Sõjategevus Liibanonis alates 2024
Re: Sõjategevus Liibanonis alates 2024
Mina asun pigem sellele poolele et Iisrael on ületanud teatavad piirid. Nad peavad ikka väga tõestama et kõik nende taskupommide sihtmärgid olid Hezbollah sõjalise tiiva esindajad... nagu siin on viidatud, pihta said ka Iraani inimesed jne.
Aga hullem veel on see et selle pretsedendi tekitamisega loodi (ja seda tulevikus võimendatakse mõnuga) üleilmne usaldamatus... mina ja sina ja teie kõik võime kõndida ringi, kaugelt õhitav pomm taskus - mille võib lasta keegi suva õhku kui ma olen bussis, bensiinijaamas, haiglas, lennukis jne...
Ootan väga lennufirmade reaktsiooni, ma keelaks alustuseks lennukites igatsugu sellise elektroonika transportimise mis kasutavad sidet või millel on sisse ehitatud ajamõõtmise funktsioon.
Ja muidugi oleks nael kirstus kui tuldaks välja pressiteatega et me panime plahvatama "ainult" need seadmed mille kohta teadsime et ei põhjusta intsiente suuremale tsiviilkeskkonnale. Võite rahulikult pomm taskus edasi kõndida, me kontrollime ja kui olete ohutu, ei juhtu teiega (tõenäoliselt) midagi.
EDIT
Hiina telefone usaldaks ka kohe oluliselt vähem
Aga hullem veel on see et selle pretsedendi tekitamisega loodi (ja seda tulevikus võimendatakse mõnuga) üleilmne usaldamatus... mina ja sina ja teie kõik võime kõndida ringi, kaugelt õhitav pomm taskus - mille võib lasta keegi suva õhku kui ma olen bussis, bensiinijaamas, haiglas, lennukis jne...
Ootan väga lennufirmade reaktsiooni, ma keelaks alustuseks lennukites igatsugu sellise elektroonika transportimise mis kasutavad sidet või millel on sisse ehitatud ajamõõtmise funktsioon.
Ja muidugi oleks nael kirstus kui tuldaks välja pressiteatega et me panime plahvatama "ainult" need seadmed mille kohta teadsime et ei põhjusta intsiente suuremale tsiviilkeskkonnale. Võite rahulikult pomm taskus edasi kõndida, me kontrollime ja kui olete ohutu, ei juhtu teiega (tõenäoliselt) midagi.
EDIT
Hiina telefone usaldaks ka kohe oluliselt vähem
-
- Liige
- Kontakt:
Lohuta ennast sellega et kaasaegse nutitelefoni sisse ei anna pommi toppida. Sest seal pole üldse ruumi, iga kuradi kuupmillimeeter on arvel.
Walkietalkid ja pagerid on nagu kuradi tühjad furgoonid selle kõrval
Walkietalkid ja pagerid on nagu kuradi tühjad furgoonid selle kõrval

Aga kui sa oled aus mees ja ei võta vastu / soeta endale konkreetset "teatud autoriteetide poolt soovitatud" piiparit/telefoni, siis milleks põdeda?
Samas on mul ka nutivärk hoopis seljakotis või kaugemal, telefonina kasutan mingit vana nuppudega juustu, mis maha kukkudes ennast pilbasteks viskab. Tundub, et täitsa õige tee olnud viimased aastad..
Samas on mul ka nutivärk hoopis seljakotis või kaugemal, telefonina kasutan mingit vana nuppudega juustu, mis maha kukkudes ennast pilbasteks viskab. Tundub, et täitsa õige tee olnud viimased aastad..
professional retard
Üldiselt nõus... aga jääb aku mis on üks energiamahukas asi... ja mis võibki vajada teatud olukorras vaid detonaatorit. Suur element, ja kui sinna on midagi sisse ehitatud mis originaalaku mahtuvusest hõivab 10-20% siis kasutaja ei pruugi seda tähele panna.Madis Reivik kirjutas: ↑18 Sept, 2024 21:40 Lohuta ennast sellega et kaasaegse nutitelefoni sisse ei anna pommi toppida. Sest seal pole üldse ruumi, iga kuradi kuupmillimeeter on arvel.
Walkietalkid ja pagerid on nagu kuradi tühjad furgoonid selle kõrval![]()
Aga telefonidele lisaks on tahvlid, läpparid jne. Kõrvaklapid, sellised mõnusad heli summutavad kobakad, sinna sisse peidad mida tahad (miskis Bondi filmis tapeti keegi 00 agent nii). Ja ega ei taha ka et see pisike kõrva sisse surutav jublakas seal põlema hakkaks...Bolti tõuks jalge all plahvataks... või Tesla, või mis iganes atribuutika millel on kellegi teise üle kaugkontroll.
Iisraeli valitsus andis loa alustada vajadusel sõjategevust Hezbollahi vastu.
Öösel veidi pommitati ka
https://x.com/Faytuks/status/1836491802842665097Israeli cabinet has given PM Netanyahu and Defence Minister Gallant the authorization to undertake military action against Hezbollah -- even if it leads to an all-out war
Öösel veidi pommitati ka
https://x.com/visegrad24/status/1836537547595387191The Israeli Air Force launch a new wave of airstrikes against Hezbollah positions in 6 towns in southern Lebanon.
Israeli artillery is also striking Hezbollah targets
Viimati muutis ruger, 19 Sept, 2024 6:10, muudetud 1 kord kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Nägime juba seda araablaste solidaarsust Süüria sõja ajal. Kuhu need põgenikud jooksid? Kas rikkasse Saudi-Araabiasse oma vendade-õdede juurde islamis? Oh, ei. Seal oldi kuulipildujatega piiril vastas. Lippasid hoopis Euroopa uskmatute koerte juurde.lennumudelist kirjutas: ↑18 Sept, 2024 21:21
Antud vahejuhtum on aga käivitanud üsna eeskujuliku araablaste solidaarsuse. Hätta sattunud Hebollah tüüpe aidatakse. Ma nüüd küsin: kas Iisraeli strateegiline eesmärk võiks olla, et araablased on omavahel solidaarsed ja suutelised liitusid sõlmima?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kõige pealt tuleb umbes 5 minutit roppu sõimu. Vabandan. Ja enda kogemuste põhjal ütlen, et araablased (ja moslemid ) on väga hästi suutelised valgete arvel kokku leppima. Mittemoslem on siin tüli korral saak. Sa ei ole oma. Sa oled võõras. Muinasjutte oskan soovi korral ka ise lugeda. Aitab. Ma tahan ropendada.lennumudelist kirjutas: ↑18 Sept, 2024 21:21 et araablased on omavahel solidaarsed ja suutelised liitusid sõlmima?
Palun selline Vatniku umbluu koos minu kommentaaridega kustutadalennumudelist kirjutas: ↑18 Sept, 2024 21:21Asjaolu, et vastane ei soorita veel ebaeetilisemaid rünnakuid ei tähenda, et ta on selleks võimetu, eriti kui teda ise õpetama minna.
Ka vastane koosneb inimestest ja võivad küll olla radikaliseerunud, aga ka neil imelikel inimestel on oma moraalinormid... mis tulevad teatud sündmuste peale maha. Kuhu nende fantaasia ja oskused küündida võivad, on tänamatu töö ennustada.
Muide, ma pole sel teemal varem kommenteerinud - mul pole kõhklust, et kui nende olemasolu ohtu panna, siis tuumarelvaga riigid kasutavad seda relva. Mänguteoreetiliselt on Venemaa ja Ukraina seis hetkel säärane, et Venemaa mõistab, et siis järgneks USA ja mõne muu maa otsene sekkumine, ning Hiina on mõista andnud, et nad üldse ei salliks säärast käitumist.
Antud vahejuhtum on aga käivitanud üsna eeskujuliku araablaste solidaarsuse. Hätta sattunud Hebollah tüüpe aidatakse. Ma nüüd küsin: kas Iisraeli strateegiline eesmärk võiks olla, et araablased on omavahel solidaarsed ja suutelised liitusid sõlmima?
selline rünnak on suurepärane. kõrvaliste isikute kahjustamine minimaalne. kasutegur ülimalt hea. korralik parasiiditõrje tehtud ühe hetkega. mossad on tasemel. ja kõik foorumis sõna võtvad trollid ja muidu vastuvõetamatut iba ajavad kodanikud saab endiselt vaid paari hiireklikiga silma alt ära.
-
- Liige
- Kontakt:
Haavatute ja surnute ülelugemine on omaette kunst, eriti kui seda teeb mingi terroriorganisatsiooni hääletoru. Ma arvan et õige numbri saab siis kui pressiteated kümnega jagada.
Aga palju suurem efekt seisneb selles, et kaltsupead ei julge enam moodsat tehnikat kasutada. Juudid lasid nende sidesüsteemi õhku nii otseses kui ka kaudses mõttes ja kahju on palju suurem kui paarsada piiparit ja kärssanud halatid.
Aga palju suurem efekt seisneb selles, et kaltsupead ei julge enam moodsat tehnikat kasutada. Juudid lasid nende sidesüsteemi õhku nii otseses kui ka kaudses mõttes ja kahju on palju suurem kui paarsada piiparit ja kärssanud halatid.
Geniaalne rünnak küll jah aga lääne-maailma kohustus peaks olema aru pärida ja uurida, et mis ja kuidas tehti. Tore jutt on küll, et mingit veost hoiti kinni ja pandi lõhkeinet sisse või siis teine versioon, et Israeli luure ise pani piipari tehase püsti aga on ju ka varjant, et lõhkeaine lisati mingile komponendile kuskil suures tehases Hiinas või miskit... Tuleb uurida ja kindlaks teha, et sellist elektroonikat meie turgudele sattunud poleks.
võib olla üsna kindel, et tuhandeid telefone ja triikraudu osandatakse just praegu üle terve maakera.
Väidetavalt ikkagi ise tootsid (läbi mitme varifirma):RandomGuy kirjutas: ↑19 Sept, 2024 11:26 Geniaalne rünnak küll jah aga lääne-maailma kohustus peaks olema aru pärida ja uurida, et mis ja kuidas tehti. Tore jutt on küll, et mingit veost hoiti kinni ja pandi lõhkeinet sisse või siis teine versioon, et Israeli luure ise pani piipari tehase püsti aga on ju ka varjant, et lõhkeaine lisati mingile komponendile kuskil suures tehases Hiinas või miskit... Tuleb uurida ja kindlaks teha, et sellist elektroonikat meie turgudele sattunud poleks.

Psühholoogiline efekt ususõdurile, "saatanast vaevatud" tehnika vastu võib päris pikaaegne olla.Madis Reivik kirjutas: ↑19 Sept, 2024 10:25 Aga palju suurem efekt seisneb selles, et kaltsupead ei julge enam moodsat tehnikat kasutada.
Juudid lasid nende sidesüsteemi õhku nii otseses kui ka kaudses mõttes ja kahju on palju suurem kui paarsada piiparit ja kärssanud halatid.
Nõuka armees sai kord ühele suviti hoovil parkivale autole, armatuuri alla elektridetonaator seatud, et süüte sissekeeramisel (lõunamaalt pärit) juhile teravamaid emotsioone tekitada.
Hiljem ta parkis masinat ainult lukustatud garaažis ja käivitamiseks lülitas alati enne süüte sisse ning alles siis läks akuklemmi peale panema.
Arvatavasti tekib nüüd nõudlus "killukaitsega nutitaskute" järele.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Ma kahtlen, kas neil on juutide suhtes mingeid moraalinorme. Eesmärk on Iisrael hävitada ja selleks sobivad kõik vahendid.lennumudelist kirjutas: ↑18 Sept, 2024 21:21Ka vastane koosneb inimestest ja võivad küll olla radikaliseerunud, aga ka neil imelikel inimestel on oma moraalinormid...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline