Venemaa (ork) ju tungis Ukrainasse 2022. aasta 24. veebruaril tõesti piiratud kontingendiga. Eesmärk ei olnud ja ei saanudki olla Ukraina vallutamine....
Isiklikult olen viimaste kuudel osalenud suht juhuslikel mõttevahetustel Ukraina Sõja teemal.
Point - Levinud on /levib säärane kindel argument : "see madin on rahvusvaheliselt üle võimendatud ida - slaavlaste siseasi.
Nagistavad natuke ja lepivad uuesti ära. Raha, mida loll Eesti valitsus saadab, peaks koju jääma - õpetajate, ametnike, jne tasudeks.
"Ja samal ajal Ukraina mehed kihutavad uhkete autodega linna peal, naised ülbitsevad kaubanduskeskustes, meie peame toetama, jne"
"Ukrainas ongi ebaseaduslik valitsus, Maidan oli..., Krimm ei ole kunagi.., jne"
Mõne väite puhul olen olnud suht üllatunud, isegi segaduses. Argumente, ehk isegi oleks, aga neid ei ole võimalik isegi esitada.
Inimesed lähevad jummala närvi kui püüad midagi teisiti väita. Ja tegemist on hariduse saanud inimestega - keeled suus, diplomid taskus.
Ei ole üksikjuhtumid, erandid. Või olen ise suutnud suhelda väga üheselt võetavate seltskondadega. Ei tea.