Kaadrimuudatused
Re: Kaadrimuudatused
Mina ei parasta. Mul pole au kindral Palmi tunda. Panin ainult kindrali enda sõnad siia foorumisse, kuna akf ei saanud vist hästi aru, miks kindral nii kiirelt reservi läheb.
Minu arust pole küll midagi imelikku selles, kui keegi enda jaoks ära otsustab, et kas saab järgmiseks KVJ-iks või läheb erru.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Erinevalt KVJ reservi mineku "ümmargusest" jutust on kindral Palm põhjuse otse välja öelnud.
https://www.err.ee/1609267500/kindralma ... st-reservi"Olles läbinud erinevad juhtimistasandid kaitseväes, juhtinud kaitseministeeriumi osakonda ja osalenud rahvusvaheliste staapide tegevuses jõudsin järeldusele, et kaitseväe süsteemis edasi pürgida palju võimalusi ei ole." (Kolm tundi hiljem saatis kaitseväe peastaap toimetustele selle lause kohta uue teate, et "pressiteatesse oli sattunud ekslikult vale lause kindralmajor Palmilt, mida ta ei öelnud". - toim).
Tuleb välja, et isonts eksib..
peastaap eksis... või kindral Palm eksis..
Väga hästi ei saagi aru, aga huvitav, et just minu tsiteeritud jupike pikast lõigust valeks tunnistada sooviti.
Väga hästi ei saagi aru, aga huvitav, et just minu tsiteeritud jupike pikast lõigust valeks tunnistada sooviti.

Minu poolt edu Palmile ja loodan ikka tulevikus siin teda väitlemas näha st. reservi võib minna aga miltaarnetist ei või lahkuda 

Reaalset sõjalist ohtu ei ole võimalik leevendada veel uuemate ja paremate patriootiliste sõnumitega ega kõnedega rahvusvahelistel kohtumistel.
-
- Liige
- Kontakt:
Kogu see teema on selle "mitteöeldud tsitaadi" valguses veel veidram. Parim mees pannakse diviisi üles ehitama, aga siis, nagu Herem ütles, "..inimene otsib uusi väljakutseid.." ning "..kui sul on huvi teha midagi muud..". Kuidas see huvi siis nii ruttu otsa sai, just siis kui selgus et uus KVJ on keegi teine? Diviisiga oleks ju võinud ikka edasi tegeleda. Kas nii kiire ülema vahetus diviisi arengule kasuks tuleb?

Suured ja karmid mehed leiavad kiirelt, et tegelikult tahaks hoopis pensile minna kui järgmise sammu jaoks valituks ei osutunud.
Kas kuidagi riigi kaitsmise soov ja tahe kadus koos otsusega?
Kas kuidagi riigi kaitsmise soov ja tahe kadus koos otsusega?
-
- Liige
- Kontakt:
Strateegilise kommunikatsiooni inimestel ongi veidi raske. Mis on asutuse pressiteade ja mis on isiku enda avaldatud seisukoht. Mitte et need teineteisele vastu käiksid, vaid teine võib olla põhjalikum.
Kopeerin siia Palmi selgituse, mis ilmus enne pressiteadet KV siseveebis.
Minu lahkumise põhjuseks ei olnud kaitseväe juhataja kohast „ilma jäämine“. Ühelgi ohvitseril ei ole „õigustatud ootust“ kindraliks saamiseks ja kõikidest kindralitest ei saa meie kõrgeimat juhti. Kaitseväe juhataja valib meie riigi poliitiline juhtkond ja mina usaldan meie riigi poliitilisi institutsioonide pädevust täielikult. Samuti ei palunud kaitseväe järgmine juhataja kindral Merilo minu lahkumist. Kindral Merilo on olnud minule isiklikult väga hea teenistuskaaslane, kelle arvamusi olen alati kõrgelt hinnanud, kes on mind toetanud rasketel hetkedel ning keda ma julgen nimetada heaks sõbraks. Ma austan kindral Merilot väga nii ohvitserina kui ka lihtsalt inimesena ja kavatsen talle tulevikus anda täpselt sellist toetust nagu ta minu käest küsib.
Minu lahkumise põhjuseks on riigikaitse oluliste poliitiliste institutsioonide ühemõtteline ja avalik osutamine minu vigadele ja puudustele sõjaväelise juhina. Ei tohi leppida olukorraga, kus kasvõi üks Eesti sõdur hakkab kahtlema Eesti kindrali otsustus- või juhtimispädevuses. On aeg minna.
Sama ütlesin mina ERRis.
Ja usaldage mind, see mida mina või Palm ütlesime, oli eelnevalt kokku lepitud. KV tegi veidi kärbitud pressiteate.
Võin ka kinnitada, et teatud artiklini ajakirjanduses ja konkreetsete isikute (institutsioonide esindajate) seisukohtade avaldamiseni, oli Palm vamis jätkama KVs, kus uus KVJ tahab.
PS! Isonts või teised lihtsalt ei saanudki seda infot teada, ja selle üle olen ma isegi veidi uhke - siseveebi info ei levi päris lihtsalt. Aga selle selgituse oleksime võinud kohe kopeerida.
Kopeerin siia Palmi selgituse, mis ilmus enne pressiteadet KV siseveebis.
Minu lahkumise põhjuseks ei olnud kaitseväe juhataja kohast „ilma jäämine“. Ühelgi ohvitseril ei ole „õigustatud ootust“ kindraliks saamiseks ja kõikidest kindralitest ei saa meie kõrgeimat juhti. Kaitseväe juhataja valib meie riigi poliitiline juhtkond ja mina usaldan meie riigi poliitilisi institutsioonide pädevust täielikult. Samuti ei palunud kaitseväe järgmine juhataja kindral Merilo minu lahkumist. Kindral Merilo on olnud minule isiklikult väga hea teenistuskaaslane, kelle arvamusi olen alati kõrgelt hinnanud, kes on mind toetanud rasketel hetkedel ning keda ma julgen nimetada heaks sõbraks. Ma austan kindral Merilot väga nii ohvitserina kui ka lihtsalt inimesena ja kavatsen talle tulevikus anda täpselt sellist toetust nagu ta minu käest küsib.
Minu lahkumise põhjuseks on riigikaitse oluliste poliitiliste institutsioonide ühemõtteline ja avalik osutamine minu vigadele ja puudustele sõjaväelise juhina. Ei tohi leppida olukorraga, kus kasvõi üks Eesti sõdur hakkab kahtlema Eesti kindrali otsustus- või juhtimispädevuses. On aeg minna.
Sama ütlesin mina ERRis.
Ja usaldage mind, see mida mina või Palm ütlesime, oli eelnevalt kokku lepitud. KV tegi veidi kärbitud pressiteate.
Võin ka kinnitada, et teatud artiklini ajakirjanduses ja konkreetsete isikute (institutsioonide esindajate) seisukohtade avaldamiseni, oli Palm vamis jätkama KVs, kus uus KVJ tahab.
PS! Isonts või teised lihtsalt ei saanudki seda infot teada, ja selle üle olen ma isegi veidi uhke - siseveebi info ei levi päris lihtsalt. Aga selle selgituse oleksime võinud kohe kopeerida.
Minu arvates on raske asendada sellist know-howd, mis temal on, olles jälginud erinevaid intervjuusid ja sõnavõtte. Äärmiselt kahju, et selline kompetents ära liigub süsteemist. Loodetavasti jääb ikkagi seotuks kuidagigi selle suure organisatsiooniga.
Tallinna malev vahetaks vabatahtliku spetsialisti Trummi vabatahtliku spetsialisti Palmi vastu küll.
professional retard
Kindral Herem annab hetkel intrvjuud Vikerraadios ja puudutab ka personaliteemat.
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
https://www.err.ee/1609268982/herem-ole ... uumi-saamaHeremi sõnul oli Veiko-Vello Palm valmis ka uue kaitseväe juhataja all jätkama, kuid tema mustamine ajakirjanduses osade poliitikute poolt ei jätnud talle muud võimalust kui lahkuda.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Vabandage minu teemaga mitte kursis olemist, aga peale selle ühe erumereväelase ma muid artikleid ei suuda meenutada. Oskab keegi mõned lingid panna? Ma peale err portaali muud väga ei jälgi, ehk seetõttu ma endiselt ei saa aru sellest mustamise teemast.Heremi sõnul oli Veiko-Vello Palm valmis ka uue kaitseväe juhataja all jätkama, kuid tema mustamine ajakirjanduses osade poliitikute poolt ei jätnud talle muud võimalust kui lahkuda.
Nimetatud on Õhtulehe artiklit. https://www.ohtuleht.ee/1101023/intriig ... en-kindralKategorieC kirjutas: ↑01 Mär, 2024 16:36Vabandage minu teemaga mitte kursis olemist, aga peale selle ühe erumereväelase ma muid artikleid ei suuda meenutada. Oskab keegi mõned lingid panna? Ma peale err portaali muud väga ei jälgi, ehk seetõttu ma endiselt ei saa aru sellest mustamise teemast.Heremi sõnul oli Veiko-Vello Palm valmis ka uue kaitseväe juhataja all jätkama, kuid tema mustamine ajakirjanduses osade poliitikute poolt ei jätnud talle muud võimalust kui lahkuda.
Inetu lugu igastahes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline