Nonii, siin siis läheb lugu edasi:
Eks selle värvi aimamisega oli omajagu tegemist, erinevad fotod, erinevad kvaliteedid, valgused, nüüd nuputa see keskmine välja. Algatuseks tegin vallejo US olive drab üldise värvimise kui krundiks

Siis kõik lisatud custom armor ja nende scratch built metallitööd olid võõbatud teistmoodi sinakasrohelise või rohekassinine, selle ma miksisin siis ise kokku

MG-3ed mul endal varudes puudusid, kuid seda rolli mängisid mõned wermachti figuuride käest näpatud MG-42, ehk petab ära.

Tihti avastasin juba värvimise käigus mingeid väikseid detaile mis olid puudu, siis kleepisin neid juurde. Antud juhul olid sellised väiksed jalaga toetamiseks vmt väikesed astmed torni küljes.

Siis asusingi erivärvilise detaile otsima ja neid üle värvima

rattaid ma esialgu külge ei pannud, kuna kavatsesin kenasti neid tolmutada ja arvasin saavat nii paremini ka endid värvida.

kuna dekaale antud masinal pole kunagi keegi teinudki, katsusin teha tähised markeriga ise, lootes kerge tolmutamisega need teha selliseks et oleks aru saada nende olemasolul, kuid lootes skaala väiksusele kui keegi palja silmaga norima hakkaks.

Siis selleks et antud mudeli detailsuse sarnasemaks muuta, tegin juurde paar lõiketraadi rulli ja araabiakeelse hoiatussildi, mille kopeerisin ühe originaali foto pealt, ning trükkisin välja.

Tolmutamine andis küll vahvat efekti kuid kõver traadist tehtud kastiraamistik häiris mind väga.

Lõikasin stüreenplastikust ribad ja töötlesin neid väikse lihvija ja liivapaberiga, ning sain parema visuaalse tulemuse kui seda olid traadid.

värv ja tolm uuesti selga ja valmis ta saigi