MTÜ Slava Ukraini

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
andrus
Liige
Kontakt:

Re: MTÜ Slava Ukraini

Postitus Postitas andrus »

Punning on ilmselt tubli askeldaja aga vähemalt veebis jääb mulje et tal on mingitsorti Tourette kallal
Ma aasta alguses, kui see asi hakkas välja tulema, mõtlesin ka, et kas see oleks võinud juba varem välja tulla, kui Punning oma sõnumit tasakaalukamalt oleks suutnud edastada.

Uuesti tuli see meelde eelmise aasta lõpus, kui Punning postimehe kommentaariumis tallirahvast jälle manitses :) https://www.postimees.ee/7928247/ekre-k ... e/comments
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kriku kirjutas: 03 Jaan, 2024 15:38
Madis Reivik kirjutas: 03 Jaan, 2024 15:16Ja mis mind selle juures ärritab - kas tõesti Ukraina korrakaitse koosneb idiootidest, kes täidavad "tellimust" ?
Miks siis just idiootidest? Kriminaalasju organiseeritakse tüütutele inimestele paljudes riikides.
Madis Reivik kirjutas: 03 Jaan, 2024 15:16Ilmar Raag leidis et "Punningul on õigus". Ma ei usu et see vestlus reaalselt toimuski.
Mina ei usu, et seda kõike sina kirjutasid :D .
Nomaeitea, Lehtme ja co on sellised pisitegijad et vaevalt neil sellist võimu on. Lihtsalt selline selgitus teeb "uurimise" lihtsamaks.

Kas see olin mina, kes kirjutas ? Kontrollisin peeglist, justkui olen aga samas äkki on öösel ära vahetatud.

Punningu tragöödia on vist tõesti selles "maamehelikkuses", see vähendab avalikku tõsiseltvõetavust. Kahjuks.

Aga mis ma ikka kordan sama asja, ok, korra veel kordan: Päris uurimist oleks vaja. Ukrainal on muudki teha, seetõttu peaks Eestis prokuratuur-politsei asja tõsisemalt võtma. Mitte teatama et "alustuseks oleks vaja muuta rannajoont".

Proks viib mingi juuksuri ja moosivõileiva pärast inimese raudus minema aga nüüd.. käed lühikesed ?

P.S. Punningu stiilinäide allpool. Sõnum on tal õige aga vorm... ajab enamikel harja punaseks ennem kui sõnum kohale jõuab:

Te Ekre penskarid kes te vingute Ukraina abistamise teemal mis siseneb kolmandasse aastasse täiemahulises invasioonis olete unustanud oma haugimälu juures kuidas see sama teie räigelt vihatud lääs toetas humanitaarabiga Eestit, olete unustanud kuidas 90´tel jagati koolilastele koolikotte toidu kraamiga, sest teie okupatsiooni jäänukid ei suutnud oma lapsi ise toita, sest olite harjunud kõike tasuta saama. Te vanad okupatsiooni ajast pärit penskari saast polegi muud väärt kui otsekohest ja keerutamata pe.sse saatmist koos teie haugimäluga. Teie kes te sündisite 1940-1970 olete saast kes te teenisite okupante, teie kes te harjusite selle eluga ega liigutanud sõrmegi oma nooruses okupatsiooni vastu võitlemiseks, teie kes te teate, et KGB arhiivid viidi Eestist minema mistõttu on pea võimatu tõendada teie kuuluvust kommnoorte ja kommpartei ridadesse, teie kes te pärast 1991 ehtisite ennast punasest ümber rahvusvärvidesse-KERIGE PE.SSE, KERIGE TÕSISELT PE.SSE V.RDJAD! TEIE AEG ON LÄBI ja iga oma piiksumisega teenite te ainult karmimat karistust mille te ka kätte saate, siis kui selleks aeg kätte jõuab. Ja ärge arvake, et kui sõda siia jõuab, et jõuate siit punnu panna ja teid kätte ei saada-saadakse küll-teie lõpp saab olema julm ja väga valulik, nii kuidas reeturitele kohane.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

No Vaskiv presenteeris veel 11.10.2023 ühte Eestist saadud suht olematu LS-iga MERCEDES-BENZ SPRINTER 309 kaubikut, mille väidetavalt andsid siis oktoobris üle mingile UKR Luurepeavalitsusele (ГУР) alluvale üksusele, ilma üle värvimata.
https://www.facebook.com/hennadiy.vaski ... acf8kHuXPl

Viimane TÜV oli 16.06.2022 ja kehtis kuni 06.2023
21.03.2023 kohta on MNTA märge "Kustutamine riigist välja, Reg.märk kaotatud/varastatud"
Registrist kustutatud kui Eestist väljaviidud sõiduk.

Vaskivi FB lehel presenteeritaval valgel MB Sprinteril on aga mõlemad numbrid ilusasti küljes.
Kus limu aprillist oktoobrini ringi rallis, pole aimugi.

*

UKR TV24 veebilehel oli 2023 mai lõpus artikkel kus ajakirjanikud usutlesid Tšernovi.
Ma ei ole seda Slava UKR teemat meie meedias eriti jälginud ja ei tea, kas midagi samasugust on ka juba eesti keeles ilmunud.
Natuke liiga pikk tekst et hakata siia tõlkima.

Originaal (vene keeles)
https://24tv.ua/ru/ukrainskie-firmy-pri ... l_n2321454
Google tõlge:
https://24tv-ua.translate.goog/ru/ukrai ... r_pto=wapp
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Madis Reivik kirjutas: 03 Jaan, 2024 16:42Nomaeitea, Lehtme ja co on sellised pisitegijad et vaevalt neil sellist võimu on. Lihtsalt selline selgitus teeb "uurimise" lihtsamaks.
Kust me teame, kui palju kriminaalasi maksab. Äkki vaid mõnikümmend tuhat?
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

Madis Reivik kirjutas: 03 Jaan, 2024 16:42
Kriku kirjutas: 03 Jaan, 2024 15:38
Madis Reivik kirjutas: 03 Jaan, 2024 15:16Ja mis mind selle juures ärritab - kas tõesti Ukraina korrakaitse koosneb idiootidest, kes täidavad "tellimust" ?
Miks siis just idiootidest? Kriminaalasju organiseeritakse tüütutele inimestele paljudes riikides.
Madis Reivik kirjutas: 03 Jaan, 2024 15:16Ilmar Raag leidis et "Punningul on õigus". Ma ei usu et see vestlus reaalselt toimuski.
Mina ei usu, et seda kõike sina kirjutasid :D .
Nomaeitea, Lehtme ja co on sellised pisitegijad et vaevalt neil sellist võimu on. Lihtsalt selline selgitus teeb "uurimise" lihtsamaks.
Lvivi linna pea endisel esimesel asetäitjal peaks olema piisavalt sidemeid, et vajadusel asju õiges suunas juhtida. Nagu viidatud, siis Vaskiv juba kuulutab, et kõik on tema poolt korras.
Korruptsiooni edetabelis on Ukraina umbes 130-ndal kohal. Kõik võib olla. Aga õnneks on trend tõusev ja sõda annab võimaluse erakorralisteks muutusteks.
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Punningu suuvärk polegi nii ropp, et talle midagi väga ette heita. Tegus mees ja kes palju teeb võibki rohkem suudpruukida ja ega see vale ei olegi mis ta räägib.
Q
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Q »

Eks tegijatel ikka juhtub. Slava Ukrali Lvivi versioon.
https://www.youtube.com/watch?v=yLMK3tIhJhs
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Fucs kirjutas: 03 Jaan, 2024 17:31
Viimane TÜV oli 16.06.2022 ja kehtis kuni 06.2023
21.03.2023 kohta on MNTA märge "Kustutamine riigist välja, Reg.märk kaotatud/varastatud"
Registrist kustutatud kui Eestist väljaviidud sõiduk.

Vaskivi FB lehel presenteeritaval valgel MB Sprinteril on aga mõlemad numbrid ilusasti küljes.
Kus limu aprillist oktoobrini ringi rallis, pole aimugi.
Eks ta siis sellega Ukrainas ja mujal väljaspool Eestit sõitis. "Reg.märk kaotatud/varastatud" on puhttehniline märge siis kui vana registreerimismärki ei tooda füüsilisel kujul büroosse. Vanasti seda nõuti, viimasel ajal enam mitte. Ma vahetasin viimati autol numbrit, ütlesin et ei jaksa hange pealt ära kaevata et vana number kätte saada ja öeldi et pole vajagi. Kui kevadel lahti sulab siis võta maha ja löö garaazi seina peale. Registrisse tehti samasugune märge "reg märk kaotatud/varastatud"

Kui see Vaskivi autol küljes on siis on ta lihtsalt kehtetu number. Igasuguseid platakaid võib sinna riputada - Surm1 ja Kirst2 ja see on rohkem politsei teema et kas aktsepteeritakse niimoodi liikluses osalemist või mitte. Kui ta vana reg tunnistuse samuti enda kätte jättes siis sõidabki kuni võib-olla tehakse järelpärimine Eesti registrisse. EL riikides niimoodi sõita on problemaatiline sest kaamerad ja andmebaasid on suuresti integreeritud ja teave patrullile tuleb kohe. Ukrainas ei pruugi see peale tolli mitte kedagi huvitada.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

https://www.postimees.ee/7955541/paljas ... -rasvaseks
Pealkirja alt üks rida hästi lühikeseks sisu kokkuvõtteks:
Slava Ukrainile on ka Eesti ettevõtted turu keskmisest hinnast kõrgemaid arveid esitanud.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Eks ma varem mainisin ka et "juriidiliselt korrektne" aga ropult kallim arve Eestis ei ole just parem lahendus kui väga poolpidune aga 2x odavam lahendus Ukrainas.
Häda on selles et keskmine eestlane kipub olema vaesem kui tahaks ja lollim ning ahnem kui ta ise arvab :( Proovigem olla enesekriitilised ja areneda !
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Madis Reivik kirjutas: 08 Veebr, 2024 13:21 Eks ma varem mainisin ka et "juriidiliselt korrektne" aga ropult kallim arve Eestis ei ole just parem lahendus kui väga poolpidune aga 2x odavam lahendus Ukrainas.
Häda on selles et keskmine eestlane kipub olema vaesem kui tahaks ja lollim ning ahnem kui ta ise arvab :( Proovigem olla enesekriitilised ja areneda !
Kuidas seda mõista?
Sa ikka artiklit lugesid?
Kas peab hakkama tsitaate tooma?
Ja siis selgitavaid ja teistesse tegevustesse suhtestuvaid ääremärkusi lisama? Ma tegelikult siin hommikul vahepeal mõtlesin, et artiklis olevate seikade selgitamisel oleks päris paslik teha seda kasutades vahele pikitud osadena siin foorumis samaaegsetena trükitud meeleheitekarjatusi asjade õigustamisel. Et oleks põnev lugeda niimoodi kõrvutades millist loba (siin) kokku ikka kirjutati...
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Ma ei saa su postitusest väga aru. Pean silmas seda, et üdini korrumpeerunud Ukrainas tehakse a ja b poolpiduselt ja virutamisega ikkagi odavamalt ära kui Eestis koos kõikide kellade ja vilede ja ametlike arvetega. Kui ma kunagi need näited tõin, siis mõni inimene justkui õigustas et nii võib küll.
Aga sa võid vanu postitusi kaevata, ma ikka tahaks näha kuskohas ma meeleheitekarjatustega dzotile olen viskunud. Või siis vähemalt kuidas ma olen kirjutanud nii kahemõtteliselt et keegi sellest nii kõveralt aru sai.
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Re: MTÜ Slava Ukraini asutaja on PM aasta inimene

Postitus Postitas Kuperjanov »

Tõesti mälu nii lühike, et aasta aega tagasi tehtud postitusi justkui polekski olnud? See ainult jäämäe tipp, ei pea kaua ajaloos otsima, piisab kui teema algusesse korra pilk peale visata. Seal neid džotile viskujaid on teisigi.
Madis Reivik kirjutas: 25 Jaan, 2023 12:45 Vaieldakse selle üle et kas 24/7 töötav tubli naisterahvas peab lisaks muule tegevusele veel kojamehi näo ees kandma et tatti ära pühkida ning 24/7 tõestame mingitele ekre õlletolgustele et ta ei ahnitse raha.

Aga see on vist lootusetu üritus.
Madis Reivik kirjutas: 25 Jaan, 2023 12:01 Loll jutt suhu tagasi, MTÜ pole mingeid "vasturääkivaid" andmeid esitanud. LIhtsalt registrite arvutused on "hinnangulised" ja toimivad reaalselt ainult suurte ja stabiilsete firmade korral.

Ikka peab mingit ila ajama, teema alguses sai ju öeldud et müts maha ja õlled käest ! Kui millestki aru ei saa, siis tasub ennast harida mitte mingit eidejuttu ajada.
Madis Reivik kirjutas: 23 Jaan, 2023 20:36 Ma ei ole seotud MTÜga, kuid küsimus on et KAS DOKUMENDID ON KORRAST ÄRA ??? Ning kelle "huvides" on mustata ja leierdada selle MTÜ kallal ? Ikka ekre tondid, neile ei meeldi ei naised ega ukraina.
Peetri parteilist kuuluvust ei tea ja probleem on pigem ikka nendes ekre rämpsuudistes mida kolmest eri portaalist avalikkuse pihta tatistatakse.
Ikka ekre tondid on süüdi, mitte lehtme. :wink:
Väino
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Väino »

Eestis ettevalmistatud autodel oli teatud tase ja autod saadeti sihtkohta. Nendest, mis seal kohapeal tehti, oli vähemalt üks selline, mida kõlbas presenteerida (või oli seegi siin tehtud?). Aga mittekoosseisuline on valves, ärge lootkegi, et kommentaarid tulemata jäävad. :D
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Kuperjanov, need postid olid selle palgajama kohta, mis lõpuks selgus - ei olnudki mingit jama.
Ja "teema alguses" ei olnud ju mitte ühtegi paljastust ja probleemi või oli ?

Kordan veel - loll lärmamine on probleem, kuna varjab päris probleemid. A la kui teha uudis et kodanik X sõi lapsi ja varastas miljoni ja siis seda kuu aega leierdada ja kõige lõpus selgus et noh ei söönudki lapsi ja skandaal vaibub. Aga...

Ja siis kordan veel: MTÜs toimusid mingid jamad, ajakirjandus lärmas hoopis muudest asjadest, keegi uurida reaalselt ei viitsinud. Paras kobarkäkk. Tore kui proks lõpuks uurib (ressurss vabanes osaliselt, kuna 10 eurone juukselõikuse korruptsioon sai kiirelt, ainult 8 aastaga, läbi uuritud ;)

Ilmselt 10-20 aasta pärast selgub midagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 9 külalist