Sellega ma nõustun. Ma nõustun ka sellega, et Trumpi esialgne otsus vägede vähendamise osas polnud väga adekvaatne.
See, et kaltsupeadel valitsus kukkus on ka suht savi.
Vägede väljatõmbamine teostuse mõttes oli clusterfuck ja totaalne fiasko.
Sellega ma nõustun. Ma nõustun ka sellega, et Trumpi esialgne otsus vägede vähendamise osas polnud väga adekvaatne.
Mulle on algusest peale jäänud selline mulje, et Valges Majas mõeldakse: las slaavikud madistavad omavahel ja mida kauem madistavad, seda parem USA jaoks. Kahjuks Ukrainlaste kannatuste vältimist ei näe see plaan ette. Oleks tahetud päriselt Ukrainat aidata, oleks kohe ja palju rohkem relvi antud.
Nii et nüüd siis heidetakse Bidenile ette, et ta austas oma eelkäija poolt sõlmitud kokkulepet. Ja tulemuses on ikka süüdi tema, mitte see, kes kokkuleppe sõlmis
Ma näen seal ainult kahte klouni. Jumal teab kes nad olla võivad. Ma pakun, et Bideni valijate seast leiaks ka vähemalt kaks inimest, kes sama asja räägiks.Gideonic kirjutas: ↑25 Okt, 2024 11:46 Kohalikele Trumpifännidele ka siis näiteid nende mõttekaaslastest USAs, kordamas vene propa ja Putini seisukohti 1-1:
https://x.com/TreacherousArr/status/1849615376642081157
Ei tasu unustada et ainus põhjus miks need inimesed on Ukraina vastaste hoiakutega on see, et MAGA juhid Trumpiga eesotsas) on seda. Ja ainus põhjus miks Trump seda on, on Putin ise.
Ära siis unusta, et see kannatav Ukraina on ühtlasi aidanud lähiminevikus relvastada ka Iraani kui Iisraeli ja USA peamist vaenlast regioonis. Taolise 3000 kilomeetrise lennukaugusega strateegilist relvastust, mis seaks piirkonnas ohtu Iisraeli sõjalise üleoleku oma araabia naabritest ei ole islamimaailmale tarninud ükski riik kaasa arvatud Venemaa. Pole siis ime, et hetkel toimub Venemaa poolt USA vaikival heakskiidul Ukraina demilitariseerimine?tsivi_list kirjutas: ↑25 Okt, 2024 11:14 Mulle on algusest peale jäänud selline mulje, et Valges Majas mõeldakse: las slaavikud madistavad omavahel ja mida kauem madistavad, seda parem USA jaoks. Kahjuks Ukrainlaste kannatuste vältimist ei näe see plaan ette. Oleks tahetud päriselt Ukrainat aidata, oleks kohe ja palju rohkem relvi antud.
Ukraina tunnistas, et eksportis 2001. aastal 12 tiibraketti Iraani ja kuus Hiinasse.
Ära siis unusta, et USA varustas 2. ilmasõja ajal Venemaad relvastuse ja muu majandusliku abiga, mistõttu okupeeris Venemaa Eesti 50. aastaks.sg01 kirjutas: ↑25 Okt, 2024 12:06 Ära siis unusta, et see kannatav Ukraina on ühtlasi aidanud lähiminevikus relvastada ka Iraani kui Iisraeli ja USA peamist vaenlast regioonis. Taolise 3000 kilomeetrise lennukaugusega strateegilist relvastust, mis seaks piirkonnas ohtu Iisraeli sõjalise üleoleku oma araabia naabritest ei ole islamimaailmale tarninud ükski riik kaasa arvatud Venemaa. Pole siis ime, et hetkel toimub Venemaa poolt USA vaikival heakskiidul Ukraina demilitariseerimine?
Ukraina tunnistas, et eksportis 2001. aastal 12 tiibraketti Iraani ja kuus Hiinasse.
Küll aga aitas Venemaa kõvasti Iraani enda raketiprogrammile kaasa: https://www.armscontrol.org/act/2001-03 ... ges-united .
Aga miks ta oleks pidanud?
See on muidugi tõsi, aga neid kloune on ikka päris kõrgel tasemel MAGA vendade hulgas:isonts kirjutas: ↑25 Okt, 2024 12:00 Ma näen seal ainult kahte klouni. Jumal teab kes nad olla võivad. Ma pakun, et Bideni valijate seast leiaks ka vähemalt kaks inimest, kes sama asja räägiks.
Meil on terve lasnamägi ja enamus ida-virumaast samasugused ilma Trumpi ja MAGAta. Sama hoiak on ilmselt ka venelaste kogukondadel üle maailma.
Afghanistanist pidi välja tulema, sellest said aru nii Trump kui Bideni administratsioon. See, et see kujunes katastroofiliseks kobarnussiks oli 100% tol hetkel ametisoleva presidendi ehk Bideni süü. Tema käsutuses on maailma tugevaim sõjaline aparaat. Kui oli näha, et Taliban kokkuelepet murdmas on ja on oht, et USA materiaalsed huvid saavad tõsiselt kahjustada, oleks pidanud haamriga sisse lendama ja kõigile meelde tuletama, et kokkulepped on kinni pidamiseks.
This Day In History: October 25, 2020: Biden +8.0 | October 25, 2016: Clinton +5.1
See tähendab õhurünnakuid? Afganistaani valitsus ja armee oleks ikka laiali jooksnud, ükskõik mis karistusaktsioone taliibide koondumisaladele poleks ka korraldatud. Täieliku väljatuleku puhul oli see vältimatu.OhYeah kirjutas: ↑25 Okt, 2024 14:16Afghanistanist pidi välja tulema, sellest said aru nii Trump kui Bideni administratsioon. See, et see kujunes katastroofiliseks kobarnussiks oli 100% tol hetkel ametisoleva presidendi ehk Bideni süü. Tema käsutuses on maailma tugevaim sõjaline aparaat. Kui oli näha, et Taliban kokkuelepet murdmas on ja on oht, et USA materiaalsed huvid saavad tõsiselt kahjustada, oleks pidanud haamriga sisse lendama ja kõigile meelde tuletama, et kokkulepped on kinni pidamiseks.
Kasutajad foorumit lugemas: ziim ja 2 külalist