataks tegijad üsna kiiresti Kremli mõjuagentideksKapten Trumm kirjutas: ↑04 Sept, 2023 13:34 RE kasutab praegu venitamistaktikat, uued skandaalid tulevad ja valija unustab.

-
- Liige
- Kontakt:
Kõrtsimuusik on KK-le ideaalne vastane, see pole esimene kord kui sisuliselt sama vankrit veetakse ehkki väliselt koalitsiooni-opositsiooni mängitakse.
Samas, kui on tõesti küsimus kuskohast raha sai, siis tuludeklarid on ju kõik olemas ja EMTA võib neid kontrollida. Ning ka KK saaks vajadusel anda deklarid mõne vandeadvokaadi-audiitori kätte, kes neist mingi ülevaate teeks.
Samas, kui on tõesti küsimus kuskohast raha sai, siis tuludeklarid on ju kõik olemas ja EMTA võib neid kontrollida. Ning ka KK saaks vajadusel anda deklarid mõne vandeadvokaadi-audiitori kätte, kes neist mingi ülevaate teeks.
Peaminister on selle ise ammendavalt sõnastanud: Kallas: tahan, et mulle oleks samad ootused kui Martin Helmele.
Tänases komisjonis on näha, et mõlemad pooled väärivad teineteist. Minul isiklikult ongi samad ootused, palun lahkesti.
Tänases komisjonis on näha, et mõlemad pooled väärivad teineteist. Minul isiklikult ongi samad ootused, palun lahkesti.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Mul tekkisid sarnased mõtted, kui kuulasin selle suurepärase komisjoni esimehe arutluskäiku, nagu luguppetud ksf Lemet´l - kits kärneriks pandud. Aga siiski ei anna see õigustust KK-le, kes jätkuvalt raiub, et "tema ei ole valetanud".
.
Viimati muutis kaur3, 04 Sept, 2023 19:38, muudetud 2 korda kokku.
Ja edasi? Tõdevad, et tulud on kenasti deklareeritud ja maksud makstud. Komisjonile aga pole sest sooja ega külma, neil pole õigust sellise info saamiseks. Ainus, kes heast tahtest võib komisjonile neid andmeid näidata, on Kaja Kallas ise. Kui soovob. Aga näiteks mina tema asemel ei näitaks. Minu tuludeklaratsiooniga pole wannabe mõisahärrast süldibändi matslikul bassimehel midagi pistmist. Lugegu majanduslike huvide deklaratsiooni, seal on kõik kirjas...aga õnneks pole mina ka peaminister....EMTA võib neid kontrollida...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Faktiliselt on see vale: Kaja Kallas sai tagasi lisaks laenatud summale ka intressi. Ehk peaminister isiklikult teenis venemaa vahelistelt vedudelt tulu. Kas otse või kaudselt, on juba iseasi.Viimaseks: ei teeni perekond Kallas vaid tema abikaasa.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Huvitav .... ma olen reff=kapo teooria alati kirjutanud kübaraseppade luulude alla aga ... see oli ikka äärmiselt imelik kuidas KAPO ametlik avaldus oli rida realt see mida Kaja räägib. Muudel juhtudel on suudetud 3 käiku kaugemaid ohu kohti välja tuua aga see kord tuli ka KAPO poolt et kõik on JOKK. Neil võivad olla muidugi omad põhjused aga siiski ....kaur3 kirjutas: ↑04 Sept, 2023 19:09 Kevadel üllitas EPL Kremli plaanid Eesti suhtes. Kapo Aleksander Toots kommenteeris muu hulgas majanduse osa, mis haakub teemaga.
https://epl.delfi.ee/artikkel/120178420 ... id-eestiga
IMG_0486.jpeg
Seda nimekirja oleks alati huvitav lugeda https://epl.delfi.ee/artikkel/120229110 ... b-keelatud
-
- Liige
- Kontakt:
Lemet kirjutas: ↑04 Sept, 2023 19:12Ja edasi? Tõdevad, et tulud on kenasti deklareeritud ja maksud makstud. Komisjonile aga pole sest sooja ega külma, neil pole õigust sellise info saamiseks. Ainus, kes heast tahtest võib komisjonile neid andmeid näidata, on Kaja Kallas ise. Kui soovob. Aga näiteks mina tema asemel ei näitaks. Minu tuludeklaratsiooniga pole wannabe mõisahärrast süldibändi matslikul bassimehel midagi pistmist. Lugegu majanduslike huvide deklaratsiooni, seal on kõik kirjas...aga õnneks pole mina ka peaminister....EMTA võib neid kontrollida...
Ilmselt KK serveerib seda samamoodi - süldibändil pole sellega asja. Ja jätab kenasti kõrvale asjaolu et tegelikult tahaks seda teada suur osa eestlastest.
Siinkohal juhiks tähelepanu et akf Fucs on moraalselt kohustatud otsima üles majanduslike huvide deklarid ja need pulkadeks võtma ning analüüsi siia postitama

350k tähendab seda et paned 3 aastat iga kuu 10k kõrvale. Noh.. päris kommiraha pole.
-
- Liige
- Kontakt:
Kallas on paarkümmend aastat töötanud kõrgema palgaga töökohtadel. Tõenäoliselt pole raha ka pangaarvele korjanud vaid investeerinud. Seega mind küll ei üllata et tal legaalselt 350 tuhat laenata võimalik oli. Pakuks et arutelu suunamine sellele teemale talle ilmselt täitsa sobib, märksa kergem peale mõningast praadimist ühel hetkel paberid letti lüüa et tema rahaga kõik legaalne ja JOKK, ning presenteerida kogu afääri kui pahade šaakalite karja kambakas kus peaminister õnnetu ohver. See kuidas ta oma abikaasa äride teemal vassis on selleks ajaks ilmselt üldsuse tähelepanu alt täielikult kadunud.
Kaja on ainult 3a tööl käinud? Ma ei teadnudki
Ise pole jurist ega moosekant aga kui vaatan oma pensioni 2 sammast 2+4 tootlusega (loe 6% palgast) siis 350k kogumine ei tohiks 10a jooksul olla Kajal probleem.
Jurist oli vist 10+ aastat ja äkki ikka suutis 1000 kuus kõrvale panna?
Tihti mitmel positsioonil korraga jne
https://kajakallas.ee/elulugu/karjaar/

Ise pole jurist ega moosekant aga kui vaatan oma pensioni 2 sammast 2+4 tootlusega (loe 6% palgast) siis 350k kogumine ei tohiks 10a jooksul olla Kajal probleem.
Nojah.... On ju rahvas alati rääkinud et advokaadid on ühed igavesed vereimejad. Lase mõni selline valitsema ja imeb kogu rahva tühjaks.Rööt kirjutas: ↑04 Sept, 2023 20:33 Kaja on ainult 3a tööl käinud? Ma ei teadnudki![]()
Aga tänapäev teenivad igatsugu idufirmade loojad ja suunamudijad sarnase summa suht kiiresti. KK oleks võinud ka öelda et ostis omal ajal paar bitcoini ja müüs need õigel ajal maha... oleks teeninud aruka investori maine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist