Viktoriin
Re: Viktoriin
Liiguvad lähemale aga neid ta ei maininud. Annaks vihjeks, et seost tsiviilisikutega sellel tegevusel eriti ei olnud. Pigem oli see asi, mida saksa väed olla teinud omavahel kui "kultuurrahvad", st igasugused vanglakultuuri võimumängud ei puutu asjasse.
-
- Liige
- Kontakt:
Väeosade vahelised spordivõistlused. Jalgpall näiteks.
Vot vot vot, juba väga kuum. Jalgpall see ei olnud, aga juhul kui keegi järgmisega pihta ei pane siis annaks selle küsimisjärje akf sammalhabele üle.
märki laskimine?
Pataljon Narva raamatus oli juttu, et tankitõrjujad harjutasid nõlvast allaveerevate tünnide pihta laskmist
edit. -.......kvääääääääk......., lugesin uuesti ja korralikult eelmised 2 postitust läbi..... vabandust
Pataljon Narva raamatus oli juttu, et tankitõrjujad harjutasid nõlvast allaveerevate tünnide pihta laskmist
edit. -.......kvääääääääk......., lugesin uuesti ja korralikult eelmised 2 postitust läbi..... vabandust
Pole hullu, pole hullu. Tegemist olevat olnud võrkpalliga, aga loovutan lava akf sammalhabemele.
-
- Liige
- Kontakt:
Huvitav.
Tegin oma pakkumise fotode põhjal, mis kujutavad Saksa armee tagalaelu. Nii vähe või palju kui neid internetis vaatama olen sattunud.
Peale jalgpalli oleks teine pakkumine pigem sportvõimlemine.
Aga järg vaba.
Tegin oma pakkumise fotode põhjal, mis kujutavad Saksa armee tagalaelu. Nii vähe või palju kui neid internetis vaatama olen sattunud.
Peale jalgpalli oleks teine pakkumine pigem sportvõimlemine.
Aga järg vaba.
Eile tuli just ühel sünnipäeval sõpradega jutuks ja küsin nüüd ka siin:
Mida tähendab Scoutspataljoni vanemas slängis väljend "Räbini auk"?
Mida tähendab Scoutspataljoni vanemas slängis väljend "Räbini auk"?
Kas see pole seotud Kurkse väina sügava kohaga? St, maapind kaob alt?
Kurkse väin ei ole seekord asjaga seotud, pinna kadumine jalge alt ka mitte.
Gaasikolb.
Gaasikolb on ülimalt soe, aga ei ole küsitav.
Lihtsam ongi vastata "soojalt". Kui... vingerdada uue küsimuse esitamisega.
Peaks olema Galik tüüpi automaadi gaasikoda, mida kpt Räbin relvurina pedantselt kontrollis. Pakun puusalt, sest mingu relva ta kunagi kontrollinud pole.
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
Jah, see on õige ning ammendav vastus

Akf! kulda18 saab nüüd omakorda küsida või järje vabaks anda.
Võib olla sellised hästi kollektiivi sisesed küsimused jätaks siit foorumist eemale?
Või teeks uue teema?
Või teeks uue teema?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline