https://maailm.postimees.ee/8087403/kam ... pardustetaKui veel neli aastat tagasi pidas ta [Kamala Harris] vajalikuks, et suure keskkonnajalajäljega frakkimine (meetod nafta ja kildagaasi saamiseks – M. P.) tuleks keelata, siis nüüd on ta teist meelt. Tema sõnul suudab riik täita kliimakriisiga võitlemiseks vajalikud eesmärgid ka ilma selleta. «Asepresidendina ma frakkimist ei keelanud, ka presidendina ma seda ei keelaks,» rõhutas Harris, püüdes sellega enda poole võita eelkõige valijaid kaalukeeleosariigis Pennsylvanias.
Vabariiklaste seast korduvalt liiga leebes suhtumises migratsiooniküsimustesse kriitikanooli saanud Harris lubas presidendiks saades allkirjastada õigusakti, mis suunaks lisaressursse piirile Mehhikoga – tema väitel ei julgenud Trump seda kevadel Kongressis arutluse all olnud eelnõu toetada. «Ta [Trump] arvas, et see ei oleks teda poliitiliselt aidanud, seega ütles ta oma semudele Kongressis, et ärge toetage seda,» rääkis Harris, kelle sõnul teeks ta presidendina kõik selleks, et seadus siiski vastu võtta. «Meil on seadused, mida peab järgima ja mis käsitlevad inimesi, kes ületavad meie piiri ebaseaduslikult. Sellel peaksid olema tagajärjed,» rõhutas Harris, mööndes ühtlasi, et ei toeta illegaalse piiriületuse dekriminaliseerimist, eelmise valimiskampaania ajal väitis ta aga vastupidist.
Harris kuulutas, et presidendiks valitud saades teeb ta lõppu kümme aastat kestnud ajajärgule, mil riiki on vähemal või rohkemal määral mõjutanud Trump. Ajakirjaniku küsimusele, miks viimased kolm ja pool aastat asepresidendi ametit pidanud poliitik ei ole suutnud lubatud samme ellu viia, viitas ta nii Trumpi administratsiooni kui ka koroonapandeemia jäetud jälgedele. «Kõigepealt pidime majanduse taastama ja oleme seda teinud,» kinnitas Harris.
59-aastane demokraatide esikandidaat oli kohati ettevaatlik ja üritas küsimustele ümber nurga vastata, ent samas ei komistanud ta intervjuu vältel nii kõvasti, et tema viimase viie nädala jooksul tekkinud toetus oleks võinud hoobi saada, võttis Washington Posti poliitikaajakirjanik Aaron Blake kokku kauaoodatud teleesinemise. Järgmisena ootab varem avaliku debateerimise eest kritiseeritud Harrist ees aga raskem proovikivi: 10. septembril toimub Philadelphias otsedebatt tema ja Trumpi vahel.
Donald Trump JÄLLE president
Re: Donald Trump tagasi?
Kamala Harris andis esimese teleintervjuu:
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Üsna arusaamatu lause Postimehes. Heale ajakirjanikule vastamine nõuab intelligentsilt igal juhul rohkem, kui Trumpiga vaidlemine. Viimasel juhul piisab, kui tööriistakastis on pikk meel ja korralik verbaalne madjakas.Kriku kirjutas: ↑31 Aug, 2024 9:18https://maailm.postimees.ee/8087403/kam ... pardustetaJärgmisena ootab varem avaliku debateerimise eest kritiseeritud Harrist ees aga raskem proovikivi: 10. septembril toimub Philadelphias otsedebatt tema ja Trumpi vahel.
Aga põnev üritus igatahes - huvitav, kas interneti kaudu siin Eestis kuidagi otse ka vaadata saab?
Ei nõudnud see midagi. Kriitikud ütlevad et ajakirjanik oli Harrist interviueerides palju leebem kui mõni aeg tagasi Vancet. Võimalik et saadeti veel küsimused ette tutvumiseks.
Üldiselt üsna ümmargune ja sisutu jutt...
https://www.foxnews.com/politics/top-5- ... n-fracking
Debatt Trumpiga saab olema palju raskem, sest pole nö standardküsimusi, või küsimusi mida eeldad et küsitakse, või veel vähem mingeid etteantud küsimusi millega saab eelnevalt tutvuda...st diskussioon ja selles olevad küsimused võivad minna täiesti ootamatus suunas ja siis oleneb kõik tõesti teadmistest, kompetentsusest ja intelligentsusest kas "ujud üle või upud ära"
Üldiselt üsna ümmargune ja sisutu jutt...
https://www.foxnews.com/politics/top-5- ... n-fracking
Debatt Trumpiga saab olema palju raskem, sest pole nö standardküsimusi, või küsimusi mida eeldad et küsitakse, või veel vähem mingeid etteantud küsimusi millega saab eelnevalt tutvuda...st diskussioon ja selles olevad küsimused võivad minna täiesti ootamatus suunas ja siis oleneb kõik tõesti teadmistest, kompetentsusest ja intelligentsusest kas "ujud üle või upud ära"
-
- Liige
- Kontakt:
Milliseid intellektuaalseid probleeme võib DTga vaieldes tekkida ????
Hillary Clintoniga debateerides ajas see vana mõnuga mingit peldikujuttu. Intellektuaal missugune.
https://www.youtube.com/watch?v=1d3C3qrO_8Q
Ja see oli 9 aastat tagasi, vahepeal on pööningul majavamm veel laastamistööd teinud.
Hillary Clintoniga debateerides ajas see vana mõnuga mingit peldikujuttu. Intellektuaal missugune.
https://www.youtube.com/watch?v=1d3C3qrO_8Q
Ja see oli 9 aastat tagasi, vahepeal on pööningul majavamm veel laastamistööd teinud.
Eesti probleem ongi see et info Ameerikast jookseb mingeid far left kanalit pidi nagu Madise jagatav...või siis demokraatide kanalid CNN, Washington post, ja veel kollase ajakirjanduse stiilis võetakse mingi intrigeeriv lõik laiema taustata ja esitatakse kui kvaliteetmeedia uudist, siis jääbki vildakas mulje USA valimistest. Üldiselt sellist lahmimist vastaspoole vastu kasutavad mõlemad pooled.
Väljaspool Eesti meediaruumi ja vasakliberaalset uudisteedastust eiab ka vastupidiseid näiteid kui Trump näitab üles viisakust vastaspoole suhtes aga saab järgnevalt vastuseks pasarahe.
https://www.foxnews.com/politics/trump- ... ms-him-dnc
Endine president Trump näis kolmapäeva õhtul jahmatavat paljusid oma kriitikuid pärast seda, kui ta kiitis endist presidenti Barack Obamat, mis oli nende ideoloogilisi erimeelsusi arvestades ootamatu.
CNN-ile antud kommentaarides ütles Trump: "Ta meeldib mulle," viidates Illinoisi demokraatidele:
"Ma arvan, et ta on kena härrasmees, kuid ta oli kaubanduses väga nõrk... Ta meeldib mulle. Ma austan teda ja austan tema naist," ütles Trump.
Väljaspool Eesti meediaruumi ja vasakliberaalset uudisteedastust eiab ka vastupidiseid näiteid kui Trump näitab üles viisakust vastaspoole suhtes aga saab järgnevalt vastuseks pasarahe.
https://www.foxnews.com/politics/trump- ... ms-him-dnc
Endine president Trump näis kolmapäeva õhtul jahmatavat paljusid oma kriitikuid pärast seda, kui ta kiitis endist presidenti Barack Obamat, mis oli nende ideoloogilisi erimeelsusi arvestades ootamatu.
CNN-ile antud kommentaarides ütles Trump: "Ta meeldib mulle," viidates Illinoisi demokraatidele:
"Ma arvan, et ta on kena härrasmees, kuid ta oli kaubanduses väga nõrk... Ta meeldib mulle. Ma austan teda ja austan tema naist," ütles Trump.
-
- Liige
- Kontakt:
Kas sa äkki vaevud selgitama, kuidas ma seen eristada Trumpi ütlemisi mida peab pidama "far left rünnakuks tema enda vastu" ja Trumpi ütlemisi, mis toovad uue ja helge maailma ?
Või siis selgita, millised filosoofilised nüansid selles klipis jäid minusugusele lihtlabasele marksistile arusaamatuks ?
Su jutt on nagu AI kirjutatud.
Või siis selgita, millised filosoofilised nüansid selles klipis jäid minusugusele lihtlabasele marksistile arusaamatuks ?
Su jutt on nagu AI kirjutatud.
Sa ei saa aru, et see ongi sealne poliitiline võitlus. Ma ütlen veelkord et isiklike rünnakuigd kasutavad mõlemad pooled, tuletame meelde demokraatide laialdasi isiklike rünnakuid Vance vastu -nö "imelik"Madis Reivik kirjutas: ↑31 Aug, 2024 21:00 Kas sa äkki vaevud selgitama, kuidas ma seen eristada Trumpi ütlemisi mida peab pidama "far left rünnakuks tema enda vastu" ja Trumpi ütlemisi, mis toovad uue ja helge maailma
Kui sa esitad seda poriloopimist ainult ühepoolselt et seda kasutab ainult Trump siis on kaks varianti- saa saad asjadest valesti aru, või sa trollid endale meeldiva poliitika kasuks.
Milles ma olen tõenäoliselt sinuga nõus- Trump on üsna ennasttäis, ennast kiitev ja ja vahest ülekiitev tüüp...aga kindlasti mitte loll. Kui tema varasemat elu vaadata siis näiteks majandupoliitiliselt kompetentsuselt peab ta ületama mäekõrguselt nii Harrist kui Bidenit.
-
- Liige
- Kontakt:
No ma pole süvitsi kursis. Kas tõesti samal tasemel pläusti on tulnud Obama, Clintoni, Bushi, Reagani suust ?
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Et nagu majanduslik kompetents tähendab seda, et saad isalt päranduseks miljardid ja mingi hetk pead minema käsi pikal venelastelt raha manguma, kuna näpud on põhjas? Või mida sa täpsemalt selle all silmas pead?
Venelaste kohta ma ei tea, aga passiivne S&P 500-sse investeerimine oleks olnud küll edukam strateegia kui ettevõtlus tema esituses: https://www.forbes.com/sites/danalexand ... the-sp500/ .
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Mul pole Trumpi üle otsustamiseks muud infot, kui see, mis meediast või internetist leian, sealhulgas tema enese sõnavõtud. Laused a la "Suhtlemine Kim Junniga on hea, ma arvan, et suhtlemine on hea" või "Obama on hea mees" jne, jne - no kuulge! - see "hea-halb" on viieaastase lapse tasemel eneseväljendus.
Võib-olla ta väljendab ennast nii, et olla oma valijatele arusaadav? Ja kuskil privaatklubis arendab intellektuaalide seltsis mingeid märksa tervamaid teooriaid? Ei tea...
Pean silmas seda et majandust õppinuna, terve elu ettevõtluse sees elanuna(kindlasti on selles elus ka omad lihast ja luust õpetajad) ei ole võimalik läbi vedada nii et sealt midagi külge ei jääks. Muideks Trump oli Ameerikas ettevõtjana tuntud juba enne presidendiks kandideerimist, ka see võib näidata midagi. Muidugi, pole välistatud et ta on kõikse aja ainult golfi mänginud ja naistega aelenud, ning otsusid võtsid vastu mingid nõunikud või tegevjuhid. Võimaliku presidendina ongi vist kõige suurem tarkus leida endale head nõunikud.Kilo Tango kirjutas: ↑01 Sept, 2024 12:16Et nagu majanduslik kompetents tähendab seda, et saad isalt päranduseks miljardid ja mingi hetk pead minema käsi pikal venelastelt raha manguma, kuna näpud on põhjas? Või mida sa täpsemalt selle all silmas pead?
Muideks rahaline edukus ei ole kindlasti ainus mõõdupuu, näiteks ka siin Kriku artiklis näitena, piisab miljardi kaotuseks ainult ühest ootamatust Covidi puhangust. Või siis näiteks, kas Soros on hullult rikas sest ta on kõva ettevõtja ja majandusmees, või on ta hoopis andekas rahamängur?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Smith ja 2 külalist