Suur auhind !!!

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Re: Suur auhind !!!

Postitus Postitas kalle »

Korralik lineup igatahes! Ootan põnevusega:)

Kk
Priitberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Priitberg »

Põnev tõesti!
Aga mul on lennuk Aero L39, mitte Letov :)
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Eile sai siis käppa suruda ja aurahasid jagada.

Suur Auhind 2023 läks Kallele FBA-H eest

Lohutusauhinnad
Priit Rifk ja Aero L-39
Ivar Suuk ja M-142 HIMARS
Meelis Kupits ja Knjaz Suvorov

Üldiseks kommentaariks võin vaid lisada, et nagu viimastel aastatel üldse - ka tänavu oli rebimine tihe. Kõik need neli mudelit said punktisummad vaid paaripunktiste vahedega. Sestap ka lohutust vaja...
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Ma siin mõtlesin, et kuna see teema on tavaliselt kahe konkursi vahel üsna vaikne, siis panen siia jõudu mõõda mõned pildid oma osalenud töödest, mida varem pole olnud. Selleks on hea kasutada oma uuesti tööle hakanud kodukat, mida jõudumööda edasi pusin. Sedasi näeb 22 aastal osalenud mudeli leht nüüd välja.

https://www.sure.ee/models/ju_g24/index.html

Kk
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Suur Auhind 2024

Aastal 2024 korraldavad Suure Auhinna võistluse militaar.net ja Hobimaailm!

Tingimused on järgmised:

Traditsiooniliselt osalevad võistluses Eesti ja eestlastega seotud militaar- ja tsiviiltehnika koopiamudelid. Lisaks on endiselt oodatud dioraamid, aga meestel võiksid vähemasti mingidki relvad käes olla, kui tehnikat ei ole.

Mõõtkava valik ei ole piiratud!

Konkursis osalemiseks tuleb toimetada oma mudel koos legendiga (mis mudel, kuidas seotud Eesti või eestlastega, mõõtkava jne) ja autoriinfoga Võidupüha nädalal (algab sel aastal 17.06) Hobimaailma mudelipoodi Ülemiste keskuses. NB! Jälgige poe lahtiolekuaegu!

Töid hindab 3-liikmeline žürii. Tööde hindamine toimub Võidupüha järgsel nädalal ning auhinnad antakse välja juuli esimesel kolmapäeval seal samas.

Tööde hindamisel võetakse arvesse nii mudeli(te) vastavust mõõtkavale kui nende keerukust ning kunstipärasust.

Välja antakse SUUR AUHIND - asjakohase tekstiga rändav klaasist mälestusese ning uus mudel võitja valikul (maksumusega kuni €40 koos k/m, võimalik valida Hobimaailma mudelipoe tellitavate tootjate nomenklatuurist). Lisaks jätab žürii omale õiguse jagada välja kaks ergutus- ning üllatusauhinda (Hobimaailma kinkekaardid).

Võistluses osalenud mudelid jäävad kuni 1. septembrini 2024 samasse poodi näitusele.

Ootame rohket osavõttu!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Täna hommikuse seisuga 1 mudel. Seekord tuleb lihtne hindamine...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Seersandi oma, ma oletan?
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Kriku kirjutas: 26 Juun, 2024 6:28 Seersandi oma, ma oletan?
Eksid.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

See nüüd küll hea uudis pole. Minimaailmal oli nagu näha küll kraami niipalju, et eeldasin kõvemat rebimista. Tea kas sealne tihe võistlus on mõjunud?
Igatahes esmakordne selline seis aastast 2006.

Kk
Priitberg
Liige
Kontakt:

Mina seekord lihtsalt ei jõudnud...
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Aga äkki lükkaks kuidagi edasi? Ainukese tööna ei tahaks auhinda vastu võtta.

Kk
Priitberg
Liige
Kontakt:

Kui sedasi peaks otsustatama, siis vast hiljemalt järgmise nädala jooksul jõuaksin tuua.
Aga noh, ega kaks võistlejat ka just kiita olukord poleks!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Käisin ka täna Ülemistelt läbi, vaatasin mudelit, ja ütleks, et pole paha. Pole üldse paha...

Konkursi tingimustes pole tähtaja edasilükkamist kuidagi ette nähtud. Ei 1, 2 ega 3 nädalat. Mõte on olnud ikka selline, et tegelikult on aasta aega järgmist mudelit valmistada.

Konkursi tingimustes ei ole ka midagi juttu osalejate miinimumarvust. Kuigi puht semantiliselt saab ju väita, et kui on üks osaline, siis pole ju konkurentsi ega konkurssi.

Aga minu arvates on praegu variante vähemasti kaks:
1. hoolimata konkurentsi puudusest ikkagi mudel ära hinnata ja auhind välja anda.
2. Ütelda, et kuna konkurente polnud, siis see aasta jääb auhind välja andmata. Mudel võib osaleda järgmise aasta konkursil.

Ma ei mäleta, kuidas seal see siltide paigutus praegu jookseb, aga saab ju sümboolselt augu ka sisse jätta siltide vahele. Et oleks näha see auk aastate reas.

Kuna otsuseid teeb ikka žürii, siis annan peale teiste ostsutajatega arutamist tulemusest teada.

Järgmine kolmapäev võib muidugi poes trehvata ikka...
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Kusjuures see aasta isegi mõtlesin osalema tulla, kuna üks tellimusprojekt oli nii Eesti kui olla saab, kuid kuna see algas pm peale minimaailma, siis mingi aeg taipasin et ei ole lootustki valmis saada enne suve viimast kuud muude tegemiste kõrval. :wall: :scratch:
Kui just... Eesti taasiseseisvuse ajaks võistlust edasi ei tõsteta.... :wink:
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Käisin täna ka poest läbi ja vaatasin. Ilus mudel, väga ilus. Ma ei tea aga minu arust igati auhinna vääriline, Kalle on kõvasti vaeva näinud ja tulemus lihtsalt hea, väga hea. Ja üldse, need tegelinskid , suured lubajad, (vaatan korra ka peeglisse) kes valmis ei jõudnud on kokkuvõttes ise süüdi oma prioriteetide seadmisel :)

Panite tähele et näitusel oli tegelikult väljas kaks lennukit .... eelmise aasta osaleja oma ju ka seal .
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist