Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
smr
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas smr »

Madis Reivik kirjutas: 02 Mär, 2024 11:57 Külastajad jagunevad kaheks - need kes mõtlevad "kuidas meik ja kleit on" ja teised "tahaks puhvetist ühe viski".
Oot, siin sa nüüd küll teed paljudele, sh minule liiga. Kui tihe külaline ise oled, et niimoodi liigitada oskad? Millel su hinnang põhineb?
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Smith kirjutas: 02 Mär, 2024 12:08 Natalie Mets twitteris:
Valminud on pikalt töös olnud seksuaalsest ahistamisest vaba ööelu juhend.

Järgmiseks hakkame koos sotsiaalkindlustusametiga käima Tallinna ööelu asutustes koolitusi läbi viimas.

Aitäh kõigile, kes materjali valimimisse on panustanud.
Digitaalse juhendi link kommentaarides.
:wall: :wall: :wall:
Ja sinu meeleheide seisneb siis milles, Smith? Kas see rikub ära kuidagi sinu tavapärase ööelu?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

smr kirjutas: 02 Mär, 2024 12:29
Madis Reivik kirjutas: 02 Mär, 2024 11:57 Külastajad jagunevad kaheks - need kes mõtlevad "kuidas meik ja kleit on" ja teised "tahaks puhvetist ühe viski".
Oot, siin sa nüüd küll teed paljudele, sh minule liiga. Kui tihe külaline ise oled, et niimoodi liigitada oskad? Millel su hinnang põhineb?
Ilmselt sa kuulud siis vähemuse hulka, kes kuulamas käivad :)
Minu hinnang põhineb subjektiivsetel vaatlustel, mis, kuna tegemist on minu vaatlustega, on ülimalt objektiivsed ja tõesed :)

Mis ööelu voldikuid puudutab siis... me ei peaks siin sõna võtma. Kujutage ette et mingi 2.10 pikk tont tuleb ja üritab sulle korgijooki joota ja siis oma.... sulle.... .....

Päris kole eksole ? Aga naiste seisukohast nii on vist, korralik mees on 30 senti pikem ja 2x raskem ja kurat kui selline veel ahistab siis.. kole lugu küll. Korgijoogiidioote on kuulduste järgi kole palju, oleks minu teha siis kirjutaks sellistele briljantrohelisega otsaette kartesiaanliku sümboli, nagu vanasti kiirabibrigaadid väidetavalt narkaritega tegid.
affa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas affa »

Järgmiseks hakkame koos sotsiaalkindlustusametiga käima Tallinna ööelu asutustes koolitusi läbi viimas.

Pilt

Saad sa lingi panna?
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

AndresTy kirjutas: 02 Mär, 2024 12:53

Ja sinu meeleheide seisneb siis milles, Smith? Kas see rikub ära kuidagi sinu tavapärase ööelu?
Ei, mulle lihtsalt ei mahu pähe mille peale kulutatakse avalikus sektoris, majanduslanguse tingimustes raha, rääkimata ametikohast “Tallinna ööelu nõunik” Sinu iroonia on siin üleliigne.

https://x.com/sotsnataliemets/status/17 ... QfR2sOu6mg
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
AndresTy
Liige
Kontakt:

Et siis korgijoogiga mürgistatud ja siis vägistatud tüdrukute (või muud sarnased, aga leebemad probleemid) teemaga pole vaja majandusraskuste korral tegeleda - väidad, Smith? Huvitav, kui su mõni enda lähedane noor naine oleks kunagi sedasi ohvriks sattunud, kas siis arvaksid samamoodi?
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Twitteri lingis on lahedad kommentaarid, ma kardan et kõik ei ole isegi iroonilised.

Keegi Valdo kirjutab et "Nii mehed, ärge klubis naiste poole vaadake enam, muidu tuleb Mets ja viib teid vangi."
Ja toob siis listi oma "arsenalist".

Huvitav, ma olen küll ilma hakkama saanud oma elus...
St, ilma idiootse käitumismustrita, mitte ilma naisteta.
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

Madis Reivik kirjutas: 02 Mär, 2024 13:36
smr kirjutas: 02 Mär, 2024 12:29
Ilmselt sa kuulud siis vähemuse hulka, kes kuulamas käivad :)
Minu hinnang põhineb subjektiivsetel vaatlustel, mis, kuna tegemist on minu vaatlustega, on ülimalt objektiivsed ja tõesed :)
Ooperi pilet maksab palju, eelmisel kuul perega käies läks 160€. Kleiti näidata või ka juua saab ka odavamalt.
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

AndresTy kirjutas: 02 Mär, 2024 14:44 Et siis korgijoogiga mürgistatud ja siis vägistatud tüdrukute (või muud sarnased, aga leebemad probleemid) teemaga pole vaja majandusraskuste korral tegeleda - väidad, Smith? Huvitav, kui su mõni enda lähedane noor naine oleks kunagi sedasi ohvriks sattunud, kas siis arvaksid samamoodi?
Kuidas mingi töögrupi poolt toodetud juhend seda lahendab??
Loe ka seda juhendit ja palun ütle, mis vahe on jõllitamisel ja vaatamisel? See, et rikas mees vaatab ja vaene jõllitab on ilmselt vale vastus. :D
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Huvitav, ma olen küll ilma hakkama saanud oma elus...
St, ilma idiootse käitumismustrita, mitte ilma naisteta.
Minu ema ja vanaema on saanud hakkama ilma juhendita.
See kas tegemist on flirdi või ahistamisega määrab Eestis kehtiv õigus ja kohus, mitte mingi voldik.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Ma lugesin selle juhendi läbi, oli kättesaadav palunabi.ee lehel ja asi on palju tõsisem kui te siin irvitate!

Juhend ahistamise ennetamiseks, samm 7, tavapärane riskianalüüs ütleks et külmkapid tuleb ruumidest minema loopida.
Kas see tähendab siis et jääga kokteile enam ei saa ja õlu hakkab olema leige :shock:
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Madis Reivik kirjutas: 02 Mär, 2024 11:57 Strauss ongi põhimõtteliselt "Meie mees" aga tarbimiseks jorssidele, kes on metsa maha müünud ja viimsisse kolinud.
Ooperiteatri doteerimine on kultuuri mõttes must auk. Külastajad jagunevad kaheks - need kes mõtlevad "kuidas meik ja kleit on" ja teised "tahaks puhvetist ühe viski".

Kultuurist kultuuri leidmine ongi keeruline, ma pakun et pooled kunstinäitused Tallinnas on tehtud leiva, mitte kunstikire tõttu.
Kui sa ise oled Meie mehe fännist mats ei maksa seda kõigile laiendada.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

vanahalb kirjutas: 02 Mär, 2024 23:09 Juhend ahistamise ennetamiseks, samm 7, tavapärane riskianalüüs ütleks et külmkapid tuleb ruumidest minema loopida.
Kas see tähendab siis et jääga kokteile enam ei saa ja õlu hakkab olema leige :shock:
Ilmselt mõeldakse tulevastele taavirõivastele, kes naisi külmkapi taha veavad. Ehk siis relv on ruumis ripakil ja sellest tuleb vabaneda.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Ehk siis relv on ruumis ripakil ja sellest tuleb vabaneda.
Irw...mis järgmiseks? Kohustuslik meeste kastreerimine? Sest vahend (potentsiaalne ohuallikas)on ruumis ripakil ja sellest tuleb vabaneda...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
AndresTy
Liige
Kontakt:

Huvitav, millest küll siin selline üleolev vaenulikkus seksuaalsest ahistamise probleemist rääkimise üle? Kas tunnete, et teie tavapärast käitumismustrit hakatakse kuidagi piirama vä? Et ei tohigi enam uusaastaööl Kölni pearaudteejaamas saksa naisi krabada?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist