Täiesti nõus. Väga hea intervjuu! Selged sõnumid ja võib olla võtab sõjaärevust maha neil, kes viimastel nädalatel üllatusid, kui kuulsid Venemaa jätkuvast ohust.
Martin Heremi intervjuud
Re: Kaadrimuudatused
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Martin Heremi intervjuud
Intervjuu tekstikujul loetav siin: https://www.err.ee/1609231083/herem-laa ... aolisemaks
Kui siin miskit juriidilist konksu pole siis sul õigus... Herem paneb ameti maha 30.juuni.Dzinn kirjutas: ↑24 Jaan, 2024 11:362024. aastal ei jõua.
https://www.valimised.ee/et/euroopa-par ... 024-aastal
Samas, kui nüüd seadust vaadata siis tegevväelane ei tohi kuuluda ühtegi erakonda aga valimistel osalemise piirangut mul ei õnnestunud tuvastada? Ehk siis ikkagi on mingi võimalus?
-
- Liige
- Kontakt:
Juriidilist poolt ei tea aga ametis olevat KVJ valimistel kandidaadina osalemas ma küll ei tahaks näha, kohe üldse ei tundu sobiv.
Muidu NATOs või ELis mõnda nelja tärni ohvitserile sobivat kohta pole lähitulevikus vabanemas?
Muidu NATOs või ELis mõnda nelja tärni ohvitserile sobivat kohta pole lähitulevikus vabanemas?
Ma tõesti ei tea õiget vastust, kuid olles temaga ise vahetult ja korduvalt kokku puutunud, siis tean tema huumorimeelt, kus sageli on tugevat irooniat.
Tundub, et iroonia igasuguste pendeldajate, kaardimooride ja "pastakast-imejate" suhtes.
Tundub, et iroonia igasuguste pendeldajate, kaardimooride ja "pastakast-imejate" suhtes.
...
Lähete poliitikasse?
Ei jõua ära oodata, et näidata, kas ma lähen (hetkeline mõttepaus) või ei lähe. (muie)
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Aga panite tähele (ütlete küll, et blondiin) Liisu Lassi väga tugevat intervjuud? Pean silmas just küsimusi ja nende rõhuasetust. Kujutan ette, et nt Kanal2 oma tavapärase killer-reporter tasemel oleks suutnud näidata, kui nõrgalt taolist intekat teha...
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Ma pole varem tema suur fänn olnud, aga jah, väga hea intervjuu läbiviimine tema poolt. Oli ettevalmistunud ja asjalikud küsimused.Kapten Trumm kirjutas: ↑24 Jaan, 2024 14:54 Aga panite tähele (ütlete küll, et blondiin) Liisu Lassi väga tugevat intervjuud? Pean silmas just küsimusi ja nende rõhuasetust. Kujutan ette, et nt Kanal2 oma tavapärase killer-reporter tasemel oleks suutnud näidata, kui nõrgalt taolist intekat teha...
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Ei usu, oli ju kirjas et väsinud on. Poliitika teeks kõik vaid hullemaks.Dzinn kirjutas: ↑24 Jaan, 2024 11:362024. aastal ei jõua.
https://www.valimised.ee/et/euroopa-par ... 024-aastal
Spekuleerin, kuid võibolla Kirdekorpus või mõni muu rahvusvaheline struktuur/ülikool?
-
- Liige
- Kontakt:
Aga kihla võiksite küll vedada. 

-
- Liige
- Kontakt:
Laske inimesel natuke rahus mutte püüda ja konjakit juua.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
No kindral Trummi kasutajanimi on vaba, äkki hakkaks ka sisu tootma?
professional retard
Oleks KVJ teadnud, mis ameteid ta peale reservi minekut, rahva ja foorumi nõudmisel (
), peab hakkama pidama, poleks ta ilmselt sellist sammu astunud.
Kui ennem tegi midagi valesti kaitseväelasena, siis nüüd hakkab KÕIK valesti olema!
Kaastunne!

Kui ennem tegi midagi valesti kaitseväelasena, siis nüüd hakkab KÕIK valesti olema!

Kaastunne!

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mina mõistan küll, kui kindral mõnda aega püüabki mutte ja vahelduseks kribab mõne Postimehe arvamusloo.
Ei ole üksildasemat ametit kui juht. Õigetel ja headel otsustel on palju sugulasi, kuid halvad ja valed otsused on enamasti orvud.
Kui mulle maksaks keegi eripensioni, siis võiks tüdimuseni tegeleda asjadega, mis sulle meeldivad, mitte mida sa pead tegema.
Mind ilmselt leiaksite siis peamiselt töökojast ja garaazist.
Ei ole üksildasemat ametit kui juht. Õigetel ja headel otsustel on palju sugulasi, kuid halvad ja valed otsused on enamasti orvud.
Kui mulle maksaks keegi eripensioni, siis võiks tüdimuseni tegeleda asjadega, mis sulle meeldivad, mitte mida sa pead tegema.
Mind ilmselt leiaksite siis peamiselt töökojast ja garaazist.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline