MIna jälle seda suvalist kommenteerijat ei usu. Mulle tundus video väljavõtetest ka väga C2 moodi. Igatahes paljud ei kahtle k.a. Oryx:
https://twitter.com/oryxspioenkop/statu ... 7106685372
MIna jälle seda suvalist kommenteerijat ei usu. Mulle tundus video väljavõtetest ka väga C2 moodi. Igatahes paljud ei kahtle k.a. Oryx:
Ega kindlalt ei teagi. Tundub lihtsat igati sinnapoole.
Mis see siis olema peaks? Ainult Chally2-l on selline karp raua kohal.
Venemaa armee ohvitser, kes kirjutab varjunime „Šuvalov“ all asjalikke kommentaare oma Telegrami kanalis, tõi välja arvud, kui palju olevat Venemaa kaitseministeeriumi andmetel kokku sõja jooksul Ukraina sõjatehnikat hävitatud. Näiteks 467 lennukit, 248 helikopterit, 6376 drooni, 11 634 tanki ja muud soomustehnikat (jalaväe lahingmasinad ja soomustransportöörid), 1143 mitmikraketiheitjat, 6214 suurtükki ja miinipildujat.
Šuvalov avas nende absurdselt suurte arvude (Ukraina olevat kaotanud suurusjärgu võrra rohkem tehnikat, kui neil üldse olemas on) taustasid. Nimelt, iga hävitatud Ukraina sõjaväetehnika ühiku eest saab preemiat. Ohvitserid saavad, sõduriteni ei jõua üldjuhul midagi.
Kui paberi peal on vaenlase kaotused elavjõus ja tehnikas kolm korda suuremad kui endal, siis ei pidavat kõrgemad ohvitserid kobisema, et kandsime ise küll suuri kaotusi, aga vastane veelgi rohkem. Šuvalov lõpetas oma postituse sarkastilise kalamehejutuga, et käis jõe ääres õngega kala püüdmas ja sai kolm haid, kaks vaala ja tonni koha ning Dmitri Medvedevi arvates on see jutt sulatõsi.
Pole mõtet põdeda ühe Challenger 2 pärast.See on sõda ja sõjas alati mingi pool midagi kaotab. . Raud on asendatavHuviline78 kirjutas: ↑05 Sept, 2023 22:12 Veidi pikemalt juttu sellest Challenger 2 tankist (kasutas 82 brigaad), põles teine ca 5h. Parasiidid väidavad, et tegid Cornet-ga katki, aga see hetkel kõigest väide.
https://twitter.com/Roberto05246129/sta ... 0239968623
See Korneti jutt on ilmselge muinaslugu. Chally2 on ka Iraagis elanud rahulikult üle üsna mitme Kornetiga pihta saamise. Siit ja sealt on infot, et pigem sõideti miinile. Meeskond olla terveks jäänud.HAT kirjutas: ↑06 Sept, 2023 14:46 ...
Oli see Kornet (vene keeles: "Корнет") mis mõeldud Lääne/ NATO põhitankide hävitamiseks https://et.wikipedia.org/wiki/9M133_Kornet#Vaata_ka
või muu "device" saab varsti selgeks / kui üldse saab..
...
Abramseid ja Merkavasid on Kornetiga katki lastud varasemalt. Et Challengeriga see mõned korrad õnnestunud pole, ei tähenda, et ta Korneti suhtes täiesti immuunne oleks.Kilo Tango kirjutas: ↑06 Sept, 2023 15:30 See Korneti jutt on ilmselge muinaslugu. Chally2 on ka Iraagis elanud rahulikult üle üsna mitme Kornetiga pihta saamise. Siit ja sealt on infot, et pigem sõideti miinile. Meeskond olla terveks jäänud.
See Korneti jutt on ilmselge muinaslugu. Chally2 on ka Iraagis elanud rahulikult üle üsna mitme Kornetiga pihta saamise. Siit ja sealt on infot, et pigem sõideti miinile. Meeskond olla terveks jäänud.
ehk vaja oli ruttu Kornetile reklaami teha, tegelt põmmutati droonidega miinile sõitnud seisvat märklauda.Nagu kinnitas üks Briti ametnik, sõitis tank esmalt miinile ning sattus seejärel drooni sihikule. Kõik kuus tankisti pääsesid eluga.
Merkava puhul minu teada on ainus edulugu olnud vanade Merkava 3-de vastu ja vist ka mingid õnnelikud lasud selle tagumise ukse pihta.lamba-ants kirjutas: ↑08 Sept, 2023 1:33Abramseid ja Merkavasid on Kornetiga katki lastud varasemalt. Et Challengeriga see mõned korrad õnnestunud pole, ei tähenda, et ta Korneti suhtes täiesti immuunne oleks.Kilo Tango kirjutas: ↑06 Sept, 2023 15:30 See Korneti jutt on ilmselge muinaslugu. Chally2 on ka Iraagis elanud rahulikult üle üsna mitme Kornetiga pihta saamise. Siit ja sealt on infot, et pigem sõideti miinile. Meeskond olla terveks jäänud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline