Kokkusaamised
Re: Kokkusaamised
Kuulge, nüüd on üks veidi huvitav jutt.
Miski nädal tagasi kirjutas mulle Brittmodelleri foorumisse priva messi üks huvitav tegelane. Küsimus oli nimelt mudelistide kommuuni kohta Tallinnas, kui nüüd sellist sõna inglise keelest otse tõmmata. Ja küsija on prantslane, kes siinsamas linnas juba 7 aastat elanud ja ei tea midagi meie kokkusaamisest, Minimaailmast jne. Ise liimib lennukeid kokku ja värki. No mina ütlesin kohe, et palun kolmapäeval Laki 5 koha lolla ja hakkame kohe järeleaitamise tundidega pihta! Ise proovin kell 6 poes figureerida, aga kui keegi näeb seal pikka kiilakat, või rohelise mütsiga rohelises tagis meest, siis see on õige mees:)
Ja muud jutud ka taas homme,
Kk
Miski nädal tagasi kirjutas mulle Brittmodelleri foorumisse priva messi üks huvitav tegelane. Küsimus oli nimelt mudelistide kommuuni kohta Tallinnas, kui nüüd sellist sõna inglise keelest otse tõmmata. Ja küsija on prantslane, kes siinsamas linnas juba 7 aastat elanud ja ei tea midagi meie kokkusaamisest, Minimaailmast jne. Ise liimib lennukeid kokku ja värki. No mina ütlesin kohe, et palun kolmapäeval Laki 5 koha lolla ja hakkame kohe järeleaitamise tundidega pihta! Ise proovin kell 6 poes figureerida, aga kui keegi näeb seal pikka kiilakat, või rohelise mütsiga rohelises tagis meest, siis see on õige mees:)
Ja muud jutud ka taas homme,
Kk
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
Eterniit on äge, aga harjalaud jätab kuidagi papise mulje.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Muretsemiseks pole vähimatki põhjust, tulenevalt mõõtkavast see "papisus" palja silmaga nähtav ei ole

Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Mul oleks veel ettepanek, et järgmine kord võiks sokli krohvi alt kuskilt õige veidi helesinist paista.
https://earth.google.com/web/search/Val ... RACOgMKATA
https://earth.google.com/web/search/Val ... RACOgMKATA
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ja plokid, millest majake laotud, on kah nii ilusad ja puhtad...
Ega seda kuidagi vanandatud ega määritud ega pestud olegi, seda ei tasugi teha enne, kui asi maketi külge läheb, kuna veel pole teada, milline see ümbrus ja muud olud täpsemini on.
Ega seda kuidagi vanandatud ega määritud ega pestud olegi, seda ei tasugi teha enne, kui asi maketi külge läheb, kuna veel pole teada, milline see ümbrus ja muud olud täpsemini on.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kas täna Lakis?
Arvatavasti, mina hakkan varsti sinnapoole kulgema
Ok, sätin ka peagi liikvele.
Ah, tead, see "Ferrari"-meeste remont ongi selline.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kuna muid pakkumisi ei ole ja ilm tundub grillimiseks juba enam-vähem olevat, siis toimub kolmapäevane kokkusaamine Rauno juures Viimsis Pärnamäe külas aadressil Suur-Kaare tee 10.
Kas algus on tavapäraselt kell 18, või alustatakse töörahva püha puhul pisut varem?
Töörahvas võib lippudega juba varem kohal olla...
Aga mitte enne 17, sest härrasrahvas saabub kell 17.30 ja muidu võib töörahvas kesvamärjukesest juba liiga raskes unes olla, et härrasrahvast värskete lihatükkidega pilduda...
Aga mitte enne 17, sest härrasrahvas saabub kell 17.30 ja muidu võib töörahvas kesvamärjukesest juba liiga raskes unes olla, et härrasrahvast värskete lihatükkidega pilduda...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline