Unustage need üksiküritajad ära - mikimaal on terve racing team ja KTM-i ning Husqvarna maaletooja eestikeelse kaubamärgi all...

https://www.shopmunnracing.com/
http://www.munnracing.com/race_team.htm
Unustage need üksiküritajad ära - mikimaal on terve racing team ja KTM-i ning Husqvarna maaletooja eestikeelse kaubamärgi all...
Hindu ta vist ikka pole. Päritolult goalane, praegu elavat Portugalis.Sho kirjutas: ↑23 Mai, 2024 6:53 Rääkimata meie Lennartist laulvatest hindudest..
https://www.youtube.com/watch?v=KN2j1PVgAUs
Toetan.
Sest kusagil Aafrikas on lausa Kundam Kunda olemas._dumbuser_ kirjutas: ↑22 Mai, 2024 18:03Kunda nimeline linn ja tšehhi keel ... Ei tea miks nad seepeale ei põe ?isakene kirjutas: ↑22 Mai, 2024 17:50Nu aga paneme siis paadile juba Kulli nimeks. Poogen, mis need sommid arvavad.Jaanus2 kirjutas: ↑22 Mai, 2024 17:46 Eestlane on ikka üks tore loom - mida venelane meist mõtleb, mida elevant mõtleb... Kurat, kui mingi eestikeelne sõna venelasele midagi meenutab, mis see meie asi peaks olema? Kindlasti meenutab ka paapuale, inuitile jne. mõni eestikeelne sõna midagi kohatut, seda muret ei ole? Või tahtis lodi külastada ka Vene sadamaid?![]()
X, Y ja N ning Õ tuleb ka ära keelata! Mõtle - paned järjestikku tähed XY ja siis pöörad sinna järele tähe N peegelpilti, lisad Õ katuse - oi-oi-oi.....jälle olemas!
Mnjahh... L.I: Brežnevi ajastul BAM- i ehk Baikal- Amuuri raudtee ehitamise ajal liikus ringi säärane anekdoot: hiinlased saatnud vantidele telegrammi tekstiga: "Vam hui, nam BAM!
«Oma juurtelt olen venelane ja mul oli kogu aeg tunne, et minu taga seisab suur riik, mis on mulle mingisuguseks toeks. Kui algas sõda, siis teadvustasin, et olen täiesti üksinda selles maailmas, sest seda riiki, millesse enne uskusin, enam ei eksisteeri,» meenutab ta oma tundeid, mis viisid depressioonini välja. «Tekkis justkui tunne, et see riik on mind täielikult reetnud ja hävitanud minu poliitilise karjääri, sest mul oli sajaprotsendiline veendumus, et ma ei saa enam riigikokku, kuna ma mõistsin kohe esimestel päevadel hukka Venemaa agressiooni.»
«Mina olin ka mõnevõrra mõjutatud Venemaa propagandast. Vaatasin vahel nende saateid, kuid ühel hetkel hakkasin teadvustama, et midagi läheb valesti,» sõnas ta. Kui Jufereva-Skuratovskilt küsida, miks tal juba pärast Krimmi annekteerimist kaheksa aasta jooksul ei kadunud usk Venemaasse ja miks ta siis ei tundnud ennast reedetuna, jääb ta vastamisega hätta: «Ma ei tea. Ma ei toetanud seda [Krimmi annekteerimist] kunagi, aga ma arvan, et mul polnud piisavalt infot.»
Nihet hakkas ta tundma, kui alustas riigikogu liikmena tööd väliskomisjonis ja Euroopa Nõukogu Parlamentaarses Assamblees. Seejärel hakkas talle detailsemat infot laekuma ja silmad avanesid. «Ma isiklikult ei otsinud seda infot varem. Võibolla ei tahtnud mõelda selle peale.»
Мой друг на прошлой неделе сам в такой очереди постоял пару часов. Он рассказал о скандале, который был связан с продажей мест в очереди. Парень с девушкой, почти дойдя уже до заветной российской калитки, отлучались в конец очереди и приводили нового человека, уступая ему свое место. И так несколько раз.
Прозвучала цена такой услуги - 20 евро. Правда, когда мой друг написал об этом пост в группу «Граница Нарва-Ивангород» в Facebook, ее тут же удалили. В группе этой страсти кипят нешуточные. Все обвиняют друг друга в создании этой самой очереди, а Эстонию - в издевательстве над людьми.
Интересно получается: транспортное движение закрыла Россия, границы с Россией закрыла Финляндия, но виновата все равно Эстония, которая продолжает давать возможность течь этому ручейку и держит форточку открытой. Участники группы разделились на два лагеря: местные жители и транзитники.
В одном только сходятся: Эстония издевается над людьми, создавая коллапс на границе. Финские путешественники вообще требуют запрета пересечения границы нарвитянам, уверенные в том, что все они «несуны», то есть таскают через границу на заказ разный товар. Если не запрет, то хотя бы ограничения для них ввести надо!
Например, предлагают ввести одно бесплатное пересечение границы в неделю, а если человек ходит чаще, то пусть платит 200 евро! Я умилилась такому предложению, и внесла встречное: с первого же прохода брать 200 евро и с нарвитян, и с транзитников. Уверена, что это решило бы проблему очередей.
Одна финская россиянка ужасно возмутилась моему предложению: «А нас-то за что! Нам вообще должны быть благодарны, что мы через Нарву ездим, деньги приносим в казну. А сервис на таможне в Эстонии отвратительный - «для осмотра мне пришлось самой чемодан поднимать».
«для осмотра мне пришлось самой чемодан поднимать»
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist