Walter2 kirjutas: ↑04 Mär, 2024 11:41
Tundub et kodanik üritab kogu maailmaga vastanduda (see tänapäeval ju popp ja innovatiivne..) selmet asjade sisusse süüvida

või on tegu tavalise hilisesmaspäevase sündroomiga.
Tase võiks ikka sul veidi kõrgem olla kui Trummil. Aga ei ikka midagi rohkemat kui
"argumentum ad hominem" 
Ja ettepanek asja sisusse süüvimise kohta...nomaitea - mine õige vaata peeglisse! Ma näengi, et jutuksvõetud teema on niivõrd komplitseeritud ja keeruline, et siin lollakate eelarvamuste ja stereotüüpidega pealelendamine ja nagu mingite iseenesestmõistetavate ning lihtsate (kuid teostamatuta) lahenduste pakkumine on just see, mis näitab, et asja sisusse ei suudeta ega ei soovita mitte grammigi süveneda. "Fa-fa-fa" suhtumisega ei tee siin midagi ära! Või kui teeb, siis iseennast lolliks...
Minul pole ka siin mingeid lahendusi pakkuda, samuti nagu siinsel enamusel. Seetõttu, et me teame sellest liiga vähe, et sõna võtta. Usutavasti siiki siinsed kõiketeadjad ei eita probleemi olemasolu? Kuid mina ei lenda naeruvääristama neid inimesi ja nende tegemisi, kes asjas süvitsi sees. Ja ma ei tolereeri ka sellist matslikku poosetamist!
Nagu Smith õigesti ütles - parafraseerin: "matslikkusega tegelemine algab kasvatusest, koolist jms."
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...