Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Alexy
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas Alexy »

Kasvatasin 20a, loobusin, realiseerimine kurnas ära. Nüüd kolm aastat tagasi teeme aias(õpime nullist) katsetusi. Tonne säilitav kelder on olemas, aga head seemnekartulit pole leidnud. Hetkel maas Solist, Gala ja Laura...nu ei ...eelmise aasta saak veel keldris ja krõmps. Suurema kasvatuse aeg oli kolm "lollikindlat" sorti:Adretta, Ando ja Läti Kollane, aga nende meristeemi pole saanud hankida väikses koguses. Kahele piisab 10kg seemnekartulist, ise kah Tabasalus, seega poe sõn... pani uuesti katsetama, kuigi 40a öeldi, et meil aias ei saa kasvatada mullastiku tõttu ja paepeal.
Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Ma ka ei tea, mis edasi saab. See kevad lasti mind esimest korda kasvuhoone juurde ja päris põnev oli. Väike huvi on tekkinud.
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

Vanemad juba 80-sed, aga ikka kasvatavad kartulit ja muud enda tarbeks. Maa teen traktoriga ette ,aga maha panna ja üles võtta aidata saab ainult kui jaole jõuab. Nui neljaks tahavad ise teha :)
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Kunagi vanemad kasvasid. Mahapanek masinaga, ülesvõtmiseks oli ühevao kombain. T40 ei oleks vist yõudnud ka suuremat ringi ajada ja vedada. Ehitasime isegi hoidla.

Tänapäeval saab sõnnikut pigem ratsabaasidest. Mis raha ja kas annavad ei tea. Oma kohalikust "hunnikust" käivad kalamehed usse korjamas. Mis seal salata, Oma peenrasse tõin sealt paar pange.
klemm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas klemm »

ahto42 kirjutas: 10 Aug, 2024 13:16 Kunagi vanemad kasvasid. Mahapanek masinaga, ülesvõtmiseks oli ühevao kombain. T40 ei oleks vist yõudnud ka suuremat ringi ajada ja vedada. Ehitasime isegi hoidla.

Tänapäeval saab sõnnikut pigem ratsabaasidest. Mis raha ja kas annavad ei tea. Oma kohalikust "hunnikust" käivad kalamehed usse korjamas. Mis seal salata, Oma peenrasse tõin sealt paar pange.
Kui kasvatamine sõnnikutaha jääb siis tulge ja kühveldage palju jaksate. Fraktsioone on värskest kuni nelja aastani.
Täitsa tasuta saab nii sita kui trenni :D Erilise ekstreemsuse otsijatele saadaval päiksekäes seisnud vutisõnnik.
Padise
53980192
Kristo 53980192
Kasutaja avatar
Gunny
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gunny »

Sai Lidlist selline päts ligi võetud:
Pilt
täitsa hea maitse ja korralikult lihhi ka, 95% sealiha väidetavalt.
Hinnang 7/10.
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Palju ebaküdooniad olete pudelisse pannud, et teha viinalahust seespidiseks määrimiseks?
Ma panin ca 1/3 pudelimahust. Paari kuu pärast äkki on valmis määrimiseks külmetusrohueest.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Ma paneks ikka piiritust.
Alexy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Alexy »

mina tegin kirsikat:kivideta kirsse pudel täis ja 80 kraadine viin peale. Aastapärast oli nagu tava naps, ainult kirsside söömine tegi jala töntsiks.
Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
retti
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas retti »

Kriku kirjutas: 08 Okt, 2024 8:33 Ma paneks ikka piiritust.
akf Alexy juba mainis - 80° viin.
Olen taruvaigu tõmmist aastakümneid kasutanud. Kõikvõimalikud hambavalud,hingamisteede ja kõhuhädad hoiab ja ravib ära - aga covidist jagu ei saanud. Võib- olla olin manustamisega kooner.
Manused
89610248_1148762235455451_3028914634829594624_n.jpg
89610248_1148762235455451_3028914634829594624_n.jpg (34.07 KiB) Vaadatud 785 korda
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Kriku kirjutas: 08 Okt, 2024 8:33 Ma paneks ikka piiritust.
Kuskohast piiritust ka saad? Meil siin paraku on piiritusest (95° joogi- või med. piiritusest st.) tehtud mingi niivõrd kole koll, et seda on praktiliselt võimatu hankida. Kaheksakümnene, niipalju kui mina tean on kõige kangem legaalselt soetatav joodav alkohol. Lähim koht kust kvaliteetset joogipiiritust saab osta on
Poola. Ja nii naljakas kui see ka pole, piiritust müüakse seal praktiliselt igas supermarketis. Ja kuritarvitamine on välditud lihtsalt - pool liitrit piiritust on
oluliselt kallim kui ekvivalentne kogus viina.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

pool liitrit piiritust on
oluliselt kallim kui ekvivalentne kogus viina.
Mmm...11 euroga sai pool liitrit. Millest kannatas liitri haljast segada. No ei olnud hinnavahet.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Ei teagi, on endal ka otsa lõppend. Pole seni viitsinud otsima hakata.
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Lemet kirjutas: 09 Okt, 2024 19:31Mmm...11 euroga sai pool liitrit. Millest kannatas liitri haljast segada. No ei olnud hinnavahet.
See pidi siis üpris ammu olema, aprillis, kui ma viimati ostsin maksis pool liitrit mingi 72 kohalikku.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Eelmine sügis. Laupäeval lähen jälle Poolast läbi, siis kaen järele. Aga et aastaga kordne hinnatõus on toimunud, seda ma siiski väga uskuma ei kipu.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist