Leegioni kraemärk

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kasutaja avatar
Schinkel
Uudistaja
Kontakt:

Leegioni kraemärk

Postitus Postitas Schinkel »

Tervitus kõigile!
Niisiis uus liige ja kohe kysimus ka. Leegioni kraemärki nimelt otsin tykk aega. Ehk on kellelgil yle või on sattunud nägema et keegi myyb. Kuna see on siiski suhteliselt vähe saadaval siis erilisi lootusi vist pole aga ehk siiski.Endal suht korralik ristide kogu ja natuke muud. Praegu tegelen Schinkeli ja ümmarguse 3-e teemaga.
Terviseid
Tom
Kasutaja avatar
punker
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas punker »

Kui koopiat siis seda ikka liigub kui aga originaali tahad siis see vist suhteliselt lootusetu üritus siit eestist leida. Võibolla hoiavad foorumlased selliseid pärle saladuses aga minu teada selline kraenurk ainult hr Tammiksaarel ja tema kohe kindlast seda maha ei parselda.
gryynwald
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas gryynwald »

Mu endal õnnestus sinu poolt otsitav asi, mis kuulus läände põgenenud veteranile, saada "suure lombi" tagant. Müüja oli asjatundja ja küsis üsna räiget hinda, kuna ise olen kraenurka juba pikemat aega taga otsinud, siis tuli vastav summa välja laduda. Rohkem ei ole ma originaali trehvanud.
Kasutaja avatar
LoCo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

gryynwald kirjutas:Mu endal õnnestus sinu poolt otsitav asi, mis kuulus läände põgenenud veteranile, saada "suure lombi" tagant. Müüja oli asjatundja ja küsis üsna räiget hinda, kuna ise olen kraenurka juba pikemat aega taga otsinud, siis tuli vastav summa välja laduda. Rohkem ei ole ma originaali trehvanud.
Mis summast me räägime? Ja miilise kraenurgaga on täpsemalt tegu? Äkki rõõmustad meid ka kvaliteetsete piltidega? Tänud :wink:
http://www.wehrmacht.pri.ee/phpBB-2.0.1 ... php?t=1719
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Väga imestaks, kui keegi seda müüks. Väike võimalus leida veel või teine variant osta mõnest Lääne kogust.
gryynwald
Uudistaja
Kontakt:

Palju kraenurk maksta võiks? Julgen arvata, et kui keegi leiaks korraliku eksemplari ja küsiks 20 000 kuni 25 000 EEK'i, sõltuvalt seisukorrast, siis ostjaid leiduks kindlasti. Vähemalt mina ei lööks ülaltoodud rahanumbri juures põdema.
Tulev nädala teisest poolest jõuan metsade vahelt linna tagasi ja üritan enda omast tehtud pildid üles panna.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Sellise hinna puhul hakkaks nii mõnigi võltsija kõrvu liigutama. Asja ennast teha ei ole võimatu - arvestades eriti variantide paljusust. Vaja lihtsalt koos mingite originaaldokumentidega pakis levitada. Tartu metallist E+käsi mõõgaga oleks endalegi huvitav vaadata, aga minu silmad seda vist ei näe :(
gryynwald
Uudistaja
Kontakt:

minu teada juba liigubki häid koopiaid.
puumuna
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas puumuna »

Tikkiga ise!!! (töötunde ca 3h)
Pilt
Arnold
Liige
Kontakt:

Tikkida on lihtne, näita Tartu metalli, kui tead, millest räägin!
Kasutaja avatar
Schinkel
Uudistaja
Kontakt:

Tänud

Nagu näha pole ainuke hull kes loodab seda leida. Igal juhul jätkan otsinguid ja nagu aru sain et Eestist ei leia. Hiljuti olla yx lombi tagant Eestisse myydud ja hind ca. 30 000. Wehrmacht-awards.com-is yx sell mingis foorumis ka uhkustas kahe variandiga ja pöhjust kahelda nende originaalsuses polnud. Igati väärikas ja usaldatav profiil tyybil. Ka pildid olid olemas aga nyyd kohe ei löö ette mis osast selle leidsin. Koopiate koha pealt niipalju et teevad jah päris korralikke ja samad mehed kes riste ja värke vorbivad aga siiski au neile et koopiate nime all myytavad. Kraemärk umbes 30.- EUR-i. Kuidas muide liikmeks saada? Vöi saan pilte niisama postitada? Ja see nyyd siia ehk ei kuulu aga kuidas piirivalve käisemärgiga on. Kas sama jama?
Tänud
Tom
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Oleks ka huvitatud, aga loodan just Eestist leida, nagu siit neid embleeme ja käisevappe on välja tilkunud ikka. Rahast pole kahju, aga selliseid summasid lihtsalt pole. Käisevapi ostmine teine asi, eriti just need Dachau omad.
Kasutaja avatar
Schinkel
Uudistaja
Kontakt:

Tartu

No Tartu oma on vist vöimatu endale ihaldada aga ootame siis grüünwaldi pilte. Ma töesti arvasin et midagi ikka liikvel on ja vägeva hinnaga aga eksisin vist kövasti.
Terviseid
Tom
Arnold
Liige
Kontakt:

Teoreetiliselt on võimalik leida "tartu kraed" Tartu ümbruse tundmatutest haudadest, sest vähemalt rebasepoisid siin veidi rappida said. Sellise leidmisel tekkib kohe eetiline dilemma, ja müüa seda arvatavasti ei ole lihtsalt sobilik. Seega läheb muuseumi - aga see on laskmata karu naha jagamine muidugist! :wink:
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Hingerahu maksab ka midagi. Iialgi ei ostaks ma selliseid asju ei kogujate ega vahendajate käest läänest ega siit. Maksta 20-30.000 krooni lihtsalt ilusa jutu eest on liiast. Neid variante on üsna palju teada ja küllap on neid veelgi käsitööna tehtud. Pole olemas sellist eksperti, kes võiks öelda iga nurga kohta, et see on õige või vale. Sama kehtib ka varukakilpide suhtes.
Ainuke võimalus on ise leida või saada (ja sellisel juhul maksab ta tõenäoliselt 0-25 krooni ja siis ma usun, et ta on õige ka ja võib rahuga minu kogusse jääda).
See on minu arvamus.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline