
Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Krakovit ei saa, proovime Katowitset. Kui pole patendeeritud. See kuumtöötluse asi oli hea,eriti kui pikemalt hoida. Pelti ja Kassinit ma jälgin, rohkem aga vene, ukraina poola ja saksa tegelasi. Uskumatu, aga kangutasidki mind proovima midagi uut 

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Kõik variandid on head. Lihtsalt maitse ja küll laabub. Peale esimest tead, mida teinekord lisada või lisamata jätta. Nii lihtne see ongi.
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
See hapukapsasupp , sellega on erinevad võimalused , ma olen neid proovinud , ma tahtsin kaasfoorumlaste soovitusi teada saada .
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Supp ja naine on umbes sama teema. Hea on see mis on. Kui nässus siis proovid uuesti. Ja need asjad pole nii traagilised kui sõnad mida kuulis patsient kirurgilt vahetult enne narkoosi :"Ükskord peab see ju ometi õnnestuma"
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Austatud Herr Fucs. Küüslauguga küsimus. Nagu Hamletis. Panna või mitte panna. Ja kui panna, siis kas toorest või Santa Maria toodet. 

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Ma pole Fucs ja ütlen oma kogemusliku arvamuse - toores küüslauk ja kauivatatud puru annav täitsa erinevat maitset. Kui malmpotis hautan, siis mina panen mõlemat.
Soovitan siiski endale sobivat vahekorda ise testida.
Ahjupotte, selliseid suuremaid, soovitan siiski osta uuena ja ise "sissetöötada" - kestab kauem ning tead mida on ENNEM hautatud.

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Too küüslaugu küsimus oli seepärast et mul vorstitegu käsil. Panin värsket, aga üks segamise voor veel tulemas, ehk sillan kuivaga ka üle. Suitsuahju ettekütmine käib hommikust saadik, aga suitsutamise ja termotöötlusega tegelen vist homme. Vähemalt teine suitsu voor jääb homseks. Seal on neid kuivamise ja rahunemise tsükleid, vaatan
NB! Selliseid asju tehes tuleks retsepte lugeda lõpust ettepoole, siis poleks ehk vorstitegu ette võtnudki. Sellise mäkerdamise peale.... Kotlett ka ju hea asi
Kraakovi vorstist kauplustes:https://www.ohtuleht.ee/toidutare/53662 ... n-onnemang
NB! Selliseid asju tehes tuleks retsepte lugeda lõpust ettepoole, siis poleks ehk vorstitegu ette võtnudki. Sellise mäkerdamise peale.... Kotlett ka ju hea asi

Kraakovi vorstist kauplustes:https://www.ohtuleht.ee/toidutare/53662 ... n-onnemang
-
- Liige
- Postitusi: 136
- Liitunud: 30 Apr, 2014 18:53
- Kontakt:
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Tooreid asju võib panna ainult kohetarvitatavatesse toodetesse. Kui vähegi säilitada tahad, siis toorest mitte panna.Rebane11 kirjutas: ↑01 Nov, 2024 12:59 Too küüslaugu küsimus oli seepärast et mul vorstitegu käsil. Panin värsket, aga üks segamise voor veel tulemas, ehk sillan kuivaga ka üle. Suitsuahju ettekütmine käib hommikust saadik, aga suitsutamise ja termotöötlusega tegelen vist homme. Vähemalt teine suitsu voor jääb homseks. Seal on neid kuivamise ja rahunemise tsükleid, vaatan
NB! Selliseid asju tehes tuleks retsepte lugeda lõpust ettepoole, siis poleks ehk vorstitegu ette võtnudki. Sellise mäkerdamise peale.... Kotlett ka ju hea asi
Kraakovi vorstist kauplustes:https://www.ohtuleht.ee/toidutare/53662 ... n-onnemang
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Tea kui tooreks ta jääb kui 3 tundi suitsu, siis pool tundi keeta 80 kraadi juures ja veelkord 3 tundi suitsu? Ma kogust vähendasin 3 kiloni. Säilitamist tuleb ju ka õppida. Koer muidugi muutub järjest optimistlikumaks, arvab et sellest saab temale midagi. Näis, praegu esimene suits.
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Raskus ilmselt selles, et üritan kramplikult algse retsepti juurde jääda. Seiklusi kui palju.
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Kuna ma tööinimene ikkagi, siis hommukuti ma ahju ei küta, pole ka vajadust, kuna Tulikivi hoiab ennast soojana. Kütan õhtuti peale tööd.
https://www.osta.ee/ahjupott-malm-email ... _src=email
Mul sihuke, Ca 2kg liha läheb sisse.
Kas soovitate üks ööseks maitseainetega kokku tehtuna külma panna, või pole erilist vahet?
Ei ole kogemust viilutama, et kuidas selle soolamisega on terve 2kg potti panna?
Ennem läks meelest mainida, et lisan ka ca klaas vett. Kuulsin et see vajalik, kas on?
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Mingi vee lisan mina ka. Kas just klaasitäie, aga midagi ikka. Proovimise asi, kui liiga palju panna, tuleb liiga keedetud liha moodi.
Eelnevalt külmikusse seisma pannud pole kunagi.
Eelnevalt külmikusse seisma pannud pole kunagi.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Minu teooria on, et puuahjus on temperatuur väga kaua väga ühtlane ja ühtlaselt langev. Eletriahjus ikka nö sisse väja, kuigi malmpott peaks seda siluma aga ikkagi, mingi vahe seal on. Lisaks kas elektriahju restid kannatavad ca 4kg anumat välja ültse
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Jah, nii on. Ma usun, et ikka kannatavad, aga milleks elektriahjuga jamada, kui puuahi tasuta käes...?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
See elektri võidukäik võõrutas meid paljudest asjadest, mida tasub uuesti proovida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist