Olukord Robotõnes 20.02.2024

Kõik käimasolevast sõjast
navigator
Liige
Kontakt:

Olukord Robotõnes 20.02.2024

Postitus Postitas navigator »

Ulfhednar kirjutas: 05 Apr, 2024 22:53 Kurvastab see ülepaisutatud propa nimel hävitatud claimid, mis ei vii kuhugile.
Oota kuidas nüüd nii ? Ma küll mäletan siin ühte tegelast kes mõnuga postitas ti8ade propat ja väitis seda olevat faktipõhiselt tõestatud.
Ülepaisutatud propat ei kusagil, kui see tuleb leivaisa poolt ? Postitatakse mõnuga ja ei vaevuta kuskilt fakte kontrollima ? Sest "meie pool" ju ei valeta kunagi ?
Ulfhednar kirjutas: 20 Veebr, 2024 13:44 Fakt on, et ork on robotyne küla lõuna kõige kindlustatud/kõrgendiku kaevikutes tagasi.
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused

Postitus Postitas maksipoiss »

navigator kirjutas: 06 Apr, 2024 9:43 Oota kuidas nüüd nii ? Ma küll mäletan siin ühte tegelast kes mõnuga postitas ti8ade propat ja väitis seda olevat faktipõhiselt tõestatud.
Ülepaisutatud propat ei kusagil, kui see tuleb leivaisa poolt ? Postitatakse mõnuga ja ei vaevuta kuskilt fakte kontrollima ? Sest "meie pool" ju ei valeta kunagi ?
Ikka viitsid veel antud kf poolt postitatud jama lugeda ja analüüsida :)
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

navigator kirjutas: 06 Apr, 2024 9:43Oota kuidas nüüd nii ? Ma küll mäletan siin ühte tegelast kes mõnuga postitas ti8ade propat ja väitis seda olevat faktipõhiselt tõestatud.
Ulfhednar kirjutas: 20 Veebr, 2024 13:44 Fakt on, et ork on robotyne küla lõuna kõige kindlustatud/kõrgendiku kaevikutes tagasi.
Faktiliselt käisidki venelased Robotõnes ära, kuigi akf-i allikas oli kahtlane ning postitamise ajaks võisid olla juba tagasi pekstud.
navigator
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 06 Apr, 2024 11:03
navigator kirjutas: 06 Apr, 2024 9:43Oota kuidas nüüd nii ? Ma küll mäletan siin ühte tegelast kes mõnuga postitas ti8ade propat ja väitis seda olevat faktipõhiselt tõestatud.
Faktiliselt käisidki venelased Robotõnes ära, kuigi akf-i allikas oli kahtlane ning postitamise ajaks võisid olla juba tagasi pekstud.
"On kaevikutes tagasi" vs "käisid ära" on siiski täiesti erinevad asjad. Või siiski ei ole?
Paneme siis uuesti täis posti, et poleks mitmeti mõistmist.
Ulfhednar kirjutas: 20 Veebr, 2024 13:44
Turist 47 kirjutas: 20 Veebr, 2024 13:20 Briti luure. https://twitter.com/DefenceHQ/status/17 ... 2648752558
Ork vajab nädalat, paari, et Avdiivka lahingute "viimastest päevadest" korralikult taastuda.

Kaitsejõud teatavad, et "Lõunas on olukord endiselt üsna pingeline ja ork ei lõpeta Ukraina sõjaväe positsioonide ründamist".
Ork ründavat iga päev, suht pidevalt, kuid ei kasuta veel soomusmasinaid.
Aga, pärast ebaõnnestunud rünnakut naaseb ork oma positsioonile ja koostab järgmise ründeüksuse...
Orkil edu netu.
Not Yet

Seda edu netu juttu loeme igapäev.
Fakt on, et ork on robotyne küla lõuna kõige kindlustatud/kõrgendiku kaevikutes tagasi.
Sealt ja küljelt sooritatakse senikaua ebaõnnestunud liharünnakuid, kuni kaitsjad on nõrgestatud ja siis surutakse soomusega sisse-samal ajal õhuvägi jätkab fab.ide loopimist.

Sama stsenaariumi nägime avdiivkas.
See on uue kindrali taktika, kes õppis ära, kuidas seda ebakvaliteetset massi rakendada.
Ehk siis anti ikka väga täpne hetkeolukorra kirjeldus, koos sellega mis saama hakkab.
Kuidas siis on selle Robotõnega 46 päeva hiljem, orkil edu netu või siis on liharünnakutega küla tagasi vallutatud nagu Avdiivkas ?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

navigator
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 06 Apr, 2024 12:17 Kaevikud käisidki korra käest kätte:
https://ukrainawar.blogspot.com/2024/02 ... eneda.html
https://t.me/DeepStateUA/18896
Aga vastust küsimusele kas on sama asi ikka ei saanud ?
"On kaevikutes tagasi" vs "käisid ära" on siiski täiesti erinevad asjad. Või siiski ei ole?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused

Kui kaevik käib käest kätte, siis juba definitsiooni kohaselt on mõlemad vaenupooled mingil ajahetkel tolles kaevikus. Küsimus saab siin olla ainult selles, kas postituse tegemise hetkel olid venelased nondes kaevikutes või mitte. Tõenäoliselt olivad tõesti juba tagasi peksetud. Kuna aga kogu info, mis sõjasündmustest meieni jõuab, on mõningase hilinemisega, ja sõjaudu taha nägemiseks pole meil ühtki võimalust, siis pole selle kallal erilist mõtet norida.
navigator
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 06 Apr, 2024 14:51 Kui kaevik käib käest kätte, siis juba definitsiooni kohaselt on mõlemad vaenupooled mingil ajahetkel tolles kaevikus. Küsimus saab siin olla ainult selles, kas postituse tegemise hetkel olid venelased nondes kaevikutes või mitte. Tõenäoliselt olivad tõesti juba tagasi peksetud. Kuna aga kogu info, mis sõjasündmustest meieni jõuab, on mõningase hilinemisega, ja sõjaudu taha nägemiseks pole meil ühtki võimalust, siis pole selle kallal erilist mõtet norida.
Kui tegu oleks normaalse tegelasega, siis küll. Kuna aga antud tegelane pidevalt postitab vene propat ja edu, ning samas kritiseerib kui postitatakse Ukrainapoolset propat, siis muud üle ei jää kui norida vastu. (oma väite algallikat ta siiski avaldama ei soostunud, vaatamatta korduvatele küsimistele).
Ulfhednar
Liige

Postitus Postitas Ulfhednar »

Sa ikka ei väsi aga jätka.
Deepstate kaarti vaadates on tugipunkt hetkel ukr poolel, sellel ajal käisid venelased seal ära ja tulid ka tiivalt robotynisse sisse.
Hindasin inertsi selliselt, et peagi ollakse külas oma liha rünnakutega-ka moona puudus valitses sel ajal.

Mis orkide meedia postitamisse puudutab, siis keegi teine seda info osapoolt väga ei avalda/pole avaldanud-parema arusaama saavutamiseks tasub mõlemad läbi analüüsida.

Proovi oma diagnoosid(mitte normaalne, troll, jne) hoida üldfoorumist puhtana ja kirjuta mulle otse, äkki leiab su muredele lahendused.

https://twitter.com/MT_Anderson/status/ ... yqd3g&s=19

Update: the AFTER image*
🇷🇺MOROZOVSK AIR BASE🇷🇺
0.5m from 6 April 2024. More of the same. No burned out airframes or obvious signs of damage. Doesn't mean there isn't but doesn't prove it either
Tomorrow
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tomorrow »

Ulfhednar kirjutas: 06 Apr, 2024 20:29 Mis orkide meedia postitamisse puudutab, siis keegi teine seda info osapoolt väga ei avalda/pole avaldanud-parema arusaama saavutamiseks tasub mõlemad läbi analüüsida.
Keegi ei "analüüsi" orkide poole infot seetõttu, et nad on valetanud ja valetavad nii räigelt edasi, et seda infot lihtsalt ei saa usaldusväärseks lugeda. Sina samas postitad seda kui fakti.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Tomorrow kirjutas: 07 Apr, 2024 0:25Keegi ei "analüüsi" orkide poole infot seetõttu, et nad on valetanud ja valetavad nii räigelt edasi, et seda infot lihtsalt ei saa usaldusväärseks lugeda.
Ka ebausaldusväärset infot saab allikakriitiliselt analüüsida.
Tomorrow kirjutas: 07 Apr, 2024 0:25Sina samas postitad seda kui fakti.
Aga tal oli Robotino puhul ju õigus? Ma mõtlen, faktiliselt?

Üldiselt hakkab see perioodiliselt tõusev kiun vene allikate kasutamise lubatavusest juba väga ära tüütama. Akf Fucsi te juba peletasite sellega minema. Ulfhednar ei ole Fucs, aga ikkagi, praegusel juhul ma tõesti ei näe, mida talle peaks ette heitma.

Sellega lõppeb isemodereerimine siin teemas :evil: .
Tomorrow
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tomorrow »

Kriku kirjutas: 07 Apr, 2024 7:17
Tomorrow kirjutas: 07 Apr, 2024 0:25Keegi ei "analüüsi" orkide poole infot seetõttu, et nad on valetanud ja valetavad nii räigelt edasi, et seda infot lihtsalt ei saa usaldusväärseks lugeda.
Ka ebausaldusväärset infot saab allikakriitiliselt analüüsida.
Saab aga Ulfhednar seda ei tee.
Kui ma ütlen täna, et venelased on Chasiv Yar's ja see realiseerub mitme kuu pärast, siis see ei tähenda, et mul oli õigus mitu kuud varem. Eeldasin, et Avdiivka langeb varem või hiljem arvestades mitmest külest see piiratud oli, aga faktiks sai see alles kahjuks minu sünnipäeval (17 Veebruar).
Kriku kirjutas: 07 Apr, 2024 7:17 Üldiselt hakkab see perioodiliselt tõusev kiun vene allikate kasutamise lubatavusest juba väga ära tüütama. Akf Fucsi te juba peletasite sellega minema. Ulfhednar ei ole Fucs, aga ikkagi, praegusel juhul ma tõesti ei näe, mida talle peaks ette heitma.
Pole kursis Fucs-i postitustega aga need vähesed mida ma nägin olid tasakaalus, isegi kui mulle see info ei meeldinud.
Ulfhednar postitab mingi twitteri lingi vene kanalilt ja konstanteerib seda kui fakti. Mingit allikakriitilist analüüsi seal ei toimu. Kummalisel kombel postitab ta ainult Ukraina kaotusi ja vene edu, aga mitte vastupidist.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Tomorrow kirjutas: 07 Apr, 2024 7:33Kui ma ütlen täna, et venelased on Chasiv Yar's ja see realiseerub mitme kuu pärast, siis see ei tähenda, et mul oli õigus mitu kuud varem.
Ta ei postitanud ju mitu kuud varem?
Tomorrow kirjutas: 07 Apr, 2024 7:33Ulfhednar postitab mingi twitteri lingi vene kanalilt ja konstanteerib seda kui fakti. Mingit allikakriitilist analüüsi seal ei toimu.
Jah, selles osas on tal arenguruumi.
navigator
Liige
Kontakt:

Kuidas saab olla faktiliselt õigus, kui postitamise hetkel oli see juba faktiliselt väär ?
Ja küsime siis kolmandat korda (eelnevale kahele vastust ei tulnud), kas olid ja on hetkel on üks ja see sama? Kui on, siis miks ?
Minuarust on erinevad.
Ulfhednar kirjutas: 06 Apr, 2024 20:29 Proovi oma diagnoosid(mitte normaalne, troll, jne) hoida üldfoorumist puhtana ja kirjuta mulle otse, äkki leiab su muredele lahendused.
Sinu postituste ajalugu ütleb, et ei leia lahendust. Ja ära looda, iga sinu vene poole kiitvale ja Ukraina poolt maha tegevale postitusele tuleb vastus.
Sinu postituste arv on piisavalt suur, et alati leiab mida vastuseks nina alla hõõruda.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

navigator kirjutas: 07 Apr, 2024 9:34Kuidas saab olla faktiliselt õigus, kui postitamise hetkel oli see juba faktiliselt väär ?
Minu teada ei väitnud ka tema oponendid mingitele hilisematele allikatele tuginedes, et info on väär.
navigator kirjutas: 07 Apr, 2024 9:34Ja küsime siis kolmandat korda (eelnevale kahele vastust ei tulnud), kas olid ja on hetkel on üks ja see sama? Kui on, siis miks ?
Minuarust on erinevad.
Õigeks saab lugeda viimast kättesaadavat informatsiooni. Vastasel juhul ei tohiks foorumisse üldse mitte midagi postitada, sest meil kellelgi ei ole jooksvat hetkeinfot toimuva kohta.
navigator kirjutas: 07 Apr, 2024 9:34Ja ära looda, iga sinu vene poole kiitvale ja Ukraina poolt maha tegevale postitusele tuleb vastus.
Sinu postituste arv on piisavalt suur, et alati leiab mida vastuseks nina alla hõõruda.
On väga tervitatav, kui ekslikule või aegunud teabele põhjendatult tähelepanu juhitakse, aga "nina alla hõõrumised" jäävad ära.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist