Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
OhYeah
Liige
Kontakt:

Re: Donald Trump tagasi?

Postitus Postitas OhYeah »

Kriku kirjutas: 17 Juul, 2024 18:04 Ei.
No siis on väga raske edasi rääkida jah. Sa oled esimene inimene, keda isiklikult tean, kes nii arvab. Kõik ameeriklased, kellega rääkinud olen, ütlevad et see oli kolossaalne viga. 20 aastat sõjalist kohalolekut, mille hinnaks 2 triljonit dollarit, lugematud surnud sõdurid ja mis selle eest on ette näidata? Peale miljardite väärtuses Talibanile kingitud sõjatehnika.
Bideni ametiajal on USA Ukrainat toetanud üle 175 miljardiga.
Ma ei rääkinud Ukraina sõjast ja nende toetamisest, ma rääkisin globaalsest majandusest ja julgeolekuarhitektuurist.
Bideni ametiaja algul oli Afganistaanis ca. 2500 USA sõdurit. Venemaa või Hiina kontekstis väga väike jõud, kuid piisav, et hoida Afganistaani valitsust laiali jooksmast.
Täpselt selle hetkeni, kuni need 2500 sõdurit oma kotid pakivad ja koju tagasi lendavad. Järgmine päev on kohalik ühiskondlik-poliitiline järjepidevus taastatud ja vahepealsed aastad või aastakümned on otsekui unenägu.
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Kriku kirjutas: 17 Juul, 2024 19:59
nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 19:51Käivitas küll, aga Biden käkkis ära. Loe mis deal oli Trumbil ja kuidas Biden selle oma moodi täide viis.
Trumpi "diili" järgi pidi ju veel varem välja tõmbuma, 1. maiks 2021? Miks peaks arvama, et lõpptulemus oleks millegi poolest erinenud?
Loe läbi link mis ma panin selle diili kohta, kaalutud väljatulek mingi õigus naistele jne. Kisub vaikselt noore naise jonniks see vaidlus.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

OhYeah kirjutas: 17 Juul, 2024 20:41
Bideni ametiajal on USA Ukrainat toetanud üle 175 miljardiga.
Ma ei rääkinud Ukraina sõjast ja nende toetamisest, ma rääkisin globaalsest majandusest ja julgeolekuarhitektuurist.
Biden on siiski USA, mitte maailma president.
OhYeah kirjutas: 17 Juul, 2024 20:41
Bideni ametiaja algul oli Afganistaanis ca. 2500 USA sõdurit. Venemaa või Hiina kontekstis väga väike jõud, kuid piisav, et hoida Afganistaani valitsust laiali jooksmast.
Täpselt selle hetkeni, kuni need 2500 sõdurit oma kotid pakivad ja koju tagasi lendavad. Järgmine päev on kohalik ühiskondlik-poliitiline järjepidevus taastatud ja vahepealsed aastad või aastakümned on otsekui unenägu.
Just - järelikult oleks tulnud nad sinna jätta.

nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 20:42
Kriku kirjutas: 17 Juul, 2024 19:59
nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 19:51Käivitas küll, aga Biden käkkis ära. Loe mis deal oli Trumbil ja kuidas Biden selle oma moodi täide viis.
Trumpi "diili" järgi pidi ju veel varem välja tõmbuma, 1. maiks 2021? Miks peaks arvama, et lõpptulemus oleks millegi poolest erinenud?
Loe läbi link mis ma panin selle diili kohta, kaalutud väljatulek mingi õigus naistele jne.
Pole mitte mingit põhjust arvata, et lõpptulemus oleks kuidagi erinenud. Kui 1. maiks oleks NATO jõud pidanud lahkuma, siis oleks ülima tõenäosusega kohalik valitsus samamoodi laiali jooksnud ja Taliban kõik pikalt saatnud ning teinud, mis tahab, nagu augustiski.
nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 20:42Kisub vaikselt noore naise jonniks see vaidlus.
Jonnimise asemel võiksid selgitada, mille poolest siis aprill 2021 ja august 2021 nii fundamentaalselt erinevad? Miks sa arvad, et aprillis ei oleks juhtunud see, mis juhtus augustis?
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Samuti oli laskjal enda kõrval raadiosaatja, ehk siis sai kuskilt infot, mis toimub.
Photos of a cell phone and transmitter found next to Thomas Crooks’ body, the shooter in the Trump assassination attempt.

Crooks had explosives in his car.

Crooks was on the roof for less than 7 minutes before being confronted by police.

Law enforcement sources contradict the Secret Service, detailing a lack of local police presence in the building.

Sources: WPXI
Pilt
https://x.com/MarioNawfal/status/1813489297279898042
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
nukkel
Liige
Kontakt:

Proovi uuesti läbi lugeda mu link deali kohta või leija parem allikas selle deali kohta.
nukkel
Liige
Kontakt:

https://edition.cnn.com/2021/08/16/poli ... index.html
Isegi CNN tunnistab et Bideni kiirendatud lahkumine oli viga. Üks asi on teha plaanitud lahkumine, teine igaljuhul saada minema. Selles ongi minu arust vahe. Ikkagi ma ei saa aru kuidas see oli Trumbi süü, kuidas Biden selle korraldas.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Vägede väljaviimist korraldab ikka armee, mis ei vähenda istuva presidendi vastutust asja juures. Trump sõlmis kokkuleppe Talibaniga ja Bideni ajal viidi välja, ja hiljem, nagu akf Kriku kirjutas. Kas väljaviimine oleks null ohvriteta võinud toimuda, on suhteliselt mõttetu targutada.
J.D.Vance peab täna RNCs kõne. Vaatame, kuulame.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Biden jäi koroonasse, just diagnoositi. Päev või varem teatas, et kaaluks kandideerimisest loobumist tervislikel põhjustel. Kas suur otsus on tulemas?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 22:34Proovi uuesti läbi lugeda mu link deali kohta või leija parem allikas selle deali kohta.
Proovi argumenteerida. Niisama viite pillamine ei ole argumentatsioon.
nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 23:02https://edition.cnn.com/2021/08/16/poli ... index.html
Isegi CNN tunnistab et Bideni kiirendatud lahkumine oli viga. Üks asi on teha plaanitud lahkumine, teine igaljuhul saada minema. Selles ongi minu arust vahe.
Aga lõpptulemus oleks ju olnud täpselt sama - Taliban võimul, teeb, mis tahab?
cabslock
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas cabslock »

Kui nüüd tõele vastab, siis tõenäoliselt varsti annab Biden teada, et ei kandideeri enam.
https://www.delfi.ee/artikkel/120308326 ... eerimisest

Praegune koroonasse nakatumine annab ka hea võimaluse hea nägu teha.
Samas võib alati Savisaare moodi tuimalt edasi raiuda ja laevaga koos põhja minna.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

ruger kirjutas: 17 Juul, 2024 22:14
Photos of a cell phone and transmitter found next to Thomas Crooks’ body, the shooter in the Trump assassination attempt.
Crooks had explosives in his car.
Crooks was on the roof for less than 7 minutes before being confronted by police.
Law enforcement sources contradict the Secret Service, detailing a lack of local police presence in the building.
Sources: WPXI
Pilt
https://x.com/MarioNawfal/status/1813489297279898042
Lasu sooritamise väikest kaugust ja ilma/valgusolusid arvestades oleksin väga ettevaatlik sellele jamale ägeda erioperatsiooni tunnuste omistamisega.
Tõenäoliselt on sellise info netti paiskamise taga peamiselt vabariiklaste trollid, loomaks laimekas publikus arvamust, justkui oleks tegu Bideni kästud eriti ägeda salaoperatsiooniga konkurendi kõrvaldamiseks ja seeläbi mobiliseeriks rohkem rahvast vabariiklaste poolt hääletama.

Lolle ja saamatuid on ka USA salateenistuses/politseis ja mida suurem rahvus, seda suurem idiootide protsent üldpopulatsioonis.

Juba katse 5,56st pähe tabada 200 m kauguselt näitab, et tegemist ei olnud "eriväljaõppega" (Rahumägi), vaid isikuga, kes on liigselt vaadand snaiprifilme (filmis American Sniper) tabatakse iraaklasest pahategijat pähe 1800 m kauguselt) ja mänginud Call of Duty't. Kui see aeg oleks kulutatud nt USA rahvuskaardi väljaõppele, siis oleks praegu Trumpi matused.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
retti
Liige
Kontakt:

Bidenil tuvastati korona

Postitus Postitas retti »

USA presidendi Joe Bideni koronaviiruse test on positiivne, teatas Valge Maja uudisteagentuuride teatel.

Reutersi andmetel ütles Bideni psühhiaater, et kolmapäeva pärastlõunal kannatas president hingamisteede sümptomite, nagu nohu ja köha, käes ning tundis end muidu tavapärasest nõrgemana.

"Ma tunnen end hästi," ütles AFP teatel Biden Las Vegases ajakirjanikele, kui ta limusiinist väljus ja Air Force One'i pardale läks teel oma puhkemajja Delaware'i osariigis Rehoboth Beachil.

Valge Maja rõhutas, et Bideni sümptomid on kerged ja ta on koronaviiruse vastu vaktsineeritud. Räägiti, et president isoleerib end teistest inimestest, kuid jätkab muidu oma kohustusi tavapäraselt.
https://www.hs.fi/maailma/art-2000010571634.html
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Praegune ametlikum info.
Secret Service and FBI officials shared a timeline of events that revealed troubling new details about the assassination attempt and raised questions about why Secret Service officials allowed Trump to take the stage.

Thomas Matthew Crooks — who had a range finder and a backpack with him — was reported as a suspicious person one hour before he began shooting, Sen. John Barrasso, R-Wyo., said in a statement after the briefing.

“This was a 100% cover-your-ass briefing,” Barrasso said. “He had a range finder and a backpack. The Secret Service lost sight of him.”

Roughly 30 minutes after the initial suspicious person report, Pennsylvania State Police notified the Secret Service of a suspicious person at 5:51 p.m. The Secret Service notified its snipers at 5:53 p.m., the sources said.

At 6:02 p.m., Trump took the stage. At 6:09 p.m., members of the crowd notified police that Crooks, 20, was on a rooftop. Two minutes later, Crooks opened fire on Trump at 6:11 p.m.
https://x.com/BizInsightsHQ/status/1813828115548045768
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
nukkel
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 18 Juul, 2024 7:51
nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 22:34Proovi uuesti läbi lugeda mu link deali kohta või leija parem allikas selle deali kohta.
Proovi argumenteerida. Niisama viite pillamine ei ole argumentatsioon.
nukkel kirjutas: 17 Juul, 2024 23:02https://edition.cnn.com/2021/08/16/poli ... index.html
Isegi CNN tunnistab et Bideni kiirendatud lahkumine oli viga. Üks asi on teha plaanitud lahkumine, teine igaljuhul saada minema. Selles ongi minu arust vahe.
Aga lõpptulemus oleks ju olnud täpselt sama - Taliban võimul, teeb, mis tahab?
Olgu, sinu võit. Kui sa veel oskad mulle selgeks teha et kõik mis viltu on Trumbi süü, oleks see nagu kirss tordil.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: Bidenil tuvastati korona

Postitus Postitas Madis Reivik »

retti kirjutas: 18 Juul, 2024 9:40 Reutersi andmetel ütles Bideni psühhiaater, et kolmapäeva pärastlõunal kannatas president hingamisteede sümptomite, nagu nohu ja köha, käes ning tundis end muidu tavapärasest nõrgemana.
Kas selline loll tõlkimine on tingitud mingist agendast või lihtsalt lollusest ?
Henkilääkäri on ihuarst, [...].
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist