2,8/3
Suunatuled on nõrkadele ....
2,8/3
Fantaseeri kuskil mujal oma levinud asjadega.Kapten Trumm kirjutas: ↑16 Jaan, 2024 16:28 90ndatel oli levinud "karistus" suuna mitte näitamisega ette keeranu suhtes see, et tagasõitja tuli foori taga seistes ligi, tiris ukse lahti ja murdis suunatule kangi ära.
Rõhk on sõnal LEVINUD. "Korra kindlasti" ei ole ka mitte hullu punnitamise peale sama mis levinud.
Endine töökaaslane on reaalselt 90% ulatuses teo sooritanud , kangi jättis tookord veel murdmata_dumbuser_ kirjutas: ↑16 Jaan, 2024 16:48Fantaseeri kuskil mujal oma levinud asjadega.Kapten Trumm kirjutas: ↑16 Jaan, 2024 16:28 90ndatel oli levinud "karistus" suuna mitte näitamisega ette keeranu suhtes see, et tagasõitja tuli foori taga seistes ligi, tiris ukse lahti ja murdis suunatule kangi ära.
Mind on selle näpu näitamise eest (tegelikult näitasin asja eest) ka mööda linna autoga taga aetud. Aasta oli ehk mingi 1995 või nii. Paraku aga tuli tagaajajal siiski tunnistada (minu) sõiduauto paremust oma jõuetu vabahingava mersu diiselkaubiku ees.
Võimalik, et meeleolu on lihtsalt ülev, aga antud postitust lugedes, ei tahtnud üllatunud naerunägu kaduda.Kapten Trumm kirjutas: ↑17 Jaan, 2024 10:04 Mind on selle näpu näitamise eest (tegelikult näitasin asja eest) ka mööda linna autoga taga aetud. Aasta oli ehk mingi 1995 või nii. Paraku aga tuli tagaajajal siiski tunnistada (minu) sõiduauto paremust oma jõuetu vabahingava mersu diiselkaubiku ees.
Kui sul amg kanni all siis vast oskusi pole vaja?
Kui juba mõõtmiseks läksKapten Trumm kirjutas: ↑17 Jaan, 2024 10:04 Mind on selle näpu näitamise eest (tegelikult näitasin asja eest) ka mööda linna autoga taga aetud. Aasta oli ehk mingi 1995 või nii. Paraku aga tuli tagaajajal siiski tunnistada (minu) sõiduauto paremust oma jõuetu vabahingava mersu diiselkaubiku ees.
Siia otsa liiklusraevust lugu elust enesest. Juhtus küll aastaid tagasi Lätis, Baltezersi küas. Mina sõitsin poolhaakega Riia poole. Riiast välja suund oli üsna umbes, vähemalt küla vahel. Liikusid hüpetega. Tõmme, siis stopp ja peale mõningat ootamist jälle tõmme. Mina vaikselt kolistasin külast läbi. Vastu tulijate kolonn peatus, ühel sõidukal läksid neli ust lahti ( oli vist BMV), tüübid hüppasid välja ja otsusekindlalt enda taga peatunud sõiduka poole. Sain sellest õnneks mööda kui see tagurpidikäigu sisse pani minu suunda tagurdas ja hirmsa gaasi andmisega mulle järgi tuli. Mina muljusin gaasi ja püüdsin eest ära saada. Pärast seleta politseile, kes süüdi kui veoauto ja sõidukas tagaotsa pidi kokku põrganud. Kolonnis keegi arvas, et mina olen millegagi hakkama saanud ning üritan eest ära sõita. Üritas mulle ette keerata, aga õnneks jäi hiljaks muidu oleks sõidukas allasõidutõkkesse tagurpidi sisse tulnud. Aga AKF kirjeldusi oma mõtetest ja sõiduoskustest siitsamast foorumist lugedes, ei imestaks kui oma huligaanse sõidustiili eest on tegelikult ka naha peale saanud. Millest tagasihoidliku inimesena lihtsalt vaikib!Kapten Trumm kirjutas: ↑17 Jaan, 2024 10:04Mind on selle näpu näitamise eest (tegelikult näitasin asja eest) ka mööda linna autoga taga aetud. Aasta oli ehk mingi 1995 või nii. Paraku aga tuli tagaajajal siiski tunnistada (minu) sõiduauto paremust oma jõuetu vabahingava mersu diiselkaubiku ees.
Kasutajad foorumit lugemas: Smith ja 2 külalist