On selline vene keelne kanal Obmanutõi Rossianin.Seal on klipp kus tigedad Orski elanikud on vihased,et neile kompensatsiooniks vaid 20000 ruublikut pakuti oma kodude kaotuse eest tammi purunemise tõttu.Pakkuge,mida kogunenud rahvahulk karjub......õige,mitte Putler ja kubernaator na mõlo nagu õeldakse vaid PUTIN POMOGI.Seal on ka selle ehitusfirma juhi pakkumine,miks tema poolt ehitatud tamm purunes.Ma olen igasuguseid lollusi Vene ametnikelt tuubis kuulnud aga see ületas need kõik kokku.Niisiis tammi purunemises pole süüdi halb ehituskvaliteet ja pihta pandud rahahulk,mis pidavat kuskil miljardi ruubliku kandis olema vaid......härrased hoiatan kõiki,järgmised pool tundi naerate nii,et silmad märjad.SÜÜDI OLEVAT ROTID,KES TAMMILE OMA KÄIGUD OLEVAT SISSE URGITSENUD JA SEETÕTTU ASI LAGUNEMA HAKKAS.
See sild aga olevat juba pikemat aega logisenud,ehitusaeg kaugetel Nõukogude Liidu aegadest ning ühelt maalt pidigi see kokku kukkuma.
Mis paneb mind mõtlema selle üle,et need tehnogeensed paugud hakkavad järjest rohkem ja rohkem suurenema.Enne suuremamahulist sõda kuidagi lapiti asju veel nii õelda töökorda aga sellel suvel ja sügisel läheb huvitavaks,ennemini topitakse raha sõja hüvanguks,kui lappimiseks. https://www.youtube.com/watch?v=USNmS3niU3o
kaugeltuuriv kirjutas: ↑09 Apr, 2024 12:54
On selline vene keelne kanal Obmanutõi Rossianin.Seal on klipp kus tigedad Orski elanikud on vihased,et neile kompensatsiooniks vaid 20000 ruublikut pakuti oma kodude kaotuse eest tammi purunemise tõttu.Pakkuge,mida kogunenud rahvahulk karjub......õige,mitte Putler ja kubernaator na mõlo nagu õeldakse vaid PUTIN POMOGI.Seal on ka selle ehitusfirma juhi pakkumine,miks tema poolt ehitatud tamm purunes.Ma olen igasuguseid lollusi Vene ametnikelt tuubis kuulnud aga see ületas need kõik kokku.Niisiis tammi purunemises pole süüdi halb ehituskvaliteet ja pihta pandud rahahulk,mis pidavat kuskil miljardi ruubliku kandis olema vaid......härrased hoiatan kõiki,järgmised pool tundi naerate nii,et silmad märjad.SÜÜDI OLEVAT ROTID,KES TAMMILE OMA KÄIGUD OLEVAT SISSE URGITSENUD JA SEETÕTTU ASI LAGUNEMA HAKKAS.
See sild aga olevat juba pikemat aega logisenud,ehitusaeg kaugetel Nõukogude Liidu aegadest ning ühelt maalt pidigi see kokku kukkuma.
Mis paneb mind mõtlema selle üle,et need tehnogeensed paugud hakkavad järjest rohkem ja rohkem suurenema.Enne suuremamahulist sõda kuidagi lapiti asju veel nii õelda töökorda aga sellel suvel ja sügisel läheb huvitavaks,ennemini topitakse raha sõja hüvanguks,kui lappimiseks. https://www.youtube.com/watch?v=USNmS3niU3o
Kas võib olla tõlkeviga või ehitusfirma juhi teadmatus ja mõeldud on vesirott, ondatra, kobras? Kui pinnasest tamm siis neil elukatel ei ole mingit probleemi sinna oma varjeurud uuristada ja kui kevadine suurvesi sinna pääseb siis võibki pinnasest tammiga hüvasti jätta. Olen näinud kuidas koprad pinnasest kokkulükautd ülekäigukohta/tammi niimoodi ära hävitavad nii et järgi jääb ainult truubitoru.
Naljakas et nii võimsas riigis nagu orkland on ei osatud selle võimalusega arvestada ja keegi midagi ette ei võtnud et rotimürki panna
Kas võib olla tõlkeviga või ehitusfirma juhi teadmatus ja mõeldud on vesirott, ondatra, kobras? Kui pinnasest tamm siis neil elukatel ei ole mingit probleemi sinna oma varjeurud uuristada ja kui kevadine suurvesi sinna pääseb siis võibki pinnasest tammiga hüvasti jätta. Olen näinud kuidas koprad pinnasest kokkulükautd ülekäigukohta/tammi niimoodi ära hävitavad nii et järgi jääb ainult truubitoru.
Naljakas et nii võimsas riigis nagu orkland on ei osatud selle võimalusega arvestada ja keegi midagi ette ei võtnud et rotimürki panna
Rostov region, Russia
Black Bavovna
Today a large fire in the area of the village of Dorozhny outside Bataysk is reported. Dark smoke rises. Not much details yet. The media isn't sure about if this could be planned burning or a planned exercise. The cause of course is unknown at the moment.
Mordovia, Russia Sh*ts derailed YO!
Three gondola cars with 'crushed stone' derailed in Mordovia, reported the Central MSUT of the ICR. This happened on the morning of April 9 at the Ruzaevka station. Traditionally no one was injured as a result of the incident. An inspection has been organized. The extent of the damage and the circumstances of the incident are being established. A transport investigator is working at the scene of the incident, an inspection of the scene is being carried out, and a number of examinations are being prepared for the appointment. The investigation is considering versions of the unsatisfactory condition of the railway rolling stock and the faulty track.
Viimati muutis ruger, 09 Apr, 2024 14:52, muudetud 1 kord kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
v2gahea kirjutas: ↑09 Apr, 2024 13:17
...
Tegelane räägib närilistest.
Vesirott, ondatra, kobras - kõik nad on närilised...
Rahvas koguneb suures vihas meeleavaldusele...ja siis karjub: "Putin, aita!"...kas mingi eriti kaval nõks, et meeleavaldust ei aetaks laiali? Või on tõesti juba nii debiilid? Ma omaarust ikka tundsin ka Venemaad, aga järjest rohkem tundub, et hindasin oma teadmisi valesti...
Rahvas koguneb suures vihas meeleavaldusele...ja siis karjub: "Putin, aita!"...kas mingi eriti kaval nõks, et meeleavaldust ei aetaks laiali? Või on tõesti juba nii debiilid? Ma omaarust ikka tundsin ka Venemaad, aga järjest rohkem tundub, et hindasin oma teadmisi valesti...
See on varemgi nii olnud, et lihtrahvas kujutab ette, et mingid madalad ametnikud on halvad aga hea tsaar ei tea ja seega kutsutakse teda appi. stalini orjalaagritest ka kirjutati abikirju seltsimees stalinile, et see päästaks neid sealt ebainimlikest tingimustest. Ei midagi uut seal orjade vanglas nimega venemaa.
Kas vesirott/ondatra ei ole nõelhambused, nagu siilid, mutid, karihiired ja nahkhiired?
Iseasi, kas see oluline on jactblast ametnikudvoluluseks peavad.
Soobel kirjutas: ↑09 Apr, 2024 14:59
Kas vesirott/ondatra ei ole nõelhambused, nagu siilid, mutid, karihiired ja nahkhiired?
Iseasi, kas see oluline on jactblast ametnikudvoluluseks peavad.
Olgu siis mida iganes närilised ehitanud firma omaniku arvates süüdi oleks,vabandus on muidugi eriti hea.sellised suuremahulised ehitused minu arust vajavad ka järelvalvet,kuidas ja mismoodi asju ehitatakse ja ka hooldust.Minu pakkumine on,et osa sellest miljardist pandi jõhkralt tasku ja on hetkel kenasti,kas Küprose või mis iganes mugavusmaa pangas kenasti hoiul.See Verine Pühapäev vol.2 tuleb kindlasti mingi moment ka ära aga kas see seda ajudeta massi parandab,ma kahtlen.Talvel me nägime,kuidas küttesüsteemid hakkasid massiliselt üles ütlema ja ma ei ole kindel,et sinna piisavalt see aasta suvel raha suunatakse,mis minu arvates teeb uue talve alguse eriti huvitavaks.Nüüd on siis kevad ja tulvaveed liikumas,loogiliselt peaksid vastavad Venemaa asutused silma peal hoidma aga vaadates videosid ei tehta midagi,mis viitab kas raha puudusele või inimresursi vähesusele.See on aga kõik seotud sõjaga,kuhu lõpmatult raha surutakse.Edasi tuleb suvi ja siis näeme juba lõõmavat Venemaad,mis võrreldes eelmise aastaga pakun tuleb palju suuremate tulekolletega,sest jällegi pole inimresurssi,sest mehed sõjas ning raha tuletõrjele vähenenud.
Hullem on see,kui midagi tuumajaamadega hakkab juhtuma.Meiegi piiri lähedal on Sosnovi Bor.
Kunagi nägin Norras dokumentaali sellest,kuidas seal seda laiendust tehti läbi norrakate silmade.See oli enne seda suurt sõda,puusalt tulistan,et kuskil 2016.Venemaal oli kokkulepe,et Põhjamaade esindajad said asja tulla ja vaadata,kuna nad said selle Tsernobõli laksuga ka endale saasta kaela.Näiteks Norras on alasid,kuhu siiani ei tohi mägedes loomasid karjatada,riik maksab talunikele taskuraha,et nood lambad ja põhjapoole ka kodustatud põhjapõdrad eemale sealt hoiaks.Saamid,kes Norras on suuremad põhjapõtradega tegelejad on alaliselt kurtmas,et summad väiksed ja tahaks rohkem.Igatahes pani see,kuidas asju Venemaal Sosnovi Bori jaamas asju aeti norrakatel õlgu kehitama.Nüüdseks usun on sellised külaskäigud lõpetatud ja venelased saavad teha,mida tahavad.Kuulda on ju paljudest probleemidest seal Kartuli Gadaffi lemmiklapsest,kohalikust uuest tuumajaamast Leedu piiri lähedal.Ja see on uus jaam,mida isegi vist pole julgetud täie võimsusega käiku lasta.
Orski lähedal lülitati välja meeterlaine pikamaaradar Voronez-M.
On oht, et jääb vee alla.
Pidada nägema kuni 6000km Marokkost Teravmägedeni. https://t.me/vchkogpu/47368
Mismoodi selline video sai sündida? Lihtsalt üks tegelane hakkas mingit suvalist silda filmima? Video teinud tegelane oleks justkui ette aimanud, et sild kohe kokku kukub.
Eile vaadates tekkis täpselt sama küsimus. Tahtmatu mõte oli, et filmijal oli teadmine silla hävingust
Oleks miski turvakaamera video, siis veel, aga...?
Eile vaadates tekkis täpselt sama küsimus. Tahtmatu mõte oli, et filmijal oli teadmine silla hävingust
Oleks miski turvakaamera video, siis veel, aga...?
Ongi ilmselt turvakaamera video. Ja keski on seda moblaga kuvarilt filminud.