Ja kui Fed langetab baasintresse, mis viib aktsiad tõusule, sest firmade laenukulud vähenevad ja kodumajapidamiste pere-eelarved saavad leevendust väiksemate intressikulude tõttu, siis saab Trump öelda, näete, kuidas Fed on vasakpoolsete poole kaldu, nii upitatakse majandust vajalikul hetkel vajalikus suunas.Kriku kirjutas: ↑15 Aug, 2024 14:08Ajaleht The Wall Street Journal kirjutab. [...]Hinnatõus on kindlasti ka edasi valijate jaoks oluline küsimus, küsitlused näitavad, et nad arvavad, et olukord läheb pigem hullemaks. Seetõttu jätkab Trump liialdamist, kuna ta teab, et inimesed on hinnatõusu pärast endiselt vihased. Inflatsiooni taandumine võimaldab aga föderaalreservil langetada intressimäärasid. Eeldatavasti langetab föderaalreserv intressimäärasid juba septembris. Hüpoteeklaenude intressimäärad juba on jõudnud 15 kuu madalaimale tasemele.
Donald Trump JÄLLE president
Re: Donald Trump tagasi?
USA ja globaalne majandus on nii heas seisus Bideni valitsemise ajal, et suurest rõõmust ajas FED 2022 aastast intressimäära lakke:Kapten Trumm kirjutas: ↑15 Aug, 2024 14:14 Täpselt nii ongi, majanduskasvus ei paista ei Trumpi "geniaalset majandusmeest" ega ka Bideni "stagnatsiooni".
Bideni ajal tundub, et kasvas kiiremini, kuid see on tõenäoliselt koroona järelmõju.
Trumpi peekonihindadega - no vanainimese mälu teeb ikka vigurit, Trump on ainult natuke noorem ja ega solaarium ja ilusalong kedagi nooremaks tee.
Väga üldine ülevaade intressimäärade tõstmistest ja langetamisest lähiajaloost koos põhjustega:
https://www.forbes.com/advisor/investin ... e-history/
Kas Trumpil/Bidenil on piisavalt võimu, et maailma majandust mõjutada? Putini algatatud sõda mõjutas. Samamoodi Lähis-Idas toimuv. Kui Bideni kabinet seal ei sekkuks üldse, milline oleks meil kütuse posti hind siis täna?
Kas endal paha ei hakka?Kapten Trumm kirjutas: ↑15 Aug, 2024 13:03 Kui see minu posti nägemine tati nõnda kontrollimatult tilkuma paneb, siis vahest peaksid kasutama menüüs valikut "märgi vaenlaseks". Seejärel ei pea sa enam oma närve rikkuma taolisi (mõttetuid) kommentaare kirjutades?
Jah, arvan küll, et näiteks Võrno ja Kinnunen on sõjalises mõttes vähe erinevad nähtused, kuigi formaalselt on mõlemad kuumal missioonil käinud.
Üritan alati küsida konkreetselt millegi koht ja ilma mõnitamata, kuid viisakalt vastamine on akf-le vist väga ülejõu käiv?

Oleks täitsa piisanud viimasest lausest enda seisukoha märkimiseks.
PS. Kui teiste selgituseks esitatavad küsimused käivad üle jõu, siis äkki peaks ise oma postituste puhul enne "sisestamist" tegema kontroll-lugemise, et ikka kõik aru saaks?
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
https://www.delfi.ee/artikkel/120315547 ... ke-eduseisWashington Post/ABC News/Ipsose küsitluse alusel hoiab asepresident Kamala Harris presidendivalimistel endise presidendi Donald Trumpi ees nappi edumaad. See on demokraatide jaoks märkimisväärne edusamm võistluses, mis veidi enam kui kuu aega tagasi näitas president Joe Bidenit märkimisväärses kaotusseisus.
Demokraadid kogunevad sel nädalavahetusel Chicagos eelseisvale riiklikule konvendile ning Harrisel on registreeritud valijate seas 49 protsenti ja Trumpil 45 protsenti toetusest. Kui uuringusse kaasata ka kolmandate osapoolte kandidaadid, on Harrisel 47 protsenti, Trumpil 44 protsenti ja Robert F. Kennedy Jr 5 protsent valijate häältest. Juuli alguses oli Trumpil 43, Bidenil 42 ja Kennedyil 9 protsenti.
Tegelikkuses muidugi debatt otsustab.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Eva Gutmann:
https://epl.delfi.ee/artikkel/120315591 ... emmergusseNüüdseks on kõigile selge, et see sümpaatia ja heasoovlikkus, mille osaks Trump atentaadikatse järel sai, on kadunud. Trump lämmatas lõplikult Pennsylvanias, kus ta teatas, et tema võitis Pennsylvania valimised 2020. aastal. See on vale – Pennsylvania osariigis võitis Biden, kes on sealt pärit.
Endine vabariiklasest Florida kongressi esindaja kommenteeris, et see kõne, mille Trump oma atentaadi järel vabariiklaste rahvuslikult konverentsil esitas ehk 90 minutit jauramist, „läheb ajalukku kui suurim kasutamata jäänud võimalus USA poliitikas.“
114 avaliku arvamuse küsitluse tulemused näitavad, et Kamala Harris on praegusega Trumpi võitmas 1,4 protsendiga. Seda ka kaalukeele osariikides nagu Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Wisconsin ja Pennsylvania. Distsipliin, enesepeegeldus ega arutelu ei kuulu aga Trumpi minapilti.
Trumpi isiklik Harrise-vastane strateegia on sirgjooneline ja vanakooli kopitanud hõnguga. Peamiselt üritab Trump esitada Harrist kui kommunisti. Trumpi loogika: Biden olla ju teada-tuntud kommunist. Harris on aga ei midagi muud kui Bideni käepikendus. Seega, Harris on ohtlikult liberaalsete vaadetega ega midagi muud kui kommunist.
Rahvuslikul mustanahaliste ajakirjanike konverentsil lisas Trump oma loogikale veidi värvi juurde. Nimelt üritas ta ajakirjanikke veenda, et Kamala Harris pole kunagi mustanahaline olnud. „Ta on alati rääkinud, et ta on indialane. Ma ei teadnud, et ta on mustanahaline. Ja järsku, paar aastat tagasi, sai temast järsku mustanahaline. Kes ta siis on – indialane või mustanahaline?“ Mustanahalised ajakirjanikud seda kommentaari heaks ei kiitnud. Nad pidasid seda, põlastusväärseks ja ülbeks. Muideks, Harrise ema on indialanna ja isa on jamaikalane.
Endine Bushi valitsuse nõunik kommenteeris Trumpi ponnistusi järgmiselt: „Mustanahalise California naissoost poliitiku kujutamine hullu liberaalina peaks olema sama kerge nagu ennustamine, et jalgpallihooaja alguses mängib Alabama ülikool avamängus Western Kentucky ülikooliga. (Selgituseks: nii on see alati, seega oleks ennustus ülilihtne) Et aga seda plaani edukalt teostada, selleks oleks vaja vähemalt 8. klassi õpilase distsipliini.“
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Jep, Trump on kindlasti mõistlik valik neljaks aastaks presidendiks, ilmselgelt parima stabiilse vaimse tervise juures:

ja et see ei ole mingi üksik episood:
https://x.com/RonFilipkowski/status/1825270895918600628

ja et see ei ole mingi üksik episood:
https://x.com/RonFilipkowski/status/1825270895918600628
In the last hour, Trump has made 22 posts on Truth Social, one more deranged than the next. Fake polls, people praising him, comparing himself to Lincoln, attacking people, threatening people, and posting AI pics of fake Swifties. He’s coming apart.
https://maailm.postimees.ee/8079721/ilu ... kui-kamala«Ma olen palju parema väljanägemisega kui tema,» teatas Trump eile õhtul toetajatele Pennsylvanias Wilkes-Barre’is toimunud kampaaniaüritusel. «Ma olen nägusam inimene kui Kamala.»
Trumpi sõnad olid ajendatud hiljutisest ajakirja Time kaanest, kus ilmus joonistus Kamala Harrisest, vahendas The Hill. «Ajakirjal Time ei ole temast fotot. Neil on see uskumatu kunstniku joonistus temast,» lausus Trump, väites aga, et fotot ei kasutatud, kuna Harrisest polnud ühtegi head pilti. «Nad tegid palju pilte, mis ei õnnestunud, nii et nad palkasid joonistuskunstniku.»
Nädalal alguses sotsiaalmeediaplatvormi X omanikule Elon Muskile antud intervjuus nimetas Trump veel Harrist ilusaks. Eile näis ta aga neid sõnu kahetsevat, kirjutas ABC News. «Ära iial nimeta naist ilusaks, sest see on su poliitilise karjääri lõpp,» teatas Trump rahva ees, laskmata siiski lahti enda ja Harrise võrdlemisest. «Nad ütlesid: «Ei, tema suurim eelis on, et ta on ilus naine.» Mina olen, et mida? Ma pole kunagi selle peale mõelnud. Ma olen nägusam kui tema.»
Samuti mainis ta taaskord, et Harrisel on «hullumeelne» naer.
Järgmisena ütleb, et tal on pikem.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Fred Trumpi kommentaar Trumpi ja perekonna dementia kohta:
https://x.com/RpsAgainstTrump/status/18 ... 7855647098
Kokkuvõte on clickbait, jutt on oluliselt mõistlikum ja vaoshoitum. Annab sugulaste perspektiivi (kes teda siiski aastakümneid teavad).
https://x.com/RpsAgainstTrump/status/18 ... 7855647098
Kokkuvõte on clickbait, jutt on oluliselt mõistlikum ja vaoshoitum. Annab sugulaste perspektiivi (kes teda siiski aastakümneid teavad).
Oma osa annab ilmselt ka atendaadikatsest tulenev posttraumaatiline stressihäire (mida osad arvavad tal olevat), mis samuti selgitaks viimase aja käitumist ja vähest kampaaniaüritustel käimist.Fred Trump kirjutas:"He used to be able to stick to a message, now he's not able to stick to the message"
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Vana sai ehk aru, et võit polegi enam kindel...?
Need veendunud Trumpistid, keda ERR intervjueeris, näisid justkui kinnitavat seda, et Trump on idiootide häälte jahil.
Need veendunud Trumpistid, keda ERR intervjueeris, näisid justkui kinnitavat seda, et Trump on idiootide häälte jahil.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Sa vaata ehk algatuseks ise peeglisse? Kui sa oma trollivaid postitusi mulle vastuseks ei kirjutaks, küllal oleksin ka viisakam.mart2 kirjutas: ↑16 Aug, 2024 20:07Kas endal paha ei hakka?Kapten Trumm kirjutas: ↑15 Aug, 2024 13:03 Kui see minu posti nägemine tati nõnda kontrollimatult tilkuma paneb, siis vahest peaksid kasutama menüüs valikut "märgi vaenlaseks". Seejärel ei pea sa enam oma närve rikkuma taolisi (mõttetuid) kommentaare kirjutades?
Jah, arvan küll, et näiteks Võrno ja Kinnunen on sõjalises mõttes vähe erinevad nähtused, kuigi formaalselt on mõlemad kuumal missioonil käinud.
Üritan alati küsida konkreetselt millegi koht ja ilma mõnitamata, kuid viisakalt vastamine on akf-le vist väga ülejõu käiv?![]()
Oleks täitsa piisanud viimasest lausest enda seisukoha märkimiseks.
PS. Kui teiste selgituseks esitatavad küsimused käivad üle jõu, siis äkki peaks ise oma postituste puhul enne "sisestamist" tegema kontroll-lugemise, et ikka kõik aru saaks?
Näiteks ühes teemas närisid sa komasid sellega, et umbes 30x33 km ala (jutt oli UKR hõivatud alast Kurski oblastis) polegi 1000 km2, vaid lausa 990.
Edasi mingi kommentaar, et "kui oleks ikka matemaatikaga tegelenud" jne

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vähemalt selle naeru suhtes on tal õigus. Tundub nagu et tarbib kokaiini vms.
https://www.youtube.com/watch?v=HgLVgmGo6Dg
On sul kokatarvitamisega samad kogemused? Lihtsalt küsin, mul kogemused puuduvad.ekacariya kirjutas: ↑19 Aug, 2024 10:08 Tundub nagu et tarbib kokaiini vms.
https://www.youtube.com/watch?v=HgLVgmGo6Dg
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Sedasi videoid sobivalt kokku lõigates võib ju ka ekremeeste iidoli kohta mida iganes tõestada
Näiteks kohe järgmine video selle youtube lingi all
https://www.youtube.com/watch?v=qv9sH5ptgRA
Miks kokaiin? Samamoodi võiks öelda, et vanakaabu tarbib ka, vaata millist segast ta ministriks oleku ajal peksis.
Harris on lihtsalt lõunamaine inimene ja naerab asjade üle, mis põhjamaalast muigama ei pane.
Kui ma kuulsin orkaanide tuumapommitamise "idee" kohta, siis mul tekkis küsimus, miks see idioot ei ole hullumaja kinnises osakonnas?
Näiteks kohe järgmine video selle youtube lingi all
https://www.youtube.com/watch?v=qv9sH5ptgRA
Miks kokaiin? Samamoodi võiks öelda, et vanakaabu tarbib ka, vaata millist segast ta ministriks oleku ajal peksis.
Harris on lihtsalt lõunamaine inimene ja naerab asjade üle, mis põhjamaalast muigama ei pane.
Kui ma kuulsin orkaanide tuumapommitamise "idee" kohta, siis mul tekkis küsimus, miks see idioot ei ole hullumaja kinnises osakonnas?
Kennedy võib Harrise võidu takistamiseks liikuda Trumpi selja taha
https://www.err.ee/1609430011/kennedy-v ... selja-taha
Kennedy populaarsus on hetkel kuskil 6% lähedal.
Kuhtumine oma toetajatega peaks toimuma ülehomme Phoenixis...väga võimalik et seal annab siis teada edasistest plaanidest...
https://www.err.ee/1609430011/kennedy-v ... selja-taha
Kennedy populaarsus on hetkel kuskil 6% lähedal.
Kuhtumine oma toetajatega peaks toimuma ülehomme Phoenixis...väga võimalik et seal annab siis teada edasistest plaanidest...
Kennedy toetus on Harrisest saati tasapisi tühjaks jooksmas (või oli see karurümba poetamise vägiteo ülestunnistamine

Samas, hetkel on populaarsusküsitluste järgi seis üsna tasa. Kennedy toetus Trumpile oleks kindlasti abiks, kuigi toetajate käitumine nõnda automaatne pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline