Ja kindlasti see imearmas M-39 granaat ka kotipõhja!!!Soobel kirjutas:Kogu see kola tuleks saatkonnale anda, kuna ma oletan, et langenu isiklikud asjad võivad mõnele inimesele Saksamaal tähendada mõnevõrra rohkem, kui meie muuseumitele.

ProPatria
Ja kindlasti see imearmas M-39 granaat ka kotipõhja!!!Soobel kirjutas:Kogu see kola tuleks saatkonnale anda, kuna ma oletan, et langenu isiklikud asjad võivad mõnele inimesele Saksamaal tähendada mõnevõrra rohkem, kui meie muuseumitele.
just see oli ka,tagastame selle kapropatria kirjutas:Ja kindlasti see imearmas M-39 granaat ka kotipõhja!!!Soobel kirjutas:Kogu see kola tuleks saatkonnale anda, kuna ma oletan, et langenu isiklikud asjad võivad mõnele inimesele Saksamaal tähendada mõnevõrra rohkem, kui meie muuseumitele.![]()
![]()
![]()
ProPatria
Ma arvan, et see granaat ei kuulunud meie leitud võitlejale. Hukkunu oli mulla all, aga granaat oli ilusasti maa peal kivide vahel.soadf kirjutas:just see oli ka,tagastame selle kapropatria kirjutas:Ja kindlasti see imearmas M-39 granaat ka kotipõhja!!!Soobel kirjutas:Kogu see kola tuleks saatkonnale anda, kuna ma oletan, et langenu isiklikud asjad võivad mõnele inimesele Saksamaal tähendada mõnevõrra rohkem, kui meie muuseumitele.![]()
![]()
![]()
ProPatria
rebasekutsikas kirjutas:Laupäevast 16.okt.2004 Postimeest lugedes jäi mulle silma selline koht, äkki keegi oskab selgitada.
Artikliks Pihlapõllu talus tegutsev narkovabrik töötas ülihiljukesi ja koht selline "Kulu(Saarde vallavanem Tarmo Kulu) meenutab, et pole kaua aega tagasi, kui tema vallast leiti suur puskarivabrik, umbes samasse aega jääb sadakonna automaatrelva päevapaistele tassimine Kanakülast."
Saarde vald asub Pärnumaal.
Võibolla pole ma sellisele uudisele peale sattunud ja oskab keegi selgitada, mis sealt leiti.
Poolas toodetud TT-sid inimesed mäletavad hästi, aga tšehhi päritolu PPS-d on lausa uudis... Ilmselt olen midagi olulist maha maganud?hillart kirjutas:... Mäletate küll neid Poola TT-sid ja tsehhis valmistatud PPS-isid ning muud pahna...
Pihkva oblastis on meie, eestlaste jaoks vägagi palju huvitavat,muideks.Näiteks kasvõi need paljud eesti, punastepoole mobiliseeritud tegelased,kes seal Pihkva põhja-lääne suunal edasitungivatele sakslastele vastu seisid.Indrek kirjutas:eelpool olevaid linke uurides jäi mulje, et isegi pihkva oblastis on mingid päris suured "maardlad"ei ole küll kuulnud et seal mingeid suuremaid lahinguid olnud oleks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist