Kremli troll vooglaid
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Kremli troll vooglaid
Huvitav kas ta peab Ukraina lippu rüvedaks ?
Ja miks peaks iga istungi alguses vehkima tapariistaga, millega hukati Jeesus ? (Tolstoi sõnad)
Ja miks peaks iga istungi alguses vehkima tapariistaga, millega hukati Jeesus ? (Tolstoi sõnad)
-
- Liige
- Kontakt:
See on minulegi arusaamatu, miks inimkond ka 21. sajandil jätkuvalt täiskasvanuks saada ei taha, vaid püüab samme seada kõrbesuguharude muinasjuttude ja kitsekarjuse käsiraamatu järgi.tsivi_list kirjutas: ↑06 Juun, 2024 11:28 Enamik eestlasi on siiski ateistid ega soovi religiooni nimelise nõmedusega midagi pistmist teha.

Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Tõenäoliselt bioloogilistel põhjustel, aga see väljub teemast.
Mind üldse ei segaks, kui VV-l oleks krutsifiks oma laua peal näiteks.
Mind üldse ei segaks, kui VV-l oleks krutsifiks oma laua peal näiteks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Miks ta seda teiste usklike kombel kaelas ei võiks kanda? Või pole piisav, peab kogu aeg silme ees virvendama, et kuri karja ei tuleks. 

- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
"kõigele, mis on ilus ja hea..."
Krutsifiks ei ole nüüd küll "ilus ja hea". Tegemist on ikkagi üsna jõhkra stseeniga ühest muinasjuturaamatust, kus inimene elajalikul kombel surnuks piinatakse. Ma ei tea, miks peaks midagi sellist Riigikogus demonstreerima. Saati, et see muinasjuturaamat on vana ja halvasti loetav.
Krutsifiks ei ole nüüd küll "ilus ja hea". Tegemist on ikkagi üsna jõhkra stseeniga ühest muinasjuturaamatust, kus inimene elajalikul kombel surnuks piinatakse. Ma ei tea, miks peaks midagi sellist Riigikogus demonstreerima. Saati, et see muinasjuturaamat on vana ja halvasti loetav.
Ju vist. Nagu öeldud, mind ei segaks.maksipoiss kirjutas: ↑06 Juun, 2024 13:53Või pole piisav, peab kogu aeg silme ees virvendama, et kuri karja ei tuleks.
Üleloomulikuga pikitud ajalooallikaid on väga palju ning kõnealune surmanuhtluse viis samuti ajastutruu ja mitte sugugi kõige hullem asi, mis võis kellegagi juhtuda.Kilo Tango kirjutas: ↑06 Juun, 2024 15:08Tegemist on ikkagi üsna jõhkra stseeniga ühest muinasjuturaamatust, kus inimene elajalikul kombel surnuks piinatakse.
Palun nüüd tõesti teema juurde tagasi.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Vooglaid ja rahalisest- ning sõjatoetusest Ukrainale.
"Igasugune Ukraina rahaline toetamine tuleks lõpetada. Ukraina ei võida seda sõda nii või teisiti."
https://twitter.com/evateemad/status/17 ... 5592419663
"Igasugune Ukraina rahaline toetamine tuleks lõpetada. Ukraina ei võida seda sõda nii või teisiti."
https://twitter.com/evateemad/status/17 ... 5592419663
Miks? Eks ikka rahaa pärast! Raha tuleb Poolast, mida ta ise on öelud laialt lugeda olnud platvormil Objektiiv.
Poola rahatasku on Berliinis asuva ematasku filiaal. Ematasku juhiks en endine Raudtee ülem Jakunin, kes on otse Kremli "saadetis".
Seda poolt jutust kuulsin Euroopa "kruiisilt" tagasitulnutelt, kes käisid Jakunini käest saadud rahaga ... kuulsat Londoni lähist peakirikut vaatamas.
Seltskond isus minu kõrvale vabadele kohtadele suvekohvikus ja kükkus kiitlema "Oma viimaste saavutustega". (Üks preilna neist oli minu tuttav mu elusaatuse ja varasema RET'i töökoha tõttu).
Poola rahatasku on Berliinis asuva ematasku filiaal. Ematasku juhiks en endine Raudtee ülem Jakunin, kes on otse Kremli "saadetis".
Seda poolt jutust kuulsin Euroopa "kruiisilt" tagasitulnutelt, kes käisid Jakunini käest saadud rahaga ... kuulsat Londoni lähist peakirikut vaatamas.
Seltskond isus minu kõrvale vabadele kohtadele suvekohvikus ja kükkus kiitlema "Oma viimaste saavutustega". (Üks preilna neist oli minu tuttav mu elusaatuse ja varasema RET'i töökoha tõttu).
-
- Liige
- Kontakt:
Eks vaja osad aivo pedersoni toetajad üle lüüa
Ilmselt astub vv varsti ka vene õige"usku", sest see on ju ikka puhas ja oma.
Ilmselt astub vv varsti ka vene õige"usku", sest see on ju ikka puhas ja oma.
https://militaar.net/phpBB2/viewtopic.p ... 74#p733174Kunksmoor kirjutas: ↑08 Juun, 2024 19:35 Miks? Eks ikka rahaa pärast! Raha tuleb Poolast, mida ta ise on öelud laialt lugeda olnud platvormil Objektiiv.
Seda poolt jutust kuulsin Euroopa "kruiisilt" tagasitulnutelt, kes käisid Jakunini käest saadud rahaga ... kuulsat Londoni lähist peakirikut vaatamas....
W suure dilemma ees: Lääs või Ida?
https://arvamus.postimees.ee/8040422/va ... asitlusest
https://arvamus.postimees.ee/8040422/va ... asitlusest
-
- Liige
- Kontakt:
Seejuures jääb täielikult lahtiseks, mis asi on "ida väärtusruum". Sitt ja laibad ?
Või peab ta silmas et kui eriti palju liikuda, jõuame Kaliforniasse ? See mulle sobiks.
Või peab ta silmas et kui eriti palju liikuda, jõuame Kaliforniasse ? See mulle sobiks.
Nojah, katoliiklus, mille järgijate hulka ta ise kuulub, on ju läänekristlus.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tänapäeval käib tohuvabohu peamiselt vist ikka LGBT++++++ teema ümber.Madis Reivik kirjutas: ↑14 Juun, 2024 14:18 Seejuures jääb täielikult lahtiseks, mis asi on "ida väärtusruum". Sitt ja laibad ?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline