Leegioni kraemärk
Leegioni kraemärk
Tervitus kõigile!
Niisiis uus liige ja kohe kysimus ka. Leegioni kraemärki nimelt otsin tykk aega. Ehk on kellelgil yle või on sattunud nägema et keegi myyb. Kuna see on siiski suhteliselt vähe saadaval siis erilisi lootusi vist pole aga ehk siiski.Endal suht korralik ristide kogu ja natuke muud. Praegu tegelen Schinkeli ja ümmarguse 3-e teemaga.
Terviseid
Tom
Niisiis uus liige ja kohe kysimus ka. Leegioni kraemärki nimelt otsin tykk aega. Ehk on kellelgil yle või on sattunud nägema et keegi myyb. Kuna see on siiski suhteliselt vähe saadaval siis erilisi lootusi vist pole aga ehk siiski.Endal suht korralik ristide kogu ja natuke muud. Praegu tegelen Schinkeli ja ümmarguse 3-e teemaga.
Terviseid
Tom
Mis summast me räägime? Ja miilise kraenurgaga on täpsemalt tegu? Äkki rõõmustad meid ka kvaliteetsete piltidega? Tänudgryynwald kirjutas:Mu endal õnnestus sinu poolt otsitav asi, mis kuulus läände põgenenud veteranile, saada "suure lombi" tagant. Müüja oli asjatundja ja küsis üsna räiget hinda, kuna ise olen kraenurka juba pikemat aega taga otsinud, siis tuli vastav summa välja laduda. Rohkem ei ole ma originaali trehvanud.
http://www.wehrmacht.pri.ee/phpBB-2.0.1 ... php?t=1719
Palju kraenurk maksta võiks? Julgen arvata, et kui keegi leiaks korraliku eksemplari ja küsiks 20 000 kuni 25 000 EEK'i, sõltuvalt seisukorrast, siis ostjaid leiduks kindlasti. Vähemalt mina ei lööks ülaltoodud rahanumbri juures põdema.
Tulev nädala teisest poolest jõuan metsade vahelt linna tagasi ja üritan enda omast tehtud pildid üles panna.
Tulev nädala teisest poolest jõuan metsade vahelt linna tagasi ja üritan enda omast tehtud pildid üles panna.
Tänud
Nagu näha pole ainuke hull kes loodab seda leida. Igal juhul jätkan otsinguid ja nagu aru sain et Eestist ei leia. Hiljuti olla yx lombi tagant Eestisse myydud ja hind ca. 30 000. Wehrmacht-awards.com-is yx sell mingis foorumis ka uhkustas kahe variandiga ja pöhjust kahelda nende originaalsuses polnud. Igati väärikas ja usaldatav profiil tyybil. Ka pildid olid olemas aga nyyd kohe ei löö ette mis osast selle leidsin. Koopiate koha pealt niipalju et teevad jah päris korralikke ja samad mehed kes riste ja värke vorbivad aga siiski au neile et koopiate nime all myytavad. Kraemärk umbes 30.- EUR-i. Kuidas muide liikmeks saada? Vöi saan pilte niisama postitada? Ja see nyyd siia ehk ei kuulu aga kuidas piirivalve käisemärgiga on. Kas sama jama?
Tänud
Tom
Tänud
Tom
Tartu
No Tartu oma on vist vöimatu endale ihaldada aga ootame siis grüünwaldi pilte. Ma töesti arvasin et midagi ikka liikvel on ja vägeva hinnaga aga eksisin vist kövasti.
Terviseid
Tom
Terviseid
Tom
Teoreetiliselt on võimalik leida "tartu kraed" Tartu ümbruse tundmatutest haudadest, sest vähemalt rebasepoisid siin veidi rappida said. Sellise leidmisel tekkib kohe eetiline dilemma, ja müüa seda arvatavasti ei ole lihtsalt sobilik. Seega läheb muuseumi - aga see on laskmata karu naha jagamine muidugist! 
Hingerahu maksab ka midagi. Iialgi ei ostaks ma selliseid asju ei kogujate ega vahendajate käest läänest ega siit. Maksta 20-30.000 krooni lihtsalt ilusa jutu eest on liiast. Neid variante on üsna palju teada ja küllap on neid veelgi käsitööna tehtud. Pole olemas sellist eksperti, kes võiks öelda iga nurga kohta, et see on õige või vale. Sama kehtib ka varukakilpide suhtes.
Ainuke võimalus on ise leida või saada (ja sellisel juhul maksab ta tõenäoliselt 0-25 krooni ja siis ma usun, et ta on õige ka ja võib rahuga minu kogusse jääda).
See on minu arvamus.
Ainuke võimalus on ise leida või saada (ja sellisel juhul maksab ta tõenäoliselt 0-25 krooni ja siis ma usun, et ta on õige ka ja võib rahuga minu kogusse jääda).
See on minu arvamus.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline