vot sellised geniaalsed leiutised.....Väidetavalt olid kilid nendega yankidele päris palju sitta keeranud.http://www.gruntonline.com/NVAandVC/boobytraps1.htm
Kodukootud müristajad...
Kodukootud müristajad...
vot sellised geniaalsed leiutised.....Väidetavalt olid kilid nendega yankidele päris palju sitta keeranud.http://www.gruntonline.com/NVAandVC/boobytraps1.htm
Soovitaks internetist otsida üles Poor Man´s James Bond e-bookid - seal
on kirjas väga palju huvitavaid juhendeid koos piltidega kuidas ise ehitada kättesaadavate vahenditega nii relvasid, lõhkeaineid kui ka lõkse ning muud huvitavat. Mul on endal kõik ilmunud osad olemas, vajadusel saan kuhugi üles lasta.
Palju huvitavat lugemist...
on kirjas väga palju huvitavaid juhendeid koos piltidega kuidas ise ehitada kättesaadavate vahenditega nii relvasid, lõhkeaineid kui ka lõkse ning muud huvitavat. Mul on endal kõik ilmunud osad olemas, vajadusel saan kuhugi üles lasta.

tegelt vöid need kuhugi ülesse panna nettist küll neid ei leiaTT33 kirjutas:Soovitaks internetist otsida üles Poor Man´s James Bond e-bookid - seal
on kirjas väga palju huvitavaid juhendeid koos piltidega kuidas ise ehitada kättesaadavate vahenditega nii relvasid, lõhkeaineid kui ka lõkse ning muud huvitavat. Mul on endal kõik ilmunud osad olemas, vajadusel saan kuhugi üles lasta.Palju huvitavat lugemist...

Ma tahaks näha seda 12,7mm padrunit, mis raskuse all sütikuga nõelale vajudes lõhkeks
Ärge usaldage kõike, mis internetis on.
Kuulujutt: Üks mida japsid kasutasid USA tankide vastu oli sügav auk keset teed, kus oli lennukipomm, haamer ja operaator. Võite isegi arvata, mida operaator oma haamri ja lennukipommiga tegi, kui Sherman pea kohale jõudis.

Kuulujutt: Üks mida japsid kasutasid USA tankide vastu oli sügav auk keset teed, kus oli lennukipomm, haamer ja operaator. Võite isegi arvata, mida operaator oma haamri ja lennukipommiga tegi, kui Sherman pea kohale jõudis.
Esimene osa:soadf kirjutas: tegelt vöid need kuhugi ülesse panna nettist küll neid ei leia
http://netblue.spymac.net/Kurt_Saxon_-_ ... -_Vol1.pdf
(Parem hiireklõps - Save Target As)
-
- Liige
- Kontakt:
Kuulujutt: Üks mida japsid kasutasid USA tankide vastu oli sügav auk keset teed, kus oli lennukipomm, haamer ja operaator. Võite isegi arvata, mida operaator oma haamri ja lennukipommiga tegi, kui Sherman pea kohale jõudis.[/quote]
ei tea mädagi - mul meenub kohe see haamriga tankimiini taguv poisike.
Piisava fanatismi/kretinismi ja elavjõu korral võib kõike juhtuda.
Kuulujutt: Üks mida japsid kasutasid USA tankide vastu oli sügav auk keset teed, kus oli lennukipomm, haamer ja operaator. Võite isegi arvata, mida operaator oma haamri ja lennukipommiga tegi, kui Sherman pea kohale jõudis.[/quote]
ei tea mädagi - mul meenub kohe see haamriga tankimiini taguv poisike.
Piisava fanatismi/kretinismi ja elavjõu korral võib kõike juhtuda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist