Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas _dumbuser_ »

AMvA kirjutas: 29 Nov, 2023 20:47
Madis Reivik kirjutas: 29 Nov, 2023 17:12 https://www.err.ee/1609179424/kaalep-ol ... skusaatena

Vaadake, matsid, teid on lihtsalt valesti kommunikeeritud. Sisu pole ju oluline, oluline on kommunikatsioon ja mingid abstraktsed "noored" kellele on vaja hakata mingit... krt teab mida ajama, loodushoidu jne.

Seni olid metallistid, rasta, tehno ja dnbmehed risti ees aga nüüd alles õige elu algab.

Lisaks, kindlasti tuleb luua eraldi invakategooria nimega "Eesti Muusika", mis muidu ju kõlapinda ei saaks. Sest ega ju igasugu autorisaated eesti muusikat ei mängi, ei ole üldse olemas eestis tehtud metalit, dnbd, tehnot. Nüüd algab uus õitseng !

Fenomenaalselt idiootne tekst.
Mis seal nüüd ikka nii idiootset on? Ma kah kuulan suurema osa raadiosaadetest podcastina. Ja ma ei ole mingi noor.
Ma ei tea isegi seda misasi see podcast on. Kuulnud küll olen seda sõna ja kirjapilti ka näinud aga sellega asi piirdub. Kui see on mingi suvalisel ajal kuulamist võimaldab lahendus siis sellegqa ongi kogu saate mõte info osas ära kaotatud. Sest siis on teadmine, et saab seda igal ajal kuulata ja seega on see justkui mingi suvaline asi on koguaeg kuskil olema. See aga tähendab, et kiiret pole ka nii lükatakse selle asja kuulamine edasi kuniks üleüldse unustatakse. Aga võimalik, et olen valesti aru saanud.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Ega probleem pole formaadis, praegu saad ka R2 podcastina kuulata palju kulub.

Probleem on selles et lihtsalt enamus saateid lõpetatakse ära ja öeldakse et see on kuulajate arvu tõstmiseks. Idiootsus.

Huvitav oleks teada, kui palju ERR aastas maksab nt Midsomeri massimõrvade lõputute kordusringide eest. Ja kuidas see rahvuskultuuriga haagib.
OLAVI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OLAVI »

_dumbuser_ kirjutas: 29 Nov, 2023 20:59 ...
Ma ei tea isegi seda misasi see podcast on. Kuulnud küll olen seda sõna ja kirjapilti ka näinud aga sellega asi piirdub. Kui see on mingi suvalisel ajal kuulamist võimaldab lahendus siis sellegqa ongi kogu saate mõte info osas ära kaotatud. Sest siis on teadmine, et saab seda igal ajal kuulata ja seega on see justkui mingi suvaline asi on koguaeg kuskil olema. See aga tähendab, et kiiret pole ka nii lükatakse selle asja kuulamine edasi kuniks üleüldse unustatakse. Aga võimalik, et olen valesti aru saanud.
Podcast ja järelvaatamine on nagu 10 aastat vana ajakiri ooteruumi laua peal, et huvitav võib ju ajaviiteks olla aga kui õigel ajal ei kuulnud, siis ei ole ka millestki vajalikust ilma jäänud.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Ma autos ainult podcaste kuulangi... Suuresti sellepärast, et reklaame pole ja et raadiojaamade playlistid on tüütult lühikesed ja korduvad.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Some kirjutas: 29 Nov, 2023 23:31 Ma autos ainult podcaste kuulangi... Suuresti sellepärast, et reklaame pole ja et raadiojaamade playlistid on tüütult lühikesed ja korduvad.
sama siin, autos veedetud aeg on selleks just sobiv, muul ajal on muudki teha, kui raadio ääres istuda ja oodata, millal saade tuleb. Olavi võrdlus on täiesti kohatu. ja muusikat kah enam mitte raadiojaamast, sest see kipub piltlikult piirduma paarikümne CD-ga, vaid äpist.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

R2 õhtune vöönd ei piirdu paarikümne CDga, pigem paarikümnetuhande vinüüliga.
OLAVI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OLAVI »

AMvA kirjutas: 30 Nov, 2023 10:15
Some kirjutas: 29 Nov, 2023 23:31 Ma autos ainult podcaste kuulangi... Suuresti sellepärast, et reklaame pole ja et raadiojaamade playlistid on tüütult lühikesed ja korduvad.
sama siin, autos veedetud aeg on selleks just sobiv, muul ajal on muudki teha, kui raadio ääres istuda ja oodata, millal saade tuleb. Olavi võrdlus on täiesti kohatu. ja muusikat kah enam mitte raadiojaamast, sest see kipub piltlikult piirduma paarikümne CD-ga, vaid äpist.
Ajatu väärtusega muusika kuulamisel ei ole vahet, et millisest "konservist" seda kuulata.
Aga pidasin silmas kõnesaadete informatiivset väärtust ajas, kui isegi näiteks tehnikasaates võrreldakse seadmeid nende välimise ilu ja käes hoidmise mugavuse järgi, mitte tehniliste parameetrite alusel ning arvamusliidrid ajavad usupõhist demagoogilist jutumulli, siis selle kas otse või tagantjärgi kuulamine info saamiseks on nagunii ajaraisk.
Minul on juba aastakümneid raadio kella eest ja mõnikord käib isegi mitu raadiot erinevate programmidega korraga, et võrrelda nendes edastatavat infot, mis võib olla kardinaalselt erinev.
Näiteks ühe programmi uudiste peauudist ei pruugi teine raadio päeva jooksul mitte üldse kajastada.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

OLAVI kirjutas: 30 Nov, 2023 11:16
AMvA kirjutas: 30 Nov, 2023 10:15
Ajatu väärtusega muusika kuulamisel ei ole vahet, et millisest "konservist" seda kuulata.
Aga pidasin silmas kõnesaadete informatiivset väärtust ajas, kui isegi näiteks tehnikasaates võrreldakse seadmeid nende välimise ilu ja käes hoidmise mugavuse järgi, mitte tehniliste parameetrite alusel ning arvamusliidrid ajavad usupõhist demagoogilist jutumulli, siis selle kas otse või tagantjärgi kuulamine info saamiseks on nagunii ajaraisk.
Minul on juba aastakümneid raadio kella eest ja mõnikord käib isegi mitu raadiot erinevate programmidega korraga, et võrrelda nendes edastatavat infot, mis võib olla kardinaalselt erinev.
Näiteks ühe programmi uudiste peauudist ei pruugi teine raadio päeva jooksul mitte üldse kajastada.
No on sul ikka probleemid.
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

AMvA kirjutas: 30 Nov, 2023 12:00
OLAVI kirjutas: 30 Nov, 2023 11:16 Näiteks ühe programmi uudiste peauudist ei pruugi teine raadio päeva jooksul mitte üldse kajastada.
Eee ... kuskohas see probleem on ? See on lihtsalt olukorra teadvustamine. Kokkuvõttes saab aru, et ainult ühe raadio puhul oled lõpuks piiratud infoga. Mis parata kui mõni tahab rohkem teada. Iseasi muidugi, et mida kogu selle teadmistehunnikuga pihta on hakata. Ja siis peab veel seal ka arvestama võimalusega, et äkki ikka mingi osa on puhas jama ...
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

_dumbuser_ kirjutas: 30 Nov, 2023 13:26
AMvA kirjutas: 30 Nov, 2023 12:00
OLAVI kirjutas: 30 Nov, 2023 11:16 Näiteks ühe programmi uudiste peauudist ei pruugi teine raadio päeva jooksul mitte üldse kajastada.
Eee ... kuskohas see probleem on ? See on lihtsalt olukorra teadvustamine. Kokkuvõttes saab aru, et ainult ühe raadio puhul oled lõpuks piiratud infoga. Mis parata kui mõni tahab rohkem teada. Iseasi muidugi, et mida kogu selle teadmistehunnikuga pihta on hakata. Ja siis peab veel seal ka arvestama võimalusega, et äkki ikka mingi osa on puhas jama ...
Selle haiguse nimi on OCD. MOTT.
Kui sa kuulad korraga erinevaid uudistekanaleid ja hakkad neid omavahel võrdlema ja siis veel googledama neis edastatud infot, siis räägib see paljutki.
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

AMvA kirjutas: 30 Nov, 2023 14:16 Selle haiguse nimi on OCD. MOTT.
Kui sa kuulad korraga erinevaid uudistekanaleid ja hakkad neid omavahel võrdlema ja siis veel googledama neis edastatud infot, siis räägib see paljutki.
No olgu see siis haigus aga kui seda ei oleks siis mismoodi Sa saad teada, et on ka muid võimalusi ? Ma võibolla oletan valesti aga arvan, et kui orke oleks rohkem selle haigusega siis poleks ka seda praegust sõda kuna rohkem tegelasi kahtleks kas see info mida neile koguaeg ajudesse süstitakse on ikka ainuke õige asi. Lisaks on mul kuri kahtlus, et see OCD kirjeldab mingit muud olukorda.
ivo86
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivo86 »

OLAVI kirjutas: 30 Nov, 2023 11:16
Kas Sa tõesti kuulad mitu eri raadiot KORRAGA samal ajal, et neid võrrelda?
Või ma saan valesti aru midagi?

Inimeste võimekus on muidugi erinev, aga mul ei tule juba oma naise kuulamine välja, kui ma samal ajal telekat vahin :D
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Krt mai tea, kas autojuhtid on äkki mõnikord liiga viisakad.

Olukord eile hommikul Tartus Juudisurnuaja ringil suunaga Ihaste silla poole. Kohe pärast ringi on kergliikultee ristumine, millel on "anna teed" märgid just kergliiklusteel. Tegemist siis tiheda liiklusega ringiga. Üks koerajalutaja mõtles talle mõeldud märke eirata ja astus vabalt teele. Mina olin kolmas-neljas auto ringil, ja oppa, nägin eessõitva auto piduritulesid ja kuidagi väga kiiresti tuli see tagumik lähedale. Õnneks oli võimalus ja ruum mööda põigata, ca 25cm ees oleva auto tagumikust ettepoole.
Tegelikult ju trööstitu olukord. Märke eiranud jalakäija jalutab minema. Pärast püüa isikut jne. Jah LS järgi on tagasõitja süüdi, aga noo krt tegelik olukorra põhjus oli ju mujal ja hakka tõestama et sa ei ole kaamel.
https://www.google.com/maps/@58.3757532 ... ?entry=ttu

Suvekuudel oli sarnane olukord Kabeli tn raudteeülesõidukoht. Samamoodi kergliiklusteega ristumine ja "anna teed" märgid kergliiklejatele.
Tulen üle raudtee ja kaks mammit astuvad otse ette. Lasen akna alla ja öeldes daamedele, kuulge, siin ei ole Zebra koht. Öeldi, et aga me juba astusime teele. Mul ei olnud sellepeale midagi öelda.
https://www.google.com/maps/@58.3600506 ... ?entry=ttu
Peeeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeeter »

"Anna teed" märk seal Kabeli ristis kehtib jalgratturitele. Pole näinud, et jalakäijaid kunagi selliste märkidega reguleeritaks
Manused
Capture.JPG
Capture.JPG (7.91 KiB) Vaadatud 726 korda
"Et kui oleks niisugune võimalus, et teil võiks iga päev võim vahetuda, siis te kaebaksite nii kaua üksteise peale, kuni jääks järele üks ainuke - kõige julmem, kõige ahnem ja kõige salakavalam."
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Aga teekattemärgistus ei ole Zebra, peaks ka nagu vihje andma
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: avrnbr ja 2 külalist