Kaadrimuudatused

Vasta
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Re: Kaadrimuudatused

Postitus Postitas davidsoniharald »

Martin Herem kirjutas: 09 Veebr, 2024 21:30
Lisaks on kamin juba ammu võtnud vahele segada ohvitseride karjääri, koloneliks saada täna pole vastu kamina tahtmist võimalik-keegi "tsiviilkontrollist" ei saa küll enam väita, et kindraliks sai keegi "ebasobiv".
Ei vasta tõele.
Ma ei tea, et kolonelide puhul üldse mingit arutelu oleks.
Need kelle mina kindrali auastmele (tärnile) esitanud olen, on ka kõik VP-le liikunud. Kindralite puhul olen küll ministrit informeerinud.
Ühesõnaga järjekordne tarkuse purtsatus jalaväeleitnandilt, kes "teab kuidas asjad tegelikult käivad".
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Exitus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Exitus »

https://www.ohtuleht.ee/1101023/intriig ... en-kindral

-ole-vait-mina-olen-kindral
See kõlab juba nagu õige lõik raamatust " Elu (P)palmilehe all"

Kes teab see teab :)
Kui küsida, kas ohvitserid järgneksid sõjas Palmile, siis vastus on pigem ei. Merilole samas kindel jaa,“ ütleb üks kõrge ohvitser Õhtulehele
Kas siis meie ohvitserid diviisile ei järgnegi?
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Üks uitmõte tuli pähe. Kas kindral Heremi enneaegne tagasiastumine ei või olla seotud sellega, et kol Merilo ei oleks piisavalt valmis KVJ ametikohaks? Kui oleks oma aja lõpuni olnud siis oleks saanud viimane ka rohkem ettevalmistust ja sobiks paremini?
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Exitus kirjutas: 09 Veebr, 2024 22:25 ...
Kui küsida, kas ohvitserid järgneksid sõjas Palmile, siis vastus on pigem ei. Merilole samas kindel jaa,“ ütleb üks kõrge ohvitser Õhtulehele
Kas siis meie ohvitserid diviisile ei järgnegi?
Nojah, ega ma ka Palmiga luurele ei läheks. Ei läheks ka Heremi ega Meriloga.
Kui hädasti vaja, siis läheks üksi, sest kõigi teiste kaaslaseks olen liiga vana ning muutun koormaks ... :dont_know:

Puhtalt vaatepunkti küsimus.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

isonts kirjutas: 10 Veebr, 2024 20:31 Üks uitmõte tuli pähe. Kas kindral Heremi enneaegne tagasiastumine ei või olla seotud sellega, et kol Merilo ei oleks piisavalt valmis KVJ ametikohaks? Kui oleks oma aja lõpuni olnud siis oleks saanud viimane ka rohkem ettevalmistust ja sobiks paremini?
Päris piinlikult sõge mõttevälgatus. Selliseid asju genereeritakse enamasti FSB-s. Ma ei ütle, et akf isontsil FSB-ga midagi pistmist on, aga selline mõttelend ei tee kirjutajale au. Tegemist on halvimate vandeõuteooriate mudelite üles soojendamisega.
isonts
Liige
Kontakt:

Vabandan lumehelbekeste ees, et omaotsekohese küsimusega nad minestama panin. Tunnistan oma viga, et ei suutnud oma küsimust poliitiliselt korrektselt esitada. Olen liialt harjunud otse küsima.
Samas ei näinud ma vihapursatusi kindral Väli väljaütlemise peale, kus ta julgeb kahtluse alla panna tänaste kindralite pädevuse.
"Siis ilmselt tuleb ühelt poolt tunnistada, et kaitseväe personalistrateegia on läbi kukkunud, sest kindralid on osutunud kasutuks. Ja tuleb vaadata, miks need inimesed üldse kindraliteks tehti," rääkis Väli."
https://www.err.ee/1609247958/neeme-val ... d-valituks
Või kindralKiili väljaütlemine kindral Palmi kohta
Näiteks Kiili sõnas muu hulgas: «Kindlasti ei tohi sinna minna inimene, kes on kunagi väejooksu teinud või rikkunud sõduri põhiolemust.»
Mikk Salu lisab juurde:
" intsident Kuperjanovis, intsident Soomes, intsident Kirdekorpuses, intsident siin või seal."
"Finišisirge lähenedes hakkas anonüümseid vihjeid tulema ka teiste kandidaatide kohta (intsident suvepäevadel 15 aastat tagasi), aga nendes juttude laviinis oli Palmil selge «edumaa»."
https://www.postimees.ee/7956164/analuu ... iigutamine
Vabandan veelkord liiga sirgjoonelise küsimuse esitamise pärast.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

isonts kirjutas: 11 Veebr, 2024 10:13 Vabandan lumehelbekeste ees, et omaotsekohese küsimusega nad minestama panin. Tunnistan oma viga, et ei suutnud oma küsimust poliitiliselt korrektselt esitada. Olen liialt harjunud otse küsima.
Samas ei näinud ma vihapursatusi kindral Väli väljaütlemise peale, kus ta julgeb kahtluse alla panna tänaste kindralite pädevuse.
...
Väli tõstatab küsimusi ja teeb ettepanekuid, mitte ei esita vandenõuteoreetilisi väiteid. Sinu poolt esitatud "teooria" Väli etteheidete raamistikus kõlaks umbes nii: "kas Herem on teadlikult saboteerinud kaitseväe personalistrateegiat, et kindralid osutuks kasutuks."

See oleks sama "arukas", kui sinu poolt esitatud vandenõuteooria. Otse ütlemine ja napakate vandenõuteooriate esitamine ei ole sama asi. Ja selle lumehelbekese asjus soovitan peeglisse vaadata - igaühel tuleb ette piinlikult sõgedaid mõttevälgatusi, aga tark oleks olnud etteheidetega mitte sõdima hakata vaid see piinlik postitus lihtsalt ära koristada.
affa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas affa »

Kuivõrd te isiklikult näete, kas kaitseväe juhtimisstruktuuris on mingisuguseid muudatusi vaja teha?

Seda ma hetkel ei kommenteeri, see on asi, millega on vaja tegelema hakata järgmisel kaitseväe juhatajal nii või naa, sõltumata sellest, kes selleks saab.
https://www.err.ee/1609249494/merilo-tu ... -keeruline

Oskab keegi seda selgitada?
isonts
Liige
Kontakt:

Pakun välja, et diviisiga seotud kuidagi. Mulle tundub, et KVJ on toiduahelast välja surutud.
Viimati muutis isonts, 11 Veebr, 2024 11:13, muudetud 1 kord kokku.
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Kilo Tango kirjutas: 10 Veebr, 2024 21:01
isonts kirjutas: 10 Veebr, 2024 20:31 Üks uitmõte tuli pähe. Kas kindral Heremi enneaegne tagasiastumine ei või olla seotud sellega, et kol Merilo ei oleks piisavalt valmis KVJ ametikohaks? Kui oleks oma aja lõpuni olnud siis oleks saanud viimane ka rohkem ettevalmistust ja sobiks paremini?
Päris piinlikult sõge mõttevälgatus. Selliseid asju genereeritakse enamasti FSB-s. Ma ei ütle, et akf isontsil FSB-ga midagi pistmist on, aga selline mõttelend ei tee kirjutajale au. Tegemist on halvimate vandeõuteooriate mudelite üles soojendamisega.
Ei ole piinlik arvestades asjaolu, et Herem on tõenaoliselt oma nägemuses näinud Palmi oma järglasena ja igaks püüab oma visiooni ellu viia. See on täitsa inimlik ja sellest nii aru saada on ju ka inimlik.
affa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas affa »

isonts kirjutas: 11 Veebr, 2024 11:05 Pakun välja, et diviisiga seotud kuidagi. Mulle tundub, et KVJ on toiduahelast välja surutud.
Paeluv. Ma diviisist kui sellisest aru ei saa ja ei peagi saama - kõrgelt üle minu "palgataseme". Küll aga olen õhtuti rivis olevate arvamust kuulamas käies pannud tähele läbivat seisukohta, et Palmi osas miinusmärgilise kaadri toetuse on tekitanud suhteliselt jõuline ja kuiv tegevus diviisi ehitamisel. Saab näha kas ja kui, siis millises osas seal destruktureerimist rakendatakse.
Viimati muutis affa, 11 Veebr, 2024 12:12, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Nibelungen kirjutas: 11 Veebr, 2024 11:13
Kilo Tango kirjutas: 10 Veebr, 2024 21:01
Ei ole piinlik arvestades asjaolu, et Herem on tõenaoliselt oma nägemuses näinud Palmi oma järglasena ja igaks püüab oma visiooni ellu viia. See on täitsa inimlik ja sellest nii aru saada on ju ka inimlik.
Kuulge härrased, te kas ei ole lugenud akf Heremi postitusi ja artikleid või ei ole neist aru saanud. Nii palju, kui minule Heremist mingi pilt on jäänud inimese ja juhina, ei suuda ma mitte iial ette kujutada, et akf Herem hakkaks kavandama niivõrd nõrku ja olematu eduvõimalusega operatsioone. Isegi eeldades, et tal on selleks motivatsioon (milles ma sügavalt kahtlen).

Ma ei kahtle Heremi avalikult välja öeldud motivatsioonis ametist lahkumiseks ja soovitan seda ka teistele akf-dele ida-euroopalike vandenõuteooriate punumise asemel. V.a. muidugi juhul, kui isiklik rikutuse tase ei võimalda.
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Kas sellele "Herem lahkus varem et Merilo ei sobiks" vandenõuteooriale saame ka lisanduse et "kõik ülejäänud Heremi ajal kindralitärnile esitatud isikud valiti selle põhjal et nad Palmi ei ohustaks"? Äkki on Herem ja Palm üleüldsegi sisalikinimesed, kas normaalne kindral kulutaks aega kuskil militaar.net-is amatööridega vaidlemisele?
Mudakoon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mudakoon »

20-ne aastase sõduri "hüppeskäiku" serveerida "väejooksuna" pealt 50-ne aastase kindrali kontole?!
Ehk saab veel madalamalt, kindlasti saab.... :wall:
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
affa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas affa »

[..] Muidugi on valus pikalt planeeritud plaani näha liiva jooksmas ja Palmi "pika ninaga" jäämas. See tundubki olevat Heremi üks nõrk koht, et ta seab kamraadluse tähtsamaks kunagise kursusekaaslase sobivusest oma mantlipärijaks (kuigi see ei oleks välistavaks asjaoluks).

Kas tõesti on avalikkusele karismaatiline tunduv Herem eelistanud läbi oma nõrkuse Palmi juba aastaid talle sobimatutesse juhirollidesse? Minu väga subjektiivne vastus on, et jah. Seetõttu on kaitseväele isegi hea, et "Heremi ajastu" saab juba nüüd lõpu.[..]
https://www.err.ee/1609249833/rain-terr ... -nork-koht

Veel üks piinlikult sõge mõttevälgatus..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline