Ehk kirjeldad lähemalt seda "igasugust keemiat" millega toit ära solgitud on ja mis kõike neid hädasid, mida kirjeldad, põhjustab? Kipub kahtlaselt stereotüüpse oma peaga mõtleja rumalavõitu loosungina kõlama.Ma arvan seda, et juba praegu on meie poes müüdav toit igasuguse keemiaga ära solgitud ja sellest ei saa inimene kõike vajalikku kätte.
Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kui võrrelda juba olemasolevaid toiduaineid, näiteks "maa sees kasvav mugulkartul" ja "kartulikrõpsud" https://www.google.com/search?newwindow ... 99&dpr=1.5 siis näeb, et kuigi need peaks olema valminud samast materjalist, siiski on nende käitumine inimese seedetraktis oluliselt erinev ja krõpsumüüjad ei reklaami oma toodet kui kartulit vaid "uut toodet".
Ma ei ole vegan toitumise vastane aga organismi "petmine maitsetega" ei möödu sööjale kahjulike tagajärgedeta.
Kui inimese organism on harjunud, et tuttava maitse järel saadetakse maost sööja aijju signaal tuttava toitaine saabumise kohta, siis kui tuttavale maitsele toitaine saabumise signaali ei järgne, tekitab see söömishäireid.
Selle kohta on tehtud maailmas mitmeid uurimustöid.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
See on juba valmistamisviisi küsimus. Kahtlemata võib ebatervisliku toote valmistada nii looduslikust kui laborilihast.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Ehk kirjeldad lähemalt seda "igasugust keemiat" millega toit ära solgitud on ja mis kõike neid hädasid, mida kirjeldad, põhjustab? Kipub kahtlaselt stereotüüpse oma peaga mõtleja rumalavõitu loosungina kõlama.
[/quote]
Ohh.... ma pole teadlane aga katsu ise ka mõelda! Põlde väetatakse, pritsitakse jne. Mullas on veel ka endisaegseid mürke jne. Kas arvad, et sealt midagi toidu sisse ei satu? Kunagi kuulsin rääkimas inimest kes väitis et leiva lõikamise aparaatide nugade määrimiseks kasutatakse mingisugust keemiat mis pidi õite mürgine olema... seda väidet ma ise kontrollida ei saa kuna ma ei pääse ligi. Säilitusaineid lisatakse toitu. Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik. Rapsiõli sees peaks ka ju mingeid lisandeid olema, põlde pritsitakse pidevalt. Jahu sisse pannakse valgendajat, lollid tumedat jahu ju ei osta....Ja nii edasi ja nii edasi. Kas minu jutt tundub rumalavõitu? Kas selleks peab olema kõrgharidus et nii lihtsatest asjadest aru ei saa?
[/quote]
Ohh.... ma pole teadlane aga katsu ise ka mõelda! Põlde väetatakse, pritsitakse jne. Mullas on veel ka endisaegseid mürke jne. Kas arvad, et sealt midagi toidu sisse ei satu? Kunagi kuulsin rääkimas inimest kes väitis et leiva lõikamise aparaatide nugade määrimiseks kasutatakse mingisugust keemiat mis pidi õite mürgine olema... seda väidet ma ise kontrollida ei saa kuna ma ei pääse ligi. Säilitusaineid lisatakse toitu. Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik. Rapsiõli sees peaks ka ju mingeid lisandeid olema, põlde pritsitakse pidevalt. Jahu sisse pannakse valgendajat, lollid tumedat jahu ju ei osta....Ja nii edasi ja nii edasi. Kas minu jutt tundub rumalavõitu? Kas selleks peab olema kõrgharidus et nii lihtsatest asjadest aru ei saa?

Täiesti traditsiooniline suitsuliha on ka ebatervislik, suitsutamine lisab kantserogeene. Väga võimalik, et suitsumaitseaine on tervislikum.TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:02Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
No neid asju võiks keegi laborispetsialist kommenteerida. Järsku satub millalgi siia ja loeb.Kriku kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:08Täiesti traditsiooniline suitsuliha on ka ebatervislik, suitsutamine lisab kantserogeene. Väga võimalik, et suitsumaitseaine on tervislikum.TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:02Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik.
Väga suure lihasisaldusega vorstid leiab sellise kaubagrupi toodangust, sest "rumalat maitsega ei peta".
https://www.primadog.com/et/koeratoit/k ... eravorstid
https://www.primadog.com/et/koeratoit/k ... eravorstid
Ma siin kusagil eespool kirjutasin midagi ka suitsutuspreparaatide kohta. Ei viitsi teloga otsida praegu ...
aga
Värske ohuhinnang võib lettidelt viia paljud suitsumaitselised tooted.
https://www.err.ee/1609278603/varske-oh ... sed-tooted
Lihatööstustes läks kohe hala lahti.
Vbl õhtupoole, kui arvutisse saan, otsin eredamad videod, reageeringud ja kommentaarid välja.... ja kirjutan ka naturaalsest suitsust ning selle kahjulikkusest midagi....
_________
Euroopa Toiduohutusameti hinnang – suitsutuspreparaadid võivad sisaldada aineid, mis on tervisele ohtlikud
27.11.2023
https://labris.agri.ee/et/node/952
aga
Värske ohuhinnang võib lettidelt viia paljud suitsumaitselised tooted.
https://www.err.ee/1609278603/varske-oh ... sed-tooted
Lihatööstustes läks kohe hala lahti.
Vbl õhtupoole, kui arvutisse saan, otsin eredamad videod, reageeringud ja kommentaarid välja.... ja kirjutan ka naturaalsest suitsust ning selle kahjulikkusest midagi....
_________
Euroopa Toiduohutusameti hinnang – suitsutuspreparaadid võivad sisaldada aineid, mis on tervisele ohtlikud
27.11.2023
https://labris.agri.ee/et/node/952
Kõik sõltub kogusest.Kriku kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:08Täiesti traditsiooniline suitsuliha on ka ebatervislik, suitsutamine lisab kantserogeene. Väga võimalik, et suitsumaitseaine on tervislikum.TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:02Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik.
Näiteks kõik on arvatavasti kuulnud magusate jookide kahjulikusest aga kas teate kust selline kampaania on alguse saanud ja et, USA's joovad inimesed isegi 3-4tk 2L pudelit Coolat päevas?
Mis asja ma loen?OLAVI kirjutas: ↑07 Mai, 2024 8:53
Kui võrrelda juba olemasolevaid toiduaineid, näiteks "maa sees kasvav mugulkartul" ja "kartulikrõpsud" https://www.google.com/search?newwindow ... 99&dpr=1.5 siis näeb, et kuigi need peaks olema valminud samast materjalist, siiski on nende käitumine inimese seedetraktis oluliselt erinev ja krõpsumüüjad ei reklaami oma toodet kui kartulit vaid "uut toodet".
Ma ei ole vegan toitumise vastane aga organismi "petmine maitsetega" ei möödu sööjale kahjulike tagajärgedeta.
Kui inimese organism on harjunud, et tuttava maitse järel saadetakse maost sööja aijju signaal tuttava toitaine saabumise kohta, siis kui tuttavale maitsele toitaine saabumise signaali ei järgne, tekitab see söömishäireid.
Selle kohta on tehtud maailmas mitmeid uurimustöid.
Sa võrdled valmis produkti toorainega? Keegi ei ütle ka vorsti kohta, et see on toores liha.
Just! ja ka seda, et "toiduained on täis kole-paha keemiavärki" võiks ka keegi toidutehnoloogia laborispetsialist kommenteerida. Et seda ei esitaks absoluutse tõena mingi suvatüüp, kelle püstitatud väite sõnastusestki on juba aru saada, et tegemist mingi "omapeagaväljamõelduga".TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:11No neid asju võiks keegi laborispetsialist kommenteerida. Järsku satub millalgi siia ja loeb.Kriku kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:08Täiesti traditsiooniline suitsuliha on ka ebatervislik, suitsutamine lisab kantserogeene. Väga võimalik, et suitsumaitseaine on tervislikum.TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:02Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Ohh.... ma pole teadlane aga katsu ise ka mõelda! Põlde väetatakse, pritsitakse jne. Mullas on veel ka endisaegseid mürke jne. Kas arvad, et sealt midagi toidu sisse ei satu? Kunagi kuulsin rääkimas inimest kes väitis et leiva lõikamise aparaatide nugade määrimiseks kasutatakse mingisugust keemiat mis pidi õite mürgine olema... seda väidet ma ise kontrollida ei saa kuna ma ei pääse ligi. Säilitusaineid lisatakse toitu. Suitsuliha tehakse suitsumaitseainega... jube tervislik. Rapsiõli sees peaks ka ju mingeid lisandeid olema, põlde pritsitakse pidevalt. Jahu sisse pannakse valgendajat, lollid tumedat jahu ju ei osta....Ja nii edasi ja nii edasi. Kas minu jutt tundub rumalavõitu? Kas selleks peab olema kõrgharidus et nii lihtsatest asjadest aru ei saa?TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑07 Mai, 2024 9:02 Ehk kirjeldad lähemalt seda "igasugust keemiat" millega toit ära solgitud on ja mis kõike neid hädasid, mida kirjeldad, põhjustab? Kipub kahtlaselt stereotüüpse oma peaga mõtleja rumalavõitu loosungina kõlama.

[/quote]
Umbluud pole kah mõtet ajada, kui mitte midagi ei tea.
-
- Liige
- Kontakt:
Ja kogu selle kiuste on inimeste keskmine eluiga pidevalt suurenenud...täielik umbluu ju.Põlde väetatakse, pritsitakse jne. Mullas on veel ka endisaegseid mürke
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
- Liige
- Kontakt:
Üllatav jah. Meditsiin on kõvasti arenenud. Iga "mürgi" vastu on järgmine mürk leiutatud. Ja olen kohanud ka suitsumehi kes kõrgesse ikka on jõudnud. Minuarvates suur putukas nimega inimene on kohanenud hästi.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist