... iseasi kui D-päev käes on, kas siis ka nii palju mune ja "edevust" jätkub?
ps. peale füüsise omab suurt tähtsust ka vaimne tervis.
Ma usun, et see on isegi kõige tähtsam.ps. peale füüsise omab suurt tähtsust ka vaimne tervis.
Kui juba selline meelestatus, et sõja eest ära, siis kindlasti mitte nö viimasel hetkel, reservistil on siis juba hilja kui Eestis mopp välja kuulutatakse. Suuremat pilti jälgiksin - Trump saab presidendiks, vaherahu või rahulepe Ukraina arvelt ja VF-le soodsalt = peagi on ka siin s*tt ventikas. Ja kui selles s*tas ei soovi püherdada, siis reservistina sellel hetkel lennupiletid riiki, kus KV kohuslast Eestile välja ei anta desertöörluse eest.Sakamoto kirjutas: ↑17 Veebr, 2024 14:07 siin, siis ühe meie "suurärimehest patrioodi" arvamus olukorrast, kui sõda peaks puhkema...https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... ttevotjaks
tsiteerin..Kui Eestis peaks siiski puhkema sõda, siis on mehel plaan valmis. „Lendan helikopteriga Saaremaale, sealt edasi Rootsi ja Hispaaniasse.“
"mees" peaks aru saama, et kui sõda juba puhkenud on, siis Saaremaa kohal tõmmatakse sellised kahtlased kopterid kohe alla.
Millest küll selline naiivne arvamus, et"sellel hetkel" lugupeetaval lennukile lastakse jalutada või et ülepea midagi tavareisideks õhku läheb? Juba praegu tuleks hakata samme sättima...siis reservistina sellel hetkel lennupiletid riiki, kus KV kohuslast Eestile välja ei anta desertöörluse eest.
Kui ta aegsasti enne sõja puhkemist siit oma kopteriga uttu ei tõmba siis arvatavasti rekvireeritakse temalt see kopter samamoodi nagu tuhanded N1 ja muude kategooriate sõidukid.Sakamoto kirjutas: ↑17 Veebr, 2024 14:07 siin, siis ühe meie "suurärimehest patrioodi" arvamus olukorrast, kui sõda peaks puhkema...https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... ttevotjaks
tsiteerin..Kui Eestis peaks siiski puhkema sõda, siis on mehel plaan valmis. „Lendan helikopteriga Saaremaale, sealt edasi Rootsi ja Hispaaniasse.“
"mees" peaks aru saama, et kui sõda juba puhkenud on, siis Saaremaa kohal tõmmatakse sellised kahtlased kopterid kohe alla.
Seda ma ju ütlesingi, et see aeg võib olla pikk ning ongi see konnakeetmine millest ma rääkisin, AGAHispaaniasse tõmbamise plaanid on tegelikult jama. UKR näitel käis eelmäng kõva aasta ette. Ja kuni viimase hetkeni polnud selge, et kas läheb asjaks või mitte - isegi Herem tunnistas, et tema arvas, et ei lähe.
ToetanKapten Trumm kirjutas: ↑19 Veebr, 2024 11:50Piinlik peaks olema, kui oled argpüks, siis vähemalt ole vait.
Siin olen Sinuga ühel nõul. Tegelane peab saama arvamus- ja muudelt liidritelt verbaalset näopeksu ja tegelikult saama tühistatud moraaliMinu silmis on tegelikult häbiasi, et sellised Heina taolised taoliste "plaanidega" lehvitavad. Jääme siis lootma, et see kopter mõnele patrullivale Su-27-le ette satub. Piinlik peaks olema, kui oled argpüks, siis vähemalt ole vait.
Ja pealegi veel suur eeskuju "edumeelsetele" noortele, või vähemalt viimane aeg on ta sotsiaalmeedias päris aktiivne olnud, kus on sihtgrupp just noored.Smith kirjutas: ↑19 Veebr, 2024 11:56Siin olen Sinuga ühel nõul. Tegelane peab saama arvamus- ja muudelt liidritelt verbaalset näopeksu ja tegelikult saama tühistatud moraaliMinu silmis on tegelikult häbiasi, et sellised Heina taolised taoliste "plaanidega" lehvitavad. Jääme siis lootma, et see kopter mõnele patrullivale Su-27-le ette satub. Piinlik peaks olema, kui oled argpüks, siis vähemalt ole vait.
õõnestamise eest (tuletame meelde milline reaktsioon oli isegi peaministrilt sündivusuuringu kohta !).
Tegelane käib koolides regulaarselt loenguid pidamas ja see nali tuleb kohe ära lõpetada - kus on haridusminister ma küsin ?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist