Viktoriin
Re: Viktoriin
Olukorda päästa saab siin vaid Kriku röögatus.
Mina küsijana loen Antarktika nimetamise õigeks vastuseks, sest see ei ole sõjaliselt jõustatud territoorium. Seal ei ole sõjaväge.
Seega palun aga küsida.
Seega palun aga küsida.
Suvesõja teemasse akf Andruse poolt postitatud pildid juhtisid mind otsima Eesti linnade saksakeelseid nimesid. Mõni sarnaneb kohaliku nimega, aga mõni on täiesti erinev. Ärge siin vastake, niikaua kui akf Walter2 küsimuse esitab saavad huvilised omaette nuputada:
Arensburg
Baltischport
Fellin
Hungerburg
Jewe
Kertel
Laisholm
Oberpahlen
Rappel
Turgel
Weissenstein
Wesenberg
Arensburg
Baltischport
Fellin
Hungerburg
Jewe
Kertel
Laisholm
Oberpahlen
Rappel
Turgel
Weissenstein
Wesenberg
7 arvasin ära, mõnda neist ka teadsin. Muideks, keeltega nii et mu lastest viimased vatravad omavahel inglise keelt. Ja millegi pärast arvavad, et mina ja ka abikaasa ei saa sõnagi aru. Klatsivad laia lõuaga, vahel on raske pokkerinägu säilitada, et mitte ennast reeta. Üldiselt nad heatahtlikud. 

Heh, ma ei saa üldse aru, kuidas inimesed, kes ühtegi võõrkeelt ei valda, lapsi kasvatavad
. Me naisega oleme sunnitud mõningale ettevaatusele, sest mõnest sõnast saavad juba aru: sex, ice cream jmv.
Palun vabandust teema solkimise pärast, aga ei suutnud vakka olla
.

Palun vabandust teema solkimise pärast, aga ei suutnud vakka olla

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Praegu vene keel selline salakeel mida lapsed ei mõika eriti. Aga liiga julgeks ei maksa minna ja sõnu tuleb valida.
Küsimus tuleb?
Kui läheb veel aega, siis siin on üks soojendusküsimus.
Kunagi ammusel hallil ajal asutasid türklased, Volga bulgarid, mitmeid asulaid.
Kuidas nimetatakse tänapäeval nende asulaid Ibragimovit ja Kutskovit?
Kui läheb veel aega, siis siin on üks soojendusküsimus.
Kunagi ammusel hallil ajal asutasid türklased, Volga bulgarid, mitmeid asulaid.
Kuidas nimetatakse tänapäeval nende asulaid Ibragimovit ja Kutskovit?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Ibragimov - Nižni Novgorod
Kutskovi kohta võiks täiendava vihje anda.
Kutskovi kohta võiks täiendava vihje anda.
Kutskov gradi asutajaks loetakse Stefan Kutsko'd.
Kiievi vürstid lôid ta maha kui ohtliku konkurendi ning vôtsid tema linna endale.
Kiievi vürstid lôid ta maha kui ohtliku konkurendi ning vôtsid tema linna endale.
Kutskov grad oli kuulus oma eriti arvukate mosheede ehk moskade poolest.
Moskva
Volga bulgarite ajaloos on nimetatud isik Emir Akhad Moskha ja nende asulat nimetati pigem Mosha kui Kutskov?
Volga bulgarite ajaloos on nimetatud isik Emir Akhad Moskha ja nende asulat nimetati pigem Mosha kui Kutskov?
Täiesti vôimalik, ei söanda vaielda.
Ma sain sellest Moskva asutajast Kutskost alles äsja juhuslikult kuulda ning guugeldades tuli tema, Kutskov gradi ja Ibragimovi kohta ka materjali.
Ja kuna materjal oli vene päritoluga, siis on selle tôelevastavus loomulikult pisut kahtlane, näiteks seda emiiri nimetati kahtlustäratavalt hoopis bojaariks. Pluss muud vasturääkivused. Eks siin vôib olla samasugune segapuder nagu Said Khani ehk Juhan Julmaga.
Ma sain sellest Moskva asutajast Kutskost alles äsja juhuslikult kuulda ning guugeldades tuli tema, Kutskov gradi ja Ibragimovi kohta ka materjali.
Ja kuna materjal oli vene päritoluga, siis on selle tôelevastavus loomulikult pisut kahtlane, näiteks seda emiiri nimetati kahtlustäratavalt hoopis bojaariks. Pluss muud vasturääkivused. Eks siin vôib olla samasugune segapuder nagu Said Khani ehk Juhan Julmaga.
Ma lisaks ka ühe soojenduse. Kes või mis on Lambahirt?
“Mis”i ei tea, aga “kes” on sinu vanaema neiupõlves, enne rebaseks saamist. Ise sa rääkisid.
Uskumatu mälu sul. Aga mida tähendab see nimi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist