Militaarleiud kaevudest, jõgedest, järvedest, merest ...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
ak47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ak47 »

vdreving kirjutas:Seda asja pead küll Arnoldi käest küsima.
Ei tea kas keegi tema käest üldse julgeb küsida :D
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Dan kirjutas: Ideid ?
Pilte?
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

küsige ümbernurga jutuga, muidu saate riielda, et hauarüüstajad või muinaskülade rüüstajad
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

Hr Vdreving, võta meid ka metsa kaasa-- nii mõnigi mees(mina eesotsas) oleks nende pritsu lintide üle üliõnnelik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

Oleks osaleja jah kui ainult kaasa võetaks
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Kuule Siss! Sinu õnn hetkel minu kätes.Pole mõtet nii kaugelt siia sõita.Tulen lähiajal mõneks päevaks pealinna.Võin metsast väheke õnne pakiruumi visata.Anna tel nr.
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

Kas hülsse ka saada on või on mu PS kaotsi läinud?
Dan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dan »

Shiim kirjutas:
Dan kirjutas: Ideid ?
Pilte?
Tuleb millalgi.

Ei, ma ei usu et tegu on muinaskülaga. Pealegi on see vasest/pronksist/millestiganes ketas väheke liigagi ümmargune ja "tänapäevase" välimusega (aga mitte ka ideaalselt sileda pinnaga). Miskipärast arvan, et võib-olla müüdi kunagi (sajand-paar tagasi ?) niiviisi seda materjali. Lihtsalt imelik et see vedeles kuskil suvalise metsajärve ääres - pole nagu kuulnud et talumehed omalkäel vasesulatamisega/valamisega oleks tegelenud. Ja koht kus sellega tegeleda, oleks kah vähe imelik. Isegi muinasaja kontekstis :P
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Mis teha elu on lihtsalt selline huvitav. Kohe viskan siis asja Pealtnägijasse.Mis mul ikka kaotada,riigiametniku ametlik seisukoht ütleb,et loll ma ju olen. Huvitav riik ja veelgi huvitavamad esindajad.
Temaatiline suhtlusportaal ei ole koht, kus avaldatakse ametlikke seisukohti. Seda esiteks. Teiseks, paras lollpea Sa oled, ja et mina olen väheseid, kes Sulle seda ka öelda viitsib (kes jõuab vasikaga võidu joosta!?), ei muuda asja. Võib ennast muidugi veel lollemate imetlusega ümbritseda, kindlasti läheb tuju paremaks. Eks pea oma "Ville võitlusi", keda see tõesti peale võsapetside huvitama peaks, parandamatut kahju oled juba teinud. :evil:
Ah et ei valetanudki sedakorda politseile, vaid hoopis üle tuhandelisele militaarhuviliste seltskonnale? Et põnevam oleks ja edevus saaks rahuldatud? Viilisid ehk pronksplaadi ka välja? Sul ju iga kord taskust uus jutt võtta - saaksid tüütust riigist rahu!

Relva leidmise asjaolude kohta kirjutatud seletuses teatab V.Dreving, et nimetatud relv oli peidetud tema vanaisa poolt II Maailmasõja lõpuperioodil ja leiti talu lammutustööde käigus."
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MadMan »

Andres ja Pearu kuulipritsi kallal. Krt peab Tammsaare uuesti läbi võtma. :D
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
vdreving
Liige

Sa ka päikesega urust välja roninud? Tead äkki viilisingi plaadi välja? Alles teadsid täpselt,mis asja leidsin ja ajasid küüned kohe taha,nüüd,kui pollaris minu seletust lugesid ,nüüd ajad teist juttu.Kas võimalused asja kätte saada hakkavad kahanema või? Ma nägin muide pollaris päris parajat hunnikut relvi,millest mõni vaevalt viis aastat vana oli.Muide kõik olid vanadest majadest leitud. Vaata niisugused seletused tuleb kirjutada just Sinusuguste pärast,küll inimesed aru saavad miks? Annaks aga jah Sulle koha jm kätte siis oleks kohe ämber. Ja.mis Sa üldse lärmad asja üle,mis nüüd Sinu silmis nii tühine on? Sulle teadmiseks,et ma poleks asja riigile keelanud,kuid Sinusugustega ma asju ei aja.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

imelik. kui lihtsalt politseis mingisuguseid tegelasi paberitele ligi lastakse ja nüüd laseb veel laiale ilmale mida sealt luges??!!
vdreving
Liige

Vaadake nendest kommunistide värviga kirjutatud ridadest tulebki Arnoldile väikene komistuskivi.Hoopis parem variant,kui oleksin lisanud fotod leiukohast,skeemid jne,muidugi ka tekstiplaadi.Siis oleks asi nagu kandikul kätte toodud ja mina lollim kui enne. Muus osas jään enda juurde: Kui inimene kallist töö ajast( töötab riigiametnikuna) sellist pahna suust välja ajab siis need ju on riigiametniku sõnad.Oletagem,et siit foorumist põikab läbi no näiteks meie peaminister või president ja ütleb,et väike osa riigi rahvast st foorumlased on lollimad,kui Dreving.Kuidas ennast tunneksite? . Jään arvamuse juurde,et Arnold on nagu teine Veltu.
vdreving
Liige

Vaatasin siin hiljuti kunagi tehtud märkmeid.Keegi on pajatanud,et mingisse Pada järve on kukkunud vene lennuk.On keegi kuulnud? Ise ei suuda seda järve kaardilt leida.Peaks olema kusagil L - Virumaal.
Kutt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kutt »

vdreving kirjutas:Oletagem,et siit foorumist põikab läbi no näiteks meie peaminister või president ja ütleb,et väike osa riigi rahvast st foorumlased on lollimad,kui Dreving.Kuidas ennast tunneksite? . Jään arvamuse juurde,et Arnold on nagu teine Veltu.
Kas nad siis ei olegi selle foorumi liikmed või? :shock:
Kõht sisse rind ette
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist