Nutt ja hala
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nutt ja hala
On olemas pealiin mis söödab sulle keemiat, kõverdab maakera ja karistab gravitatsiooniga. Lisaks karistab 80+ keskmise elueaga
Ja siis on olemas selline maakera mis on seespool aga suurem ja väga lapik. Gravitatsiooni pole, vähemalt mitte pealiinile vastavat. Kõik elavad tervelt ja pikalt, mõni isegi 35 aastat. Soros on keelatud.
Ja siis on olemas selline maakera mis on seespool aga suurem ja väga lapik. Gravitatsiooni pole, vähemalt mitte pealiinile vastavat. Kõik elavad tervelt ja pikalt, mõni isegi 35 aastat. Soros on keelatud.
Oot-oot, ma loen selle töö ise ka läbi enne kui edasi diskuteerin

-
- Liige
- Kontakt:
Sa ikka viitsid kah, austet kaasfoorumlane? Respekt, mul sellistest asjadest parasjagu mürgitus kallal on. Muide kui viitsid, kae perra, kuidas seal asjalood suhtumises kaasavusse, rohepöörasusse, soovõrdsusse, kväärakusse jm uhhuu- teooriatesse on!

Päris tummine lugemine oli. Kõigepealt pidin googeldama et mida see pealkiri ehk "holistiline regressiooniteraapia" tähendab. Edaspidi HRT. Internet viis kuhugi gurude leheküljele ja juba esimesest lõigust peale - Une Mati hakkas nagu kirkaga lagipähe taguma, silmad kukkusid kolks ja kolks kinni ja ei saanud. Pikk tööpäev ka juba seljataga. Magasin siinsamas diivani peal ühe silmatäie. Pärast selgema peaga lugesin edasi ja see on selline keeruline teooria kus tuleks endast lähtestada algolekusse ja jõuda sisimas veendumusele et kogu seda eelnevat pole olnud ja järgnevat ei tule.
Ma jõudsin tõdemusele et see ju vana hea "pohhuism", teada-tuntud juba meie esiisadele ja isegi olen kasutanud. Vene kroonus ja mõnikord hiljem ka.
Tänapäeval saab juhendamise eest raha küsida ja ennast vastavasse õpetatud meeste nimekirja panna aga vat ei tunneta endas sellist sisemist põlemist.
Nüüd kõige olulisem - ei Tartu Ülikoolis ega selles Pärnu Kolledzis ei õpetata sellist asja. See on üks meetod mida student võttis analüüsida. Teadusega tegemist ei ole. Nii gurude lehel kui bakalaureusetöös on ära märgitud et tulemused ei ole etteaimatavad. See ongi oluline vahe teadusega. Teaduses on tulemused korratavad ja ette määratud.
Teadustöö ise jagunes kahte ossa. HRT olemuse seletamine ja nende küsitlemine kes olid lasknud endaga inimkatseid teha. Soovõrdsusesse, kvääriteooriatesse ja muudesse kõrvalteemadesse ei oldud laskutud.
HRT olemust selgitati lihtsamalt ja lühemalt kui gurud tegid - noore üliõpilase asi. Küsitleti 6 (kuute) inimest. Anonüümselt kuid vastustes oli näha et vähemalt 5 neist tundusid olema depressiivsed koduperenaised. Ma alguses vaatasin et on tehtud räme viga ning pole kaasatud võrdlusgruppe. Sotsioloogias kusjuures täiesti lubamatu lähenemine. Siis märkasin et ikka on, aga mitte päris kattuvate probleemidega. Gordoni pereteraapia ja muud alternatiivmeetodid olid ära märgitud.
Järeldus oli selline et nende alternatiividega on läbi aegade ja kümnete küsitluste rahul olnud 40-60 % patsientidest ja HRT-ga olid rahul kõik 6 inimest kellelt küsiti. Seega tuleks kaaluda HRT lisamist riiklikult rahastatavate programmide hulka. Siin on küll selline nüanss et alternatiivprogrammid juba on haigekassa hinnakirjas aga HRT eest tuli ise maksta. Tegu võib olla psühholoogilise pettekujutelmaga. Näiteks ei taha keegi endale tunnistada et sai autot ostes rondiärikalt petta. Ehk - kui ka lisada HRT riiklikku rahastusse võib juhtuda et rahul on samuti 40-60%. Või ainult 20% sest ise ei maksnud ja jama oli.
Kui ma oleks juhendaja siis magistritööks soovitaks muuta valimit. HRT inimesed kui autor tõesti sellele meetodile on keskendunud aga nende riigipalgaliste patsientide asemel kaasaks samuti depressioonis inimesed kuid teisest valdkonnast. Näiteks samasugused naised kes lahendavad muret poti veini ja türgi noormehega. Või kui hoiduda soolisest diskrimineerimisest siis härrasmehed konjakipudeli ja kahe tüdruku vahelt. Lõppeesmärk ehk "pohhuism" (nagu ma esimeses lõigus juba järeldasin) on kõigil sama.
Sealt saaks siis teha järeldusi et millise meetodiga on valim rohkem rahul. Ja kas riiklikku rahastusse tuleks kasata HRT või joomine ja hooramine.
Seda konkreetset tööd poleks mina kaitsmisele lasknud. Sugugi mitte HRT tõttu mida, nagu mainitud, ei propageerita vaid mille tulemusi analüüsitakse.
Rämedad vormistamisvead on läbi kogu teksti. Seesama vähirakkude paljunemine ja võitlus tundub olema HRT-s kasutatava metameditsiinilise lähenemise postulaat ja motet uurimistöö teema. Sellest vist kogu aziotaaz alguse sdaigi ja EPL või Delfi ajakirjanikud ei hammustanud läbi.
ja niimoodi on mitmel poole kus ei saa aru kas mingi lause on autori looming või tsitaat kelleltki autoriteedilt kes on lõigu lõpus sulgudesse pandud.
Ma mäletan elementaarset reeglit et tsitaat pannaks jutumärkidesse ja see peab autori tekstist olema selgelt eristatav.
Juba vormistusvigade tõttu lennanuks kirjatöö meie ajal kapi taha järgmist võimalust ootama.
Ma jõudsin tõdemusele et see ju vana hea "pohhuism", teada-tuntud juba meie esiisadele ja isegi olen kasutanud. Vene kroonus ja mõnikord hiljem ka.
Tänapäeval saab juhendamise eest raha küsida ja ennast vastavasse õpetatud meeste nimekirja panna aga vat ei tunneta endas sellist sisemist põlemist.
Nüüd kõige olulisem - ei Tartu Ülikoolis ega selles Pärnu Kolledzis ei õpetata sellist asja. See on üks meetod mida student võttis analüüsida. Teadusega tegemist ei ole. Nii gurude lehel kui bakalaureusetöös on ära märgitud et tulemused ei ole etteaimatavad. See ongi oluline vahe teadusega. Teaduses on tulemused korratavad ja ette määratud.
Teadustöö ise jagunes kahte ossa. HRT olemuse seletamine ja nende küsitlemine kes olid lasknud endaga inimkatseid teha. Soovõrdsusesse, kvääriteooriatesse ja muudesse kõrvalteemadesse ei oldud laskutud.
HRT olemust selgitati lihtsamalt ja lühemalt kui gurud tegid - noore üliõpilase asi. Küsitleti 6 (kuute) inimest. Anonüümselt kuid vastustes oli näha et vähemalt 5 neist tundusid olema depressiivsed koduperenaised. Ma alguses vaatasin et on tehtud räme viga ning pole kaasatud võrdlusgruppe. Sotsioloogias kusjuures täiesti lubamatu lähenemine. Siis märkasin et ikka on, aga mitte päris kattuvate probleemidega. Gordoni pereteraapia ja muud alternatiivmeetodid olid ära märgitud.
Järeldus oli selline et nende alternatiividega on läbi aegade ja kümnete küsitluste rahul olnud 40-60 % patsientidest ja HRT-ga olid rahul kõik 6 inimest kellelt küsiti. Seega tuleks kaaluda HRT lisamist riiklikult rahastatavate programmide hulka. Siin on küll selline nüanss et alternatiivprogrammid juba on haigekassa hinnakirjas aga HRT eest tuli ise maksta. Tegu võib olla psühholoogilise pettekujutelmaga. Näiteks ei taha keegi endale tunnistada et sai autot ostes rondiärikalt petta. Ehk - kui ka lisada HRT riiklikku rahastusse võib juhtuda et rahul on samuti 40-60%. Või ainult 20% sest ise ei maksnud ja jama oli.
Kui ma oleks juhendaja siis magistritööks soovitaks muuta valimit. HRT inimesed kui autor tõesti sellele meetodile on keskendunud aga nende riigipalgaliste patsientide asemel kaasaks samuti depressioonis inimesed kuid teisest valdkonnast. Näiteks samasugused naised kes lahendavad muret poti veini ja türgi noormehega. Või kui hoiduda soolisest diskrimineerimisest siis härrasmehed konjakipudeli ja kahe tüdruku vahelt. Lõppeesmärk ehk "pohhuism" (nagu ma esimeses lõigus juba järeldasin) on kõigil sama.
Sealt saaks siis teha järeldusi et millise meetodiga on valim rohkem rahul. Ja kas riiklikku rahastusse tuleks kasata HRT või joomine ja hooramine.
Seda konkreetset tööd poleks mina kaitsmisele lasknud. Sugugi mitte HRT tõttu mida, nagu mainitud, ei propageerita vaid mille tulemusi analüüsitakse.
Rämedad vormistamisvead on läbi kogu teksti. Seesama vähirakkude paljunemine ja võitlus tundub olema HRT-s kasutatava metameditsiinilise lähenemise postulaat ja motet uurimistöö teema. Sellest vist kogu aziotaaz alguse sdaigi ja EPL või Delfi ajakirjanikud ei hammustanud läbi.
ja niimoodi on mitmel poole kus ei saa aru kas mingi lause on autori looming või tsitaat kelleltki autoriteedilt kes on lõigu lõpus sulgudesse pandud.
Ma mäletan elementaarset reeglit et tsitaat pannaks jutumärkidesse ja see peab autori tekstist olema selgelt eristatav.
Juba vormistusvigade tõttu lennanuks kirjatöö meie ajal kapi taha järgmist võimalust ootama.
Kle, seda eepost laiematele massidele tutvustamata jätta oleks sula patutegu. Ma sinu asemel saadaks selle üllitise delfi arvamamuseleheküljele retsensiooni nime all ja ähvardaks mitteavaldamise korral milneti liikmete permanentse pahameelega. Mis kõlab teadaolevalt üsna koledasti. Saad oma kirjatöö eest ehk veidi honorarigi õllerahaks...

Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kui delfi või Pärnu kolledž või autor ise tahab seda retsensioonina kasutada siis võib kasutada. Selliste asjade eest ei saa õlleraha küsida - ma jooks ennast surnuks.
Muidugi , kuskil delfis avaldamiseks tuleks teksti kõigepealt toimetada. Juba algusest. Selline olukirjeldus kuidas Une Mati taob kirkaga lagipähe võib elavama kujutlusvõime ja õrnema närvikavaga lugejatele põhjustada hingelisi kannatusi. Kohtupraktikat arvestades, võib- olla isegi 1500 EUR eest. Sellist süükoormat hingele võtta küll ei tahaks.
Võib kirjutada "lapiti kirkaga" . Või "puunuiaga"
Üldkokkuvõtet ehk seda et vorminõuete rikkumise tõttu ei vasta teadustöö nõuetele see muidugi ei muuda.
Muidugi , kuskil delfis avaldamiseks tuleks teksti kõigepealt toimetada. Juba algusest. Selline olukirjeldus kuidas Une Mati taob kirkaga lagipähe võib elavama kujutlusvõime ja õrnema närvikavaga lugejatele põhjustada hingelisi kannatusi. Kohtupraktikat arvestades, võib- olla isegi 1500 EUR eest. Sellist süükoormat hingele võtta küll ei tahaks.
Üldkokkuvõtet ehk seda et vorminõuete rikkumise tõttu ei vasta teadustöö nõuetele see muidugi ei muuda.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
https://sport.delfi.ee/artikkel/1202719 ... imlikumalt
ERR abiga on alanud uisutreeneri tühistamine, aluseks mõne lumehelbekese kaebused. Hea veel, et tavapärast seksuaalse ahistamise süüdistust pole püsti pandud, nagu mõni aeg tagasi moes oli.
Probleem paistab vist selles, et pr Levandi on nn vanakooli treener, kes keskendub tulemusele, mitte püshhoanalüüsile. Medalid tulevad ikka läbi higi ja pisarate, tean omast käest. Seepärast meil see medalisaak lahja ongi, et pehmod annavad alla liiga kergelt.
ERR abiga on alanud uisutreeneri tühistamine, aluseks mõne lumehelbekese kaebused. Hea veel, et tavapärast seksuaalse ahistamise süüdistust pole püsti pandud, nagu mõni aeg tagasi moes oli.
Probleem paistab vist selles, et pr Levandi on nn vanakooli treener, kes keskendub tulemusele, mitte püshhoanalüüsile. Medalid tulevad ikka läbi higi ja pisarate, tean omast käest. Seepärast meil see medalisaak lahja ongi, et pehmod annavad alla liiga kergelt.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Levandi on venekooli treener ja sealpool Peipsit käivadki asjad natuke karmimalt. Eks ole aimata kes põhikannataja selles loos on. Aga vaatame õhtuse Pealtnägija ära.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Meil oli/on vanakool samasugune, pole ainult peipsitagune probleem. Kui käis eelmine skandaal selle vehklemistreeneri teemal, siis oli teatud dejavuu (tean ja olen kokku puutunud). Ega tädi midagi halba silmas pidanud, toona need olümpiavõitjad sedasi saadigi. Tollal lihtsalt sellest, et treener mõne loru näo täis sõimas, erilist numbrit ei tehtud ja vanematel polnud kooli ka eriti mõnet kaebama minna. Käis nagu üldise elu karastuse juurde. ja facebookis oma rumalust polnud ka võimalik kuulutada.
Pluss muidugi vene veri, taolistel tumedamat verd vene tädidel ongi süütenöör napivõitu. Kujutan ette, et KV peainspektori postkast on esmaspäeva õhtul analoogset korrespondentsi täis, kuis veebel sõimas ja leitnant irvitas. See teine osapool on ju naa pehmovõitu.
Pluss muidugi vene veri, taolistel tumedamat verd vene tädidel ongi süütenöör napivõitu. Kujutan ette, et KV peainspektori postkast on esmaspäeva õhtul analoogset korrespondentsi täis, kuis veebel sõimas ja leitnant irvitas. See teine osapool on ju naa pehmovõitu.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Meil kahjuks ongi nii, et avalikkuses võib süüdistada ahistamises inimest anonüümselt, tuues välja süüdistatava täieliku nime.
Mitte kedagi ajakirjanikest ei huvita, kas tegelikult oli asi nii või ei, pea-asi et saaks kuulsale nimele "ära panna".
Isegi kui süüdistust ei suudeta tõestada (või puudub tegelik alus?), siis sai kahju ikka teha... Oi kui palju õnnelikke inimesi!

Mitte kedagi ajakirjanikest ei huvita, kas tegelikult oli asi nii või ei, pea-asi et saaks kuulsale nimele "ära panna".

Isegi kui süüdistust ei suudeta tõestada (või puudub tegelik alus?), siis sai kahju ikka teha... Oi kui palju õnnelikke inimesi!

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Mul tekkis tõrge selle lõiguga ja paraku oli see üsna töö alguses. Vähemalt "aasta filosoofiamix"i auhinda väärt:vanahalb kirjutas: ↑21 Veebr, 2024 6:07 Kui delfi või Pärnu kolledž või autor ise tahab seda retsensioonina kasutada siis võib kasutada. Selliste asjade eest ei saa õlleraha küsida - ma jooks ennast surnuks.
Holistika, kreeka keeles holos, tähendab kogu, terve, terviklik. Vanakreeka filosoof
Aristoteles on õpetanud: „Tervik on enam kui osade summa“ ja Lõuna-Aafrika poliitik
ja teadlane Jan Christian Smuts ütleb: „Looduse kalduvus luua terviklikkust on suurem
kui osade summa läbi kogu loova evolutsiooni“. Kõik on omavahel terviklikult seotud.
(Grof, 2012, lk 22; Mella & Gazzola, 2017, lk 355)
Vat siin ongi see probleem mille pärast ma teadustöö ümbertegemisele saadaks. Ei saa täpselt aru et kus on autori mõte ja kus on tsitaadid. Siin on nüüd kasutatud kahte allikat. Grof, kui kasutatud kirjanduse loetelust vaadata, on eestikeelne tekst. Pealkirja järgi algajatele kergemaks lugemiseks , umbes nagu jehoovatunnistajate "Vahitorn". See vist seondub Aristotelesega.aksel90 kirjutas: ↑21 Veebr, 2024 22:05
Mul tekkis tõrge selle lõiguga ja paraku oli see üsna töö alguses. Vähemalt "aasta filosoofiamix"i auhinda väärt:
Holistika, kreeka keeles holos, tähendab kogu, terve, terviklik. Vanakreeka filosoof
Aristoteles on õpetanud: „Tervik on enam kui osade summa“ ja Lõuna-Aafrika poliitik
ja teadlane Jan Christian Smuts ütleb: „Looduse kalduvus luua terviklikkust on suurem
kui osade summa läbi kogu loova evolutsiooni“. Kõik on omavahel terviklikult seotud.
(Grof, 2012, lk 22; Mella & Gazzola, 2017, lk 355)
Lõuna-Aafrika korüfee mõttekäiku on raskem hoomata. Ma seostaks seda Mella & Gazzola teosega mis on inglise keeles. Esmapilgul meenub Linnart Priimägi määratlus luule headuse hindamiseks: mida raskemini on luuletus tõlgitav seda kvaliteetsem ta on. Ilmselt ei ole Lõuna-Aafrika mõttehiiglane niimoodi öelnud aga seda mida ta on öelnud ei luba öeldu geniaalsus eesti keelde panna. Teadustöö autorist halvasti mõeldes võiks arvata et ta jättis meelega sellise krüptilise sõnumi et kasutatud allikate sügavmõttelisusega komisjonile muljet avaldada.
No aga inimestest ei pea alati halvasti mõtlema. Võib-olla on ta inglise keel kuskil šoti meremehe tasemel ja kasutas teaduskirjanduse tõlkimiseks Google translaatorit. Selle arhailisemad versioonid annavad samuti vastuseid mille puhul tuleks hakata geniaalsuse ja idiootsuse vahelist õhkõrna piiri otsima.
Ma pääsesin kunagi Teadusliku kommunismi riigieksamist. Pakuti mulle ja ühele kursaõele võimalust kirjutada.. mis ta nüüd oli? Uurimus või midagi , minu teema oli "Eesti küla areng". Neljapäeva hommikuti, kui teised läksid loengusse kommunismi õppima, mina keerasin külge- iseseisev töö allikatega ja raamatukogus. Lõpuks esitasin Raagmaa ja paari teise tööde baasil(paar viidet ajalehtedele ka) mingi käki. Kiristati hambaid, aga Toitlustusprogramm ja spetsialiste vaja. Nelja sain sellest kommunismist. Muide, NLKP ajaloo sain ka 4. Õppejõud ütles et Rebane, teadmisi teil on, aga suhtumist pole. Ateism läks tubli 5 peale.
Võis ju too neiu ka pöörata asja naeruks ja tõsiselt mitte suhtuda?
Võis ju too neiu ka pöörata asja naeruks ja tõsiselt mitte suhtuda?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Meil pidi saavutusspordis olema täitsa probleem, et lapsevanemad elavad laste peal oma nooruses saavutamata asju välja - no nui neljaks peab minu laps olümpiale vms saama. Samas laps ise ei pruugi olla selleks motiveeritud ja piisavalt andekas/töökas. Samas tõusikvanem sellega ei lepi, no MINU laps PEAB saama. Lõpuks kui selgub, et lapsel on ikka sisu vähevõitu, siis ütleb treener, et ei saa ja tegelege näiteks harrastajatasemel sulgpalliga. Vanakooli tegelased võivad seda ka mitte eriti peenetundeliselt mõista anda. Ja siis algab süüdlase otsimine ja intriigide loomine ning mõistagi on treener süüdi ja oh häda, kui see on liigselt lõugadele voli andnud. Ja vaene laps, üritade löögi alt pääseda, näitab ka näpuga treeneri suunas. Ja kui muu ei aita, siis lajatame meediaga, küll ajakirjanikke leiab, kes sellist anonüümset kaebamist tirazeeriks.mart2 kirjutas: ↑21 Veebr, 2024 14:19 Meil kahjuks ongi nii, et avalikkuses võib süüdistada ahistamises inimest anonüümselt, tuues välja süüdistatava täieliku nime.
Mitte kedagi ajakirjanikest ei huvita, kas tegelikult oli asi nii või ei, pea-asi et saaks kuulsale nimele "ära panna".![]()
![]()

Ei tea veel, kelle propaganda
Nõuka ajal tehti KUNSTi, millest pidid kõik õigesti aru saama. Kui ei saanud siis oli kehvasti.
Täna näen kergeid sarnaseid jooni tekkimas. Kellele ei meeldi riigi poolt kinnimakstud teosed saab rahvavaenlaseks tembeldatud.
Täna näen kergeid sarnaseid jooni tekkimas. Kellele ei meeldi riigi poolt kinnimakstud teosed saab rahvavaenlaseks tembeldatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline