Need nn teadlased on pigem tavalised, enamvähem kogu WWII järgse ajastule omased nö ameerika vastased vasakpoolsed poliit- propagandistid. (Tõsi, meil Eestis pole, seni veel avalikult USA vastased Euroopa tavataset saavutanud, aga algus on tehtud.) Tähendab et asi on juba nii kaugel, et vasakpropagandale on otsustatud korralikult vänta lüüa, "luigemeeda" isegi enam ei teeskle levitatava info tasakaalustatust, objektiivsust jm "kodanlikke liialdusi". Tundub piiride kompimisega tegu olema, et kui kaugele minna saab ja iga järgmise artikliga üha enam. Pagan võtaks, kas olen midagi maha maganud, aga nii otsekoheselt "palestiina" meelset ja IIsraeli, aga ka USA vastast jampsi pole seni kohanud.
"...Ebaõigluse vastu võitlemine on moraalne kohustus ja strateegiline valik, mis tagab Eesti riigi kestvuse..." Et siis "palestiinlaste" terroriorganisatsioonid esindavad absoluutselt õiget poolt ja õiglust, Iisrael ja juudid aga vale poolt?

Ja, et olukord, kus "palestiina põgeniku" staatus on pärilik nagu aadlitiitel, sest on kasulik, ongi õige!?. Vähemalt nendele kahele isendile võibki seletama jääda, mis sisu on loosungil "jõest mereni" ja kogu selle jõugu palav soov juudid merre ajada ja Iisraeli riik hävitada! Jne, jne, jne... Kusjuures, kahtlustan, et 1)saavad nemad tegelikult aru küll ja 2) selliseid "teadlasi" ja "õppejõude" on peale Tallinna "ülikooli ka kõik muud Eesti kõrgkoolid pilgeni täis. TÜ osas tean ise kinnitada: tütar sai sealt nii baka kui magistri. Tema vaated olid gümnaasiumi lõpuni üsna isamaalised ja tasakaalus, aga peale ülikooli lõpetamist( lisaks Taanis, USA-s õppimine) olin mina ühel ja tema teisel pool. Ja teha ei ole(olnud) enam midagi, väga kahju, ei saanud hakkama. Püüdsin aga, see oli lootusetu võitlus. Aga vähemalt ei püüa minule oma vaateid peale suruda, st teatud teemadel lihtsalt ei diskuteeri. Aga, jah, sellist varjamatut propagandat poleks ma, isegi EPL-s 10-15 tagasi uskunud. OK, see selleks. Huvitav, kas Efraim Zuroffi

jt tüüpe ei õnnestuks neile, kurjast vaimust vaevatutele, kuidagi kallale ässitada?