Kriku kirjutas: ↑03 Jaan, 2024 15:38
Madis Reivik kirjutas: ↑03 Jaan, 2024 15:16Ja mis mind selle juures ärritab - kas tõesti Ukraina korrakaitse koosneb idiootidest, kes täidavad "tellimust" ?
Miks siis just idiootidest? Kriminaalasju organiseeritakse tüütutele inimestele paljudes riikides.
Madis Reivik kirjutas: ↑03 Jaan, 2024 15:16Ilmar Raag leidis et "Punningul on õigus". Ma ei usu et see vestlus reaalselt toimuski.
Mina ei usu, et seda kõike sina kirjutasid

.
Nomaeitea, Lehtme ja co on sellised pisitegijad et vaevalt neil sellist võimu on. Lihtsalt selline selgitus teeb "uurimise" lihtsamaks.
Kas see olin mina, kes kirjutas ? Kontrollisin peeglist, justkui olen aga samas äkki on öösel ära vahetatud.
Punningu tragöödia on vist tõesti selles "maamehelikkuses", see vähendab avalikku tõsiseltvõetavust. Kahjuks.
Aga mis ma ikka kordan sama asja, ok, korra veel kordan: Päris uurimist oleks vaja. Ukrainal on muudki teha, seetõttu peaks Eestis prokuratuur-politsei asja tõsisemalt võtma. Mitte teatama et "alustuseks oleks vaja muuta rannajoont".
Proks viib mingi juuksuri ja moosivõileiva pärast inimese raudus minema aga nüüd.. käed lühikesed ?
P.S. Punningu stiilinäide allpool. Sõnum on tal õige aga vorm... ajab enamikel harja punaseks ennem kui sõnum kohale jõuab:
Te Ekre penskarid kes te vingute Ukraina abistamise teemal mis siseneb kolmandasse aastasse täiemahulises invasioonis olete unustanud oma haugimälu juures kuidas see sama teie räigelt vihatud lääs toetas humanitaarabiga Eestit, olete unustanud kuidas 90´tel jagati koolilastele koolikotte toidu kraamiga, sest teie okupatsiooni jäänukid ei suutnud oma lapsi ise toita, sest olite harjunud kõike tasuta saama. Te vanad okupatsiooni ajast pärit penskari saast polegi muud väärt kui otsekohest ja keerutamata pe.sse saatmist koos teie haugimäluga. Teie kes te sündisite 1940-1970 olete saast kes te teenisite okupante, teie kes te harjusite selle eluga ega liigutanud sõrmegi oma nooruses okupatsiooni vastu võitlemiseks, teie kes te teate, et KGB arhiivid viidi Eestist minema mistõttu on pea võimatu tõendada teie kuuluvust kommnoorte ja kommpartei ridadesse, teie kes te pärast 1991 ehtisite ennast punasest ümber rahvusvärvidesse-KERIGE PE.SSE, KERIGE TÕSISELT PE.SSE V.RDJAD! TEIE AEG ON LÄBI ja iga oma piiksumisega teenite te ainult karmimat karistust mille te ka kätte saate, siis kui selleks aeg kätte jõuab. Ja ärge arvake, et kui sõda siia jõuab, et jõuate siit punnu panna ja teid kätte ei saada-saadakse küll-teie lõpp saab olema julm ja väga valulik, nii kuidas reeturitele kohane.