Viktoriin
Re: Viktoriin
Abielu. Kodusõda?
soojem
Mingi jama naabritega ja kinnisvaraga ehk korteriga?
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Ameerika Ühendriikide kodusõda.
Õnnetu majaomanik kandis nime Wilmer McLean.
Õnnetu majaomanik kandis nime Wilmer McLean.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
õige. esimene lahing Manassases peeti tema maatükil ja 1865 võttis kindral Lee tal tänaval nööbist kinni ja kasutas ta maja Appomatoxis . Lisaks, kui ma õieti mäletan, siis vedasid põhjaosariikide ohvitserid maja mööblist tühjaks, suveniirideks. Nat.Geographicu artiklis kindral Custerist igatahes oli, et ta saatis sealt majast oma naisele selle laua, millel allkirjad anti.
sinu küsimus
sinu küsimus
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Küsimus lihtne - mis on pildiloleva vintpüssi kaliiber?
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Ma tegin sohki ja guugeldasin, aga see on mu uus lemmik-kodukaitsja nüüd 12cal asemel.
professional retard
-
- Liige
- Kontakt:
24,1 mm.
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Täpselt nii. Küsi!
Kaliibri järgi ei ole see enam püss, kuid päris suurtükiks ka vist pidada ei saa. Väiketükk?
-
- Liige
- Kontakt:
Hmm, mis kaliibriga olid kivikuulid mida Siim filmis "Viimne reliikvia" oma piiramispüssi torusse sobitas ja pärast puusalt põmmutas? Miskapärast suurima käsitulirelva au hoopistükkis eestlaste leiutiseks tuleks tunnistada? See ei olnud küsimus vaid harjutus, soojendus, mõtlemiseks...
Üleeile oli ühe võõrväeliigi esindajate pidu; lisaks kummalisele särgile võis neid tuvastada sellest kombest käia purjuspäi purskkaevudes suplemas, pudelikillud peanahast välja turritamas... Ei, ma ei küsi midagi, see oli sissejuhatuseks minu küsimusele. Me kõik teame kellest jutt, eks ole?
Kellena teenis oma aega sõjaväes nõukogude kultusmultifilmi superstaar Hunt?
Guugeldamine rangelt soovituslik, mäluvärskenduseks:
https://www.youtube.com/watch?v=Js6KqgAyaBQ
Üleeile oli ühe võõrväeliigi esindajate pidu; lisaks kummalisele särgile võis neid tuvastada sellest kombest käia purjuspäi purskkaevudes suplemas, pudelikillud peanahast välja turritamas... Ei, ma ei küsi midagi, see oli sissejuhatuseks minu küsimusele. Me kõik teame kellest jutt, eks ole?
Kellena teenis oma aega sõjaväes nõukogude kultusmultifilmi superstaar Hunt?
Guugeldamine rangelt soovituslik, mäluvärskenduseks:
https://www.youtube.com/watch?v=Js6KqgAyaBQ
Õhukaitses? Või algselt tagavarapolgus?
Googel aitab, siis, kui mälu petab ja esialgu linki ei ava
Eks näis...kuradi Hunt!
triibulise maikaga mitu aega käinud aastaid tagasi
Lisatud peale õiget vastust: kukkusin lõksu otsides kavalust, minu vastus oli hundile hääle andnud kodaniku kohta ja hea, et niigi läits.
Googel aitab, siis, kui mälu petab ja esialgu linki ei ava

Eks näis...kuradi Hunt!
triibulise maikaga mitu aega käinud aastaid tagasi

Lisatud peale õiget vastust: kukkusin lõksu otsides kavalust, minu vastus oli hundile hääle andnud kodaniku kohta ja hea, et niigi läits.
Viimati muutis Alexy, 05 Aug, 2024 10:14, muudetud 1 kord kokku.
Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
See käis küll ruttu ära... Triibuline särk ja alt laienevad meremehepüksid olid eksitavad aksessuaarid, mida kangelane edvistavalt kandis. Oleks võinud pakkuda ka snaiprit osava harpuunipüssi käsitsemise tõttu. Kuid tõde oli karm: selliste ühiskondlike käitumisnormide peale vilistava huligaani ja pisivarga koht ei olnud armees.
Küll aga tänapäeval ootaks Hunti särav karjäär Z-vägedes...
Che küsib.
Küll aga tänapäeval ootaks Hunti särav karjäär Z-vägedes...
Che küsib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist