Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
mart2
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas mart2 »

Rebane11 kirjutas: 29 Aug, 2023 17:53 ... Milleks see samott seal? Mis otstarvet see samott täidab? Kazanis peab ju plaffi tegemiseks temperatuuriga mängima? Vooder seda vaevalt võimaldab? ...
Mul on ahjul tuhaluuk, -rest ja väike korsten siibriga, nii et mänguruumi küllaga - šaqmottvooder (20mm) ei lase ahju seinu ära põletada.

Mulle nii meeldib... :roll:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Rebane11
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas Rebane11 »

Ma olin ka üüberehituse ja projektide küüsis. Lõpuks ära mädaneme me kõik ja 3 mm kostnarauast tehtud ahi peab vast 5 aastat vastu. Siis saab uue teha.
Aga ei vaidle- kui meeldib, siis sinu. Igatahes meie pere mingit grilli ei armasta, katla ümber istuda armastame rohkem.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Mudakoon kirjutas: 27 Aug, 2023 12:24 Meenub kunagi ammu loetud või kuuldud lugu, kus kummuliläinud alkokoormaga auto sohver jäeti abitult vedelema samal ajal kui hordid terveksjäänud manti kaenlasse kühveldasid.
Mul kodu lähedal kurikuulus kurv, kus isegi Mailis Reps kraavis käinud. Veidi enne seda kurvi läks vene ajal shampuse koorem uppi. Meil koolis oli tol ajal väravpall au sees. Olime poisikesed siis heki taga püüdmas, kui visati. Ja visati palju. Ise veel sellistest jookidest ei hoolinud.
See kurv oli EEK tuleku ajal minu kõige kindlam sissetuleku allikas. Tipp - 3 korda öö jooksul kedagi välja tirida. Eriti hea teenistus oli nende ise Saksast autoostjatega, teadsid kust abi otsida. Hiljem sunnikud muutsid tee kallet ja enam seal midagi olnud pole.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Sellise üle heki pildumisega. Valga lihakombinaadi plangu kõrval kõndis miilits. Teiselt poolt planku vilistati. Miilits vilistas vastu. Ja kohe sai sea kintsuga vastu pead.
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Kui 2000nde alguses sai Valgas pruudi juurde käidud, siis see soolika keetmise lehk levis üle linna sobiva tuulega. Toonane pruut elas kombinaadist üle tee ka.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Jah, see oli jube. Sama oli ju Tallinna lihaka läheduses. Sai Valka 90. aastatel loomi viidud - ropp oli olukord - sisikonnad vedelesid õuel. Praegu - ei midagi häirivat.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Missugune oli Rebane11 teenistus

Täna avasin konservi. Rannarootsi linatööstus. Veiseliha omas mahlas. Olen neid aastaid hinnanud, pasteeti ka. Sealihakonserv ei kõlba kuhugi. Seda siis ei osta. Nagu kõik mil.net ja muud arukad siis neid konserve on ja võtad tagapoolt. Hakkasin mingil ajal arvama, et maitse vaikselt muutub. Täna tõin siis luubi - veiseliha omas mahlas. veiseliha 40%. veisesüda 24% ja kanamass 14 %. Maitsest on kohe tunda. Aga mul on kanamassist allergia. Poe hakkliha ka ei söö, on panustatud iseajamisele.
Tulevad meil tagasi need ajad, kus letis oli "Nimetu vorst" ?
Või on meil lubatud olla polliitikud, politseinikud ja seal väikses kirjas et veel pätt? 14 % jagu?
Peeter
Liige
Kontakt:

Re: Missugune oli Rebane11 teenistus

Postitus Postitas Peeter »

Rebane11 kirjutas: 21 Sept, 2023 0:48Tulevad meil tagasi need ajad, kus letis oli "Nimetu vorst" ?
Või on meil lubatud olla polliitikud, politseinikud ja seal väikses kirjas et veel pätt? 14 % jagu?
Mitte 14% jagu, vaid 14% on pätid...
AndresTy
Liige
Kontakt:

Re: Missugune oli Rebane11 teenistus

Postitus Postitas AndresTy »

Rebane11 kirjutas: 21 Sept, 2023 0:48 Aga mul on kanamassist allergia.
Mingi uus lumehelbekeste väljamõeldud moehaigus?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Benjy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Benjy »

Ei pruugi olla, kõik need toidutööstuse imed koormavad imuunsüsteemi üle. Liiga palju erinevaid valke korraga võibolla. Kui sööd siga, siis söö siga. Ja lase maol puhata, mitte süüa enne magamaminekut ja kohe hommikul. Pikem vahe seedimises aitab veresuhkru karusellist välja saada ja maol taastuda.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Benjy kirjutas: 21 Sept, 2023 10:26Ei pruugi olla, kõik need toidutööstuse imed koormavad imuunsüsteemi üle.
Viide?
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

AndresTy kirjutas: 21 Sept, 2023 10:06
Rebane11 kirjutas: 21 Sept, 2023 0:48 Aga mul on kanamassist allergia.
Mingi uus lumehelbekeste väljamõeldud moehaigus?
Nagu kõik allergiad ja toidutalumatused. Vanasti polnud mingeid allergiaid, piima joodi lehma alt, liha haugati elusa kitse turjalt ja kõik elasid vanaks, mõni isegi pea neljakümneseks.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Benjy kirjutas: 21 Sept, 2023 10:26 Ei pruugi olla, kõik need toidutööstuse imed koormavad imuunsüsteemi üle.
Kas peale koibade, kintsude, tiibade ja rinnafilee eemaldamist allesjäänud skeleti küljest puhtaksnokitud kanalihamass on mingi toidutööstuse ime? Kui seakonti külgejäänud lihast puhtaks närid, kas siis tegeled toidutööstuse imega?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Benjy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Benjy »

Kriku kirjutas: 21 Sept, 2023 10:30
Benjy kirjutas: 21 Sept, 2023 10:26Ei pruugi olla, kõik need toidutööstuse imed koormavad imuunsüsteemi üle.
Viide?
Näiteks see, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8001875/
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

See ei ole ju "immuunsüsteemi ülekoormamisest", vaid selle koostööst soolestiku mikrobioomiga?

Jah, muidugi annab soolestiku mikrobioomi sissesöödavaga igas suunas mõjutada ja see võib omakorda mõjutada immuunsüsteemi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist