Some kirjutas: ↑15 Sept, 2023 10:06
Tõenäoliselt sellepärast, et alaealistele sobimatu sisu puhul pead olema Twitterisse kontoga sisse logitud. Või siis miski muu põhjus, mina igatahes näen.
Arvata võib,et peab twitterisse olema sisse logitud,tavaliselt,kui ei sobi alaealistele,siis videot ei saa näha.Twitter kuidagi teeb kuidagi vanuse tsensuuri selle abil,ma pidin ise samuti seal konto avama,et materjalidele juurdepääsu saavutada.
Puhtalt spekuleerin.Vene brigaadides,mis on lahingugruppidest komplekteeritud peaks olema 3000-3500 meest.Ok,mingi osa on tagalaga seotud,osad staabiga aga pakun,et 2500 peaks olema neid,kes otseselt sõdivad.Kui brigaad puruks on pekstud ja lahinguvõimetu,see peaks tähendama seda,et kaotused kokku,nii 200 kui 300 oleks üle 50 protsendi?Parandage mind,kui eksin.
Fjodorov oma viimases ülevaates rääkis Vene ohvede meeletust puudusest,kursantidele pidavat tehtama kiirkorras pagunid peale ja kohe rindele.King pidi aga kõige rohkem pigistama keskastme ohvede osas.Nende seas pidavat olema meeletud kaotused ja kuna nooremat kaadrit peale ei tule ja kogemustega mehi on üldse vähe,siis pidavat hetkel toimuma kraapimine politseiohvitseride,FSO vangivalvuritest ohvede,Piirivalve ja Putleri kaitsmiseks loodud Rahvuskaardi ohvitseride hulgas.Pidavat lausa limiit paigas olema,kui palju peavad antud struktuurid ohvitsere kokku korjama.Milline kvaliteet aga näiteks politseimajoril on rindel,no ma ei kujuta ette.