Mõned on ka sõna võtnud juba, et nemad kui paremad inimesed (Demokraatide pooldajad), ei lähe Kapitooliumile mässama ja lepivad rahulikult valimistulemusega. Meemid möllavad sotsmeedias, tasub vaid veidi Redditit sirvida, kus moodne komsomol koguneb ja ideaale lihvib.vanahalb kirjutas: ↑07 Nov, 2024 19:37 Kui jälgida ainult Eesti meediat või seal enamtsiteeritud allikaid (CNN, New York Times, Washington Post, Politico jms ) siis jääb kergesti mulje et kui Trump võidab on kirdõkk. Venelased muidugi võtavad seda siis peegelpildis. Muarust lihtsustatud lähenemine lihtsatele inimestel ja Putini ametlik seisukoht on tõepärasem.
Mistõttu sealsed suunamudijad on tänaseks juba oksi koomale tõmmanud.
Donald Trump JÄLLE president
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Donald Trump JÄLLE president
2020 ja 2024 a valimised ikka erinesid teineteisest.
2020 koroona-aastal oli suur osakaal posti teel hääletamisel. Kui algselt olid tulemused umbes nagu nüüdki et Trumpil pisike edumaa siis vahetult enne lõppu tuli pakkidena posti teel antud hääli mis Bidenile läksid ning talle võidu tõid.
Kellel Eesti e-valimistele pretensioone on saab Trumpi mõttekäigust aru küll. Kusjuures mu mäletamist mööda ta ei kutsunud üles Kapitooliumit ründama. Ainult kaebas et ei saa aru mis toimub ja kust nüüd need saladuslikud Bidenit pooldavad hääled nüüd tulevad. Ja et võit on talt röövitud.
Kui tänavu oleks lõpp sarnane olnud, et Kamala kogu öö 2% ees ning vastu hommikut Trumpile 10% juurde küll oleks ka demokraadid jalad kõhu alt välja lükanud. Võib- olla oleks isegi Greta Tbilisist ära toodud ja eesliinile paisatud.
Kusjuures ma vandenõuteoreetikuna olen algusest peale seda koroonaepideemiat massihüsteeriaks pidanud. See tõmmati käima ainult selleks et takistada Trumpil võitmast
E-hääletust USA - s ju pole kuid hädapärast kõlbab ka posti teel hääletamine
2020 koroona-aastal oli suur osakaal posti teel hääletamisel. Kui algselt olid tulemused umbes nagu nüüdki et Trumpil pisike edumaa siis vahetult enne lõppu tuli pakkidena posti teel antud hääli mis Bidenile läksid ning talle võidu tõid.
Kellel Eesti e-valimistele pretensioone on saab Trumpi mõttekäigust aru küll. Kusjuures mu mäletamist mööda ta ei kutsunud üles Kapitooliumit ründama. Ainult kaebas et ei saa aru mis toimub ja kust nüüd need saladuslikud Bidenit pooldavad hääled nüüd tulevad. Ja et võit on talt röövitud.
Kui tänavu oleks lõpp sarnane olnud, et Kamala kogu öö 2% ees ning vastu hommikut Trumpile 10% juurde küll oleks ka demokraadid jalad kõhu alt välja lükanud. Võib- olla oleks isegi Greta Tbilisist ära toodud ja eesliinile paisatud.
Kusjuures ma vandenõuteoreetikuna olen algusest peale seda koroonaepideemiat massihüsteeriaks pidanud. See tõmmati käima ainult selleks et takistada Trumpil võitmast

Long COVID?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
2020 oli pikalt enne valimisi öeldud, et kuna on palju posti teel hääli, siis 24h-ga ( võib võtta kuni paar nädalat) ei jõuta neid kokku lugeda. Samal ajal Trump ärgitas oma toetajaid valima kohapeal ja mitte saatma postiga. Paljudes osariikides valimistel on seadus, et kohapeal antud hääled loetakse esimesena ja siis hakkatakse postiga tulnuid lugema. Mind hämmastab, et Trumpi pooldajad ei saa aru mille pärast demokraatide hääli tuli postiga rohkem.
2024 oli Trump veidi targem ja ei öelnud oma toetajatele, et ärge jumala eest valige postiga, vaid valige kuidas saate, peasi, et valite.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
https://jupiter.err.ee/1609501685/valik-2024
https://x.com/RegalBasil/status/1854297048410980404
Keegi susib ka tagantjärgi, vabariiklaste pooldajad arvavad et demokraadid. Ise pakuks kremli kääbikut. Võibolla oligi plaan et kui Kamala võidab siis on hea kaost tekitada USA-s. Väga hea nimekiri kui nimelistelt saadeti sms välja paljudele.
https://forte.delfi.ee/artikkel/1203350 ... mite-laineDokumentaalfilm uurib kahe USA presidendikandidaadi Kamala Harrise ja Donald Trumpi elu ning isiksuse kujunemislugu
Ajalooliste valimiste eel räägivad mõlema kandidaadi sõbrad, nõuandjad, kriitikud, autorid, ajakirjanikud ja poliitilisse siseringi kuuluvad isikud pöördelistest hetkedest ning kuidas uus president juhiks Ameerikat. Üks soovib mineviku seljataha jätta ja liikuda edasi helgema tuleviku poole. Teine aga nõuab oma nime puhtaks pesemist ja lubab taastada riigi hiilguse.
The Choice 2024
USA
2024
Keegi susib ka tagantjärgi, vabariiklaste pooldajad arvavad et demokraadid. Ise pakuks kremli kääbikut. Võibolla oligi plaan et kui Kamala võidab siis on hea kaost tekitada USA-s. Väga hea nimekiri kui nimelistelt saadeti sms välja paljudele.
Viimati muutis PaganHorde, 08 Nov, 2024 16:08, muudetud 1 kord kokku.
Ajaloolised ja meie eluea kõige tähtsamad valimised.
Mäletan sama lauset, kui 2000 aastal oli Bush vs Gore ja pärast seda on kõik valimised olnud jällegi kõige tähtsamad, mis kunagi on olnud.
Mäletan sama lauset, kui 2000 aastal oli Bush vs Gore ja pärast seda on kõik valimised olnud jällegi kõige tähtsamad, mis kunagi on olnud.
Ma ei suuda aru saada, kuidas võib sellist juttu rääkida? Surmad olid ju reaalsed ja haiglate ülekoormus, hapnikuaparaatide puudus, see kõik oli ju reaalsus. Selle reaalsuse põhjal neid otsuseid tehti.
Tagantjärgi on ju hea laiata ja rääkida, kuidas tegemist oli massihüsteeriaga: See on tagantjärele tarkus. Siis, kui see kõik oli, me tegelikult ei teadnud, kui nakkav ja kui ohtlik ja milliste ja kui pikaajaliste komplikatsioonidega see haigus on. Olukorras, kus me ei tea, kas tegemist on uue Musta Surma, Hispaania gripi või kergemat sorti viirusliku nohuga, eelistaks igal juhul massihüsteeriat pohhuismile.
Posti teel valimiste probleemid olid 2020 aastal teada juba suvel ja demokraatide väitel hävitasid Trumpi käsilased postkaste et demokraadid ei saaks hääletadaSaturn kirjutas: ↑08 Nov, 2024 14:592020 oli pikalt enne valimisi öeldud, et kuna on palju posti teel hääli, siis 24h-ga ( võib võtta kuni paar nädalat) ei jõuta neid kokku lugeda. Samal ajal Trump ärgitas oma toetajaid valima kohapeal ja mitte saatma postiga. Paljudes osariikides valimistel on seadus, et kohapeal antud hääled loetakse esimesena ja siis hakkatakse postiga tulnuid lugema. Mind hämmastab, et Trumpi pooldajad ei saa aru mille pärast demokraatide hääli tuli postiga rohkem.
2024 oli Trump veidi targem ja ei öelnud oma toetajatele, et ärge jumala eest valige postiga, vaid valige kuidas saate, peasi, et valite.
https://www.err.ee/1124877/demokraadid- ... ud-muutusi
See oli üldteada et demokraadid on usinamad posti teel hääletajad. Seoses koroonaga prognoositi posti teel hääletamise kasvu. Trump nägi ohtu selles et bülletäänid saadetakse kõikvõimalikele aadressidele ja ilma tellimata. Sellega tekib võimalus et nad satuvad valede inimeste kätte kes siis hääletavad nagu neile meeldib.
Alternatiiv oli saata bülletään ainult tellijale sest sellega garanteeritaks enam-vähem et inimene on ikka valimistest ise ka huvitatud. Soomes saab samuti posti teel hääletada. Ma viimastel EL valmistel ei jaksanud osaleda ja keegi ei saatnud postiga valimissedelit. Ei saatnud sellepärast et ma ei tellinud. 2020 a USA-s kui ma Trumpi jutust õieti aru sain, käis postiljon mööda tänavat ja pistis igasse postkasti bülletääni. Kui suvaline koll oma postkasti kallale läks kargas aktivist ligi ja uuris et oi, sul on siin valimisbülletään. Müü ära! Mitte mingi hinna eest! Aga toobi viski eest? Tehtud!
Kui see aktivist demokraat oli siis hääletas sellega ise ja hääletamise saladus on ju mäletatavasti tagatud. Sellepärast käskis Trump jaoskonnas hääletada sest ükskõik kelle kätte need bülletäänid ka ei satuks - jaoskonna hääl on primaarne. Ja sellepärast loetakse ka posti teel antud hääled hiljem et kaks korda arvesse ei läheks.
See mis Trumpile ei meeldinud oli et kokkuvõttes tuli hääli tuli palju rohkem kui tavapäraselt ja lõpus (posti teel) olid need suuremalt jaolt demokraatidelt. Seesama ERR kommenteeris midagi umbes et "Kui Trump panustas jaoskondadele siis Biden postisedelitele" . Mida iganes see viimane siis tähendab. Kas hääletusmeetodit või bülletäänide kokkuostmist.
Seda pole vaja ülemäära tõsiselt võtta ja sellepärast emotikoni lisasingi.aksel90 kirjutas: ↑08 Nov, 2024 21:20Ma ei suuda aru saada, kuidas võib sellist juttu rääkida? Surmad olid ju reaalsed ja haiglate ülekoormus, hapnikuaparaatide puudus, see kõik oli ju reaalsus. Selle reaalsuse põhjal neid otsuseid tehti.
Tagantjärgi on ju hea laiata ja rääkida, kuidas tegemist oli massihüsteeriaga: See on tagantjärele tarkus. Siis, kui see kõik oli, me tegelikult ei teadnud, kui nakkav ja kui ohtlik ja milliste ja kui pikaajaliste komplikatsioonidega see haigus on. Olukorras, kus me ei tea, kas tegemist on uue Musta Surma, Hispaania gripi või kergemat sorti viirusliku nohuga, eelistaks igal juhul massihüsteeriat pohhuismile.
Ei taha siia mingit koroonateemat tekitada ja foorumi koroonateemasse ei kirjuta ma enam põhimõtteliselt. Puhtempiiriliselt ja suletud ruumis olid kaod mõõdetavad sellel Jaapani laeval mis esimese tüvega koroona kätte jäi. Vanainimestele ei saanud see kerge olema. Üldiselt pole ükski põletik vanaduses kerge sest organism ei saa sellest enam jagu. Koheselt ja täiesti ametlikult kuulutas koroona siin lähiümbruses massihüsteeriaks Valgevene Batka. Mingeid teateid sealsetest ühishaudadest pole mina kuulnud. Eks seal arstiabi võib ka olla parem kui USA tervisekindlustamata isikutele. Ma olin ise ka selle alg-variandiga haige. Oli sant küll kuid on hullemat olnud. Pärast ei vaktsineerinud sest mida seal enam rapsida kui juba läbi põetud.
Ja see oli samuti ikka teaduslik väide et sellised mutanteeruvad viirused muutuvad aja jooksul nakkavamaks ja vähemohtlikumaks. Päris viimasest lõpust , kuni meditsiiniteaduste nobelist Putin selle päevapealt lõpetas ma enam aru ei saanudki . Et mida nende piirangutega sooviti saavutada?
Miks peaks need kremli kääbikud Trumpi trollima? Ilmselgelt on tegu Trumpi vastase kampaaniaga. Vasakpoolseid põrandaaluseid liikumisi on mitmeid...Antifa, Anonymous(täiesti usutav, sest neil on ka korralik häkkimise taust)...PaganHorde kirjutas: ↑08 Nov, 2024 15:59
https://forte.delfi.ee/artikkel/1203350 ... mite-laine
see on tegelikult natuke naljakas, kuidas euroopa konservatiivid ähvardavad nüüd igasuguste trumpi sanktsioonidega euroopa suhtes. ala orban. me peame muutma ukraina sõja poliitikat sest et turump võtab kogu raha ära. meie ekrekad- sest et trump nüüd näitab. ma miskipärast hakkan arvama, et ainsad kes siit piki tila saavad on padukonservatiivid ise.
Saab näha. Saksamaal juba mingi sebimine käib.vanahalb kirjutas: ↑07 Veebr, 2024 20:55 ...
Vähemalt mu pilgu läbi ei ole Eestil ei iseseisvat sise- ega välispoliitikat. Riigi kursi määravad suuresti sündmused USA-s . Mäletatavasti toimus see EKRE hinnangul riigipööre pärast seda kui Hiina liider Xi Jinping viimase suure pealikuna oli USA presidendivalimiste legitiimsust kinnitanud ( soovis Bidenile võidu puhul õnne) ja enne Bideni ametisseastumist. Vahepeal oli segane aeg, Kapitooliumi räästasse taheti tuld teha, hääli loeti üle ja polnud päris selge et kas peale jääb Trump või Biden.
Ma soovitasin juba siis asja rahulikult võtta sest vähemalt neli aastat on nüüd Eestis võimul demokraadid koos oma põhimõtetega. Esimene võimalus vastaspoolel koalitsiooni saada on järgmise aasta jaanuaris ja tingimusel et Trump või keegi nende leerist võidab. Mingit vajadust pole hakata kohtusüsteemi lammutama või rahvusringhäälingu sulaseid tootvale tööle saatma.
Ilus pilt 

* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
2020. aasta valimised erinesid kõikidest teistest valimistest.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_e ... ted_States
Igaüks mõtleb oma rikutuse piirides.
-
- Liige
- Kontakt:
Mõttetute piltide asemel kirjuta parem millest "peaks mõtlema oma rikutuse piires" selle Wiki viite põhjal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist