Kaadrimuudatused

Vasta
isonts
Liige
Kontakt:

Re: Kaadrimuudatused

Postitus Postitas isonts »

KM ei avalikusta neid nimesi, mis tema laualt läbi käisid.
Samas ma pean väga vähetõenäoliseks, et nimekirjas oli mõni kindral reservist. Kas keegi pingutas, et sinna nimekirja mõni nimi pääseks? Tont seda teab...
Kasutaja avatar
TTA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TTA »

Kapten Trumm kirjutas: 14 Veebr, 2024 14:00 Oled sa mõelnud, et kuskohast sai alguse see vahepealne spinn, et "KVJ võib tulla ka väljaspool tegevteenistust"?
Mulle isiklikult tundub, et osad inimesed pole lihtsalt üle saanud sellest, et neile KVJ kohta ei pakutud.
Puhtjuhuslikult on kaks RKK-s istuvat kindralit kes NATO staabis teenimist ühe tingimusena rõhutavad ka oma viimased teenistusaastad nii veetnud. Ja on praegu reservis.. hmm.

Aga ma usun, et mõlemad on piisavalt haritud ja intelligentsed inimesed, et ei eelda enda tagasi kutsumist aastaid peale süsteemist lahkumist. Lihtsalt selline naljakas kokkusattumus.
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

No minu poolt KMile esitatud nimekirjas ühtegi reservväelast ei olnud (isonts 5+!).
Reservist toomisest on räägitud küll aga ma ei mäleta enam kes.
Siin räägitakse sellest (7st minutist)
https://www.facebook.com/profile/100087 ... =v%C3%A4li
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

Mõni päev tagasi arutati seda teemat ETV Esimeses stuudioos. Harvaesinev üksmeel meie poliitikute vahel ja oli ausaltöeldes üle pika aja hea vaadata. Isegi kui Kõlvart pakkus välja, et investeerida tuleks hakata kaitsetööstusesse (mitu kasu korraga), ei hakatud seda väljaütlemist põrmustama pelgalt selle pärast, et Kõlvart seda ütles. Üksteise vastu oldi suhteliselt lugupidavad ja teemasid käsitleti konstruktiivselt. Loodame, et riigikaitse konisjonis on sarnane õhkkond.
——
Kas siinolijatest keegi on tulevase KVJ isiklikult kokku puutunud ja oskab ka kaasfoorumlasi valgustada?
Kas Heremist jäävad kingad hakkavad jalas loksuma või pigistama?
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

Mina olen kokku puutunud.
Mõõtnud pole aga minu meelest on tema jalanumber 45, minu 44 vastu.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Kummaline nüanss Enn Tupe arvamuses: https://www.err.ee/1609253826/enn-tupp- ... atateedest
Passiivsele vaatlejale tundub sel puhul veider, et ikka ei rakendu selged personalipoliitika reeglid, mis välistaksid mulje ehmatusega järjekordsest "tühja tünni" avastusest.
Et kui jutt käib KVJ määramisest, siis kas see tühja tünni stsenaarium on KVJ puhul kuidagi krooniline või mida autor silmas peab? Artiklist annab välja lugeda, et mõeldud on vist Kõutsi või Einselni, kuigi autor seda ka otse välja ei ütle.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Ametlikult otsustatud.
Valitsus nimetas kolonel Andrus Merilo järgmiseks kaitseväe juhatajaks
https://www.delfi.ee/artikkel/120272347 ... juhatajaks
raqon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas raqon »

https://www.err.ee/1609267500/kindralma ... st-reservi

Justkui loogiline samm.

Mis järgmiseks Karus või Sirel diviisijuhtima?

Kes 1.brigaadi juhtima hakkab? Raudsik jaoks vist natukene vara? Kui jah, siis kes scoutsi ?
Exitus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Exitus »

Oh seda solvumist ja jonni.

Aga ilusat reservi Veiko :D
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Kui juba sellise hüüatusega välja tuled, Exitus, siis ehk selgitaksid olukorda lähemalt? Tundub et sa tead asja telgitaguseid. Ei ole ju ometi nii, et esinen salapärase vihjega ja siis rohkem midagi ei räägi?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
isonts
Liige
Kontakt:

Ei pea just eriline tuumafüüsik olema, et aru saada, mis on sellise äkilise reservi mineku tagamaad...
Aus vastuse on kindral ise ka välja öelnud:"...jõudsin järeldusele, et kaitseväe süsteemis edasi pürgida palju võimalusi ei ole."
Viimati muutis isonts, 29 Veebr, 2024 14:16, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Marvin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marvin »

Ma ei ole küll tuumafüüsik, aga kaasfoorumlasel eelistaksin siiski enesel enese eest rääkida lasta :). Ei ole vaja mõistatada.
isonts
Liige
Kontakt:

Kui pead kaasfoorumlase all silmas kindral Palmi siis need ongi tema enda sõnad. Pole vaja midagi mõistada.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Katsuks nüüd ikka mehena käituda, eksju. Mitte parastava turumutina.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist