militaar.net foorumist

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: militaar.net foorumist

Postitus Postitas Madis Reivik »

Vana ja hea praktika, kui teed pikema posti siis CTRL+A ja CTRL+C

Ikka juhtub et midagi paneb pange aga siis ei pea uuesti toksima vaid põrutad CTRL+V
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

Madis Reivik kirjutas: 06 Mai, 2024 15:50 Vana ja hea praktika, kui teed pikema posti siis CTRL+A ja CTRL+C

Ikka juhtub et midagi paneb pange aga siis ei pea uuesti toksima vaid põrutad CTRL+V
Seda loogikat kasutan ka ise vahetult ennem postitamist, päris mitu korda vastasel juhul asjad kaduma läinud.

Üldine copy-paste'i häda on muidugi se, et võib tihti mingi teise asja puhvirsse võtta ja kaob vajalik ära. Selle vastu üks variant on seadistad ("windows'i klahv" + "V" kombinatsiooniga) endale clipboard history siis saad ka varasemalt kopeeritud asjad kätte.

Teine eksootilisem variant on kasutada mingit veebilhehte, mis salvestab sinu brauserisse mustandi sisu (ja kuvab ka eelvaadet kõrval). Lambinäitena:

https://bbcode.ilma.dev/

Kuna postitused on nagunii avalikud, ei tohiks nad ka redigeerimise hetkel suurem saladus olla. Sealt lehelt tuleb alati viimane seis välja, kuniks manuaalselt "küpsised" (tegelikult localStorage'i) ära puhastad.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Ja kui sul on taustal vana hea MS Word lahti, siis seal on kah "copypaste history" mis on "rakendusteülene". Päris abiks.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Madis Reivik kirjutas: 06 Mai, 2024 16:24 Ja kui sul on taustal vana hea MS Word lahti, siis seal on kah "copypaste history" mis on "rakendusteülene". Päris abiks.
Ma viimasel ajal kipun pikemaid tekste ette dokumendina kirjutama ja siis siia foorumisse kopima. Peale seda kui paar korda mõni tekst kuskile ei-tea-kuhu minema jalutas, siis kipun varundama. Sest ausaltöeldes, kui tekst kadus, siis tatistasin kõvasti ja pahurdasin endamisi, aga uuesti trükkima kah ei viitsi hakata... Soovitan kah lihtsalt ise varundada.
Ghostship
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ghostship »

Notepad päästab foorumi postitusi ja muud olulist teksti juba dial upi aegadest saadik 8)
Aegumatu klassik Windowsi töömasinas.
Ironman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ironman »

Mõnikord ka brauseri (Chrome) lihtne back funktsioon päästab. Korduvalt.
Kui sisu näha, siis mitte kohe uuesti üritada postitada, vaid enne sisu vahemällu kopeerida ja alles siis üritada uuesti postitada.
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Kriku kirjutas: 25 Apr, 2024 11:51 See ei vasta tõele. Ma olen akf Oleegiga rääkinud ja tean täpselt, mille või kelle pärast ta postitamise lõpetas. Avalikult arutada ei pea otstarbekaks.
Kõik õige, vbl öeldigi midagi pahasti muul põhjusel, aga tema suhtumine oli Mariuoploli teemas küll väga üleolev neisse, kes siiski ennustasid linna langemist. Ju siis oli juhus ja kokkusattuvus.
tomest
Uudistaja
Kontakt:

ei saa elisa kodunetiga milnetti sisse

Postitus Postitas tomest »

huvitava asja otsa sattusin, nimelt praegu ei saa militaar.net'lt vastust. annab timed out errori. samas, kasutades vpn'i, saab sisse ja probleemi pole.
istun elisa kaabli otsas. kõiksugu teised saidid töötavad korralikult.
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Re: ei saa elisa kodunetiga milnetti sisse

Postitus Postitas isakene »

Ma ei saanud paar tundi ligi. Miski suurem kala ilmselt oli.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
nukkel
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas nukkel »

Tänud Fucs. Hea ,et vahel siin teemas end ilmutad.
uncle_sid
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas uncle_sid »

nukkel kirjutas: 25 Okt, 2024 18:30 Tänud Fucs. Hea ,et vahel siin teemas end ilmutad.
kas sellised kommentaarid (kaasaarvatud minu oma) ei peaks kuuluma kustutamisele. tundub kuidagi sigaimal.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tänamine on ilus üldinimlik komme ning akf Fucsi postitused on kahtlemata tänuväärsed. Siiski, kui kõik hakkaksid akf Fucsi tänama kõikides teemades, kuhu ta panustanud on, upuksid need teemad tänuavalduste merre. Seetõttu jah, parem oleks tänada erasõnumi teel.
nukkel
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas nukkel »

uncle_sid kirjutas: 25 Okt, 2024 23:59
nukkel kirjutas: 25 Okt, 2024 18:30 Tänud Fucs. Hea ,et vahel siin teemas end ilmutad.
kas sellised kommentaarid (kaasaarvatud minu oma) ei peaks kuuluma kustutamisele. tundub kuidagi sigaimal.
:D vabandust et minu tänamine kedagi häiris. :wall:
Olla viisakas ei maksa mulle midagi.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Mulle ka meeldib. et Fucs ennast ilmutas. Blogi miinus on see, et erilist arutelu ja väitlust pole, selles osas ikka tahaks sellist asjalikku postitajat siia tagasi. Pisut tobe kui miskid trollid suudavad korralikke sisutootjaid foorumist eemale ajada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline