Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
parkija
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas parkija »

Eks sellel va Varrol on kerge omale publikut leida ka , kui valitsus ebapopulaarseid otsuseid on sunnitud tegema , valitsus on Varrole ise oma kangekaelsuses ja ilmeksimatuses veendununa märkimisväärselt palju kuulajaid tekitanud , samas , pole see vaid meie riigi probleem , sellised "mässajad" on mitmel pool populaarsed , ideaalset elukorraldust ja riiki kahjuks pole , kuskil on ikka kellelgi halb .
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Vooglaiu kriitikataluvusest!
Aivar Koitla
Nüüd Sa Varro, kolistad küll ämbreid. See kriitika, olgu ka endiste ekrelaste poolt, ei põhine nüüd küll pelgalt valedele. Siin on ikka enamalt jaolt isiklike kogemuste põhjal tehtud tõdemused. Ka mina olen kogenud küllalt valetamist ja sigatsemist EKRE juhtide poolt. Tean ka, miks nii mõnigi tegelane täna truualamlikult ustav juhtidele on. Oled hakanud muutuma ka selliseks ekrelaseks, kelle jaoks on ainus ja õige eestlane vaid see, kes jäägitult kuuletub Helmede diktaadile. Kõik teised eksivad või järgivad valesid. Jah, just sellist kuulekust nõudsid nad ka ise veel EKRE alguses kui veel Riigikoguski ei oldud, mil mulle pahaks pandi suhtlemist teiste väikeste rahvuslike tegelastega. Seetõttu tekkis juba toona aastaid tagasi rida solvunuid, kes ei toona ega ka täna ei soovi EKREga liituda. Ka on minule vastuvõetamatu see kahepalgeline ja konjunkturistlik lähenemine rahvusvahelisele globalismile nende proxisõjas Venemaa ja ülejäänud väljaspool Läänt kuuluva maailma vastu. Täiega fännatakse kasvõi koos staarpedofiil - fotograafiga pildil koos Ukraina mõrvaritest natsipersetest Hitlerifännaritega pidades neid rahvuslikeks vabadusvõitlejateks aru andmata, et seda poolt finantseerib ja õhutab sõjale just see jõud, kes viib läbi maailmas seda soo- ja transrevolustiooni, rahvusriikide ja rahvuste kaotamist, perede lammutamist, relgioonide hävitamist ja muud kõike satanistlikku, mida üldse välja mõelda annab. Seda enam, et raadiosaates lausa avalikult kutsuti üles mitte armu andma isegi mitte palestiinlastest lastele, kes juba maast madalast kasvatatavat automaadikandjatest terroristideks. Muide, olen veendunud, et tänase EKRE juhtkonna eesmärk on hoida oma haardes ja kontrolli all rahvuslikke jõude Eestis. On isegi teada üks sideisik nn süvariigiga 😉 Kahjuks ma seda dokumentaalselt tõestada ei saa aga nii mõnigi libra armastab suud pruukida ja hoobelda…. Ka on EKREs liiga palju viha, vastandumist ja vihkamist nii teiste rahvuste kui ka teisiti arvajate suhtes, mis ei ole just konservatiividele omane hoiak. Aga juttu ja veel head juttu võib ajada iga mees või naine 😉 Eks ise hakkasid torkima, eks siis ka mina sõna sekka ütlen. Kõike ei hakka siin klaviatuuril tippimagi. Kui nüüd mõni ekrelane hakkab seletama, et Koitla on kibestunud, siis kinnitan vastupidist, olen enda otsustega väga rahul. Ootasin paremat ja õigemat erakonda Sinu poolt kuid tänases Eestis pole see võimalik, sest iga erakonna tegevuse ja loomise tagant paistavad välja kommunistide sarved. Nüüd käib lisaks juurde veel natsionaal-sotsialismi fännamine ehk vähikäik 20. sajandi ideoloogiate juurde…. Varro, paranda meelt! Lõpeta see EKRE vabatahtliku tankistina teistele veel oma peaga mõtlevatele inimestele etteheidete tegemine, sest nemad on nüüd kahe tule vahel - ühelt poolt EKRE vihkamine teiselt poolt librasotside halvustamine 😉
5 h tagasi

Autor
Varro Vooglaid
Aivar Koitla Kogu lugupidamise juures, Aivar, on siin tegu nii jabura kommentaariga, et ma ei näe mõtet sellele vastata. Eks see olegi see arutu mentaliteet, millele ma osutasin.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
aksel90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aksel90 »

See Koitla sonimine nüüd küll kriitikaks ei kvalifitseeru.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Vooglaid peaks olema katoliiklane, aga viimasel ajal võitleb õigeusu poolt. Isiksuse lõhestumine või on munad pihtide vahel?
Viimati muutis alax, 30 Apr, 2024 12:15, muudetud 2 korda kokku.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Eks õigeusk ole ka katoliiklus.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Katoliiklus on kristluse haru, vene õigeusk on neofashism. Midagi ühist ei ole.

vv ei ole mingist otsast kristlane, ta võib ennast nimetada kuidas tahab.
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

alax kirjutas: 27 Apr, 2024 20:04Vooglaiu kriitikataluvusest!
Hmmm... saan aru ju, et tahad Varrole lajatada, austet Alax, aga ka seda "koitla" hajusat jampsi pole küll mõtet tiražeerida! :D
alfa hotel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alfa hotel »

krijgsvolk, sa oled veendunud vooglaiu uskuja. Kas sinu meelest ajab ta õiget asja ja räägib mõistlikku juttu? Kas see, et meile tundub, et tema jutt kuidagi väga palju klapib kremli propaga, on miski valearusaam ja eksitus ning vooglaid tegelikult on väga eestimeelne mees?
aksel90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aksel90 »

alfa hotel kirjutas: 01 Mai, 2024 7:47 krijgsvolk, sa oled veendunud vooglaiu uskuja. Kas sinu meelest ajab ta õiget asja ja räägib mõistlikku juttu? Kas see, et meile tundub, et tema jutt kuidagi väga palju klapib kremli propaga, on miski valearusaam ja eksitus ning vooglaid tegelikult on väga eestimeelne mees?
Aga sinul soovitaks enne kellegi kohta arvamuse avaldamist ennast kurssi viia sellega, mille kohta arvamust avaldad, antud juhul lugeda läbi akf alaxi toodud Koitla tsitaat. Kas see on sinu arust aruka inimese jutt?
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

alfa hotel kirjutas: 01 Mai, 2024 7:47 krijgsvolk, sa oled veendunud vooglaiu uskuja. Kas sinu meelest ajab ta õiget asja ja räägib mõistlikku juttu? Kas see, et meile tundub, et tema jutt kuidagi väga palju klapib kremli propaga, on miski valearusaam ja eksitus ning vooglaid tegelikult on väga eestimeelne mees?
Mina ja veendunud VV uskuja!? Mina ei usu üldse kedagi... meie valitsejatest. Võib olla mõnda pisut rohkem, teist vähem- tolerantsi piirides. Teeme nüüd nii, et enam peale ei võta, eks!? Volbriöö on läbi. Kell juba sealmaal kah. :D
1)VV: „Aivar Koitla Kogu lugupidamise juures, Aivar, on siin tegu nii jabura kommentaariga, et ma ei näe mõtet sellele vastata. Eks see olegi see arutu mentaliteet, millele ma osutasin.”
VV- ju õigus, kui viidab sm Koitla jaburale jutule ja sellele, et paska pole mõtet kommenteerida. Või oled Sina ka Koitla usku?
2) Alfa Hotel: „Kas sinu meelest ajab ta õiget asja ja räägib mõistlikku juttu?”
Seaduste korrektse järgimise vajaduse kohal pealt- kindlasti! Liiga palju on meil kogunenud isehakkanud ebaadekvaatseid seadusetähe seletajaid tõgendajaid ja aktiviste, kes halligi ei jaga.
Mis vaba abordi vastastesse teemadesse puutub, siis on need tema usulised ja eetilised veedumused ja ei ole mitte kellegi asi selle eemal möriseda. Sõna on meil vaba, nagu pr Kersti Kaljulaid selgeks tegi. :? Seni veel...
Mulle, absoluutselt usukülmale tüübile, võib mitte meeldida, et tema siin orkide ususekti teemal etleb ja neid kaitseb ja ei meeldigi. Aga VV kaitseb, tema enda arvates perspektiivis kõigi konfessioonide usuvabadusi, nii nagu tema neid näeb ja näeb neid sellisena, et kui vasakpoolitsevale ja tugevneva kontrollivajaduse kiiksuga „progressiivsele” riigivõimule ei ole täna meelt mööda üks konfessioon ja selle tegevus, siis homme võib ebasoosingusse sattuda mõni teine ja perspektiivis võidakse soovida lõpetada mõne kolmanda kiriku tegevus.
VV mõtteviis antud puhul on ilmselt selline. Usuvabaduse printsiip on selle nimi, kui kellelegi arusaamatuks jääb.
Aga pikemas perspektiivis võib jõudu koguvate, kahtalselt Orwelli maailma järele lõhnavatele vasakpoolitsevate „maailmapäästjate” pähe sadestuda idee igasuguste poliitilise vabaduste, demokraatia, mitmeparteilisuse lõpetamiseks! Ka usuvabadus. Kas arvad et see pole isegi kesk pikas perspektiivis võimalik?
Üldse tundub VV sobivat oma mõttelaadilt rohkemmisjonäriks- usukuulutajaks või, näiteks Ameerika Ühendriikide Iseseisvussõja aegsete/järgsete Isade Asutajate mõttekoja seltskonda filosoofilisi- ja riigi :D asju arutama.
3) Alfa Hotel: „Kas see, et meile tundub, et tema jutt kuidagi väga palju klapib kremli propaga, on miski valearusaam ja eksitus ning vooglaid tegelikult on väga eestimeelne mees?
Aga selle koha pealt palun täpsemalt: milles väljendub arvamus „...et tema jutt kuidagi palju klapib kremli propaga...”?
Konkreetselt: 1) 2) 3) jne, palun. Ja palun konkretiseeri ometi ükskord need müstilised „kremli jutupunktid”, et minagi teaks valvas olla. Ja vajadusel neid kellelegi inkrimineerida. 8)
4)Alfa Hotel: „...ning vooglaid tegelikult on väga eestimeelne mees?”
Kahtlemata on tema eestimeelne,ainult, et temal on eestimeelsusest mõnevõrra teisugune arusaam kui enamusel meist. Ilmselgelt ei meeldi temale kaasaegse, välja kujuneva „Hea Uue Ilma” põhimõtted ja revolutsioonilised, tihti kahtlasevõitu ümberkorraldused. Eriti pretsedenditu psühholoogilise survega tagatud kiired muutused. Tema on mõõdukama, patriarhaalsema, ühiskonna pooldaja, mis põhineb rohkem kirjutamata seadustel ja moraalinormidel, nii nagu tema jt usklikud seda näevad.
Vähe laiemalt. Üks arvamuste põrkumise põhjus on meie riigi ja iseäraanis Kaja Kallase valitsuse hüsteerilisevõitu ja rabelev valitsemisstiil. Ja absoluutselt valitud iseoloogilise suuna lausa kommunistlite stiilis nürimeelne järgmine, st käänakuid ja kurve ning vähemat kiirust ei tunnistata, takistustest joostake pea ees läbi jne. Ja Brüsseli korraldused, "otserakenduvad seadusaktid ja käsulauad kuuluvad vastuvaidlematult täitmisele. Vastasel korral on kergeim karistus tühistamine teisitimõtlejate osas.
Olgu siis, häid kevadpühi ja vähem urisemist! :D
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

" Aga VV kaitseb, tema enda arvates perspektiivis kõigi konfessioonide usuvabadusi"

Ei ole oluline mida ta "enda arvates" teeb, pea sisse me ei näe. Tema avaldustest ei loe ma välja mitte ühegi vabaduse kaitsmist. Vabadus oma naabreid tappa ja vägistada ei ole vabadus ja vene õigeusk ei ole mingi usuvabadus, see on terrorikultus.

Veelkord, usu ettekäändel on igasugu värdjalikkust korda saadetud läbi aegade. ETTEKÄÄNDEL. Usu ja usuvabadusega EI OLE SELLEL MIDAGI PISTMIST.

Kõik "usundid" mis ei austa isikuvabadusi ja õigust elule on pask.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Konkreetselt: 1) 2) 3) jne, palun. Ja palun konkretiseeri ometi ükskord need müstilised „kremli jutupunktid”, et minagi teaks valvas olla. Ja vajadusel neid kellelegi inkrimineerida.
Kui krijgsvolk võtaks korra teema läbi kammida, siis sellest on siin ikka konkreetseid asju välja toodud küll ja veel. Alustuseks see:
Madis Reivik kirjutas: 16 Veebr, 2022 23:34 Agiteerib Eesti Politsei vastu - check
Sõimab demokraatiat ja euroopalike väärtusi - check
Kuulub mingisse oma ususekti - check
Istub koos teise mehikesega päevad otsa ninapidi koos ja korrutab nagu grammofon et ei ole pede - check
Sõimab NATOt - check
Ülistab mingeid despoote aga ise on kõva "alfa" -check
Raamatuid ei loe a ise kirjutab mingit jubedat jama - check

Et siis normaalne kultuurne eestimeelne mees on varro. Onju, borka ?

Aga võib ka viidata varro isamaalistele tegudele, oleks tore teada, äkki ma saan valesti aru ?
Ka vatniksoupis on tema "isamaaliste" tegude kohta loetelu olemas. Ma ei saa aru miks krijgsvolk siin sedasi lolli mängib nagu poleks selles teemas neid asju korduvalt üles loetletud. On vist väga valus olla, kui iidol ongi vatnik?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
parkija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas parkija »

Natuke seda teemat sirvinuna : ma olen kaugel sellest et Varro Vooglaid või tema aetav liin mulle meeldiks , kuid seni , kuni pole tema tegevust keelavat jõustunud kohtulahendit on ta meie riigi kodanik , meeldib meile ta jutt või mitte , kui ei meeldi on iga "mehe" vaba valik , kas tema "toodetut" tarbida või mitte .
Prooviks ilma teemat personaalseks vaenuks käänamata hakkama saada .
sg01
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sg01 »

aksel90 kirjutas: 27 Apr, 2024 22:15 See Koitla sonimine nüüd küll kriitikaks ei kvalifitseeru.
Peeter Ernits rääkis hiljuti analoogset juttu, et erakonna juhtkonna eesmärk näib olema kellegi teise huvides oma
erakonda opositsioonis hoida, nii nagu tegi seda kunagi oma valijatega Savisaar.
War isn't a 100-meter dash, it's a marathon. Baseless optimism is a form of self-deception.
alfa hotel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alfa hotel »

krijgsvolk kirjutas: 01 Mai, 2024 13:15
Konkreetselt: 1) 2) 3) jne, palun. Ja palun konkretiseeri ometi ükskord need müstilised „kremli jutupunktid”, et minagi teaks valvas olla. Ja vajadusel neid kellelegi inkrimineerida. 8)
Ma nüüd ei saa aru, kas sa tõesti küsid või mängid lolli? Või ongi vooglaiu uskujate (kui uskuja ei sobi terminiks, siis toetaja, pooldaja, jälgija või mis iganes) tase, et nad ei saa lihtsalt aru? Siin teemas on korduvalt vooglaiu ja kremli seisukohtade kattuvusi välja toodud. Ja kõik kenasti kokkuvõtvalt on leitav ka siin teemas korduvalt viidatud allikast: https://threadreaderapp.com/thread/1756 ... 11720.html Kas seal jääb veel midagi segaseks või mitmetimõistetavaks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist