Eesti riigi truudusevanne ei nõua kellegi konkreetse poliitiku kaitset, vaid ikkagi oma riigi kaitsemist!
https://www.riigiteataja.ee/akt/31175
Eesti riigi truudusevanne ei nõua kellegi konkreetse poliitiku kaitset, vaid ikkagi oma riigi kaitsemist!
Trumpi administratsiooni mehitamisel on minu jaoks olnud siiani vaid kaks positiivset nominatsiooni – Tulsi Gabbard luurestrukutuuride juhiks ja Robert Kennedy Jr terviseministriks. Ülejäänud nominatsioonid pakuvad rahuldust pigem neile, kes on sionistliku projekti toetajad ning keda ei häiri ei Gaza genotsiid ega ka mõte USA ja Iisraeli sõjast Iraaniga.
Ma ei tea, millised on Gabbardi ja Kennedy moraalsed vaated inimelu ja abielu pühadusega seonduvates küsimustes – vaevalt seal midagi eriti sümpaatset on. Aga vähemalt rahu ja kodanikuvabaduste ideaalide vaatepunktist on mõlemad näidanud siiani õiget orientatsiooni. Gabbard on olnud väga kriitiline USA sõjalise uuskolonialismi suhtes (mh NATO Ukrainasse laiendamise püüdluse ja läbi selle Venemaaga sõja provotseerimise suhtes), samuti süvariigi üha kasvava võimu ning sellega ühes kodanike vabaduste mahasurumise suhtes.
Muidugi ei ole üllatav, et Karmen Joller tembeldab Kennedy avalikult "USA esiuhhuuks". Reaalsus on muidugi vastupidine – kui Kennedy seisab teaduslikele argumentidele tuginedes inimeste põhiõiguste (sh vaktsineerimisvabaduse), mitte farmaatsiakorporatsioonide ärihuvide eest (nõudes viimastelt vastutamist inimestele põhjustatud kahjude eest), siis Joller on näidanud risti vastupidist palet. Kui üks neist on uhhuu, siis pole see mitte Kennedy...
Varro Vooglaid
Ikka ja jälle taban end mõttelt, et nõukogude aeg on tagasi. Poliitikute jutul, mida meedia rutiinselt vahendab, puudub reaalsusega elementaarnegi kokkupuude.
Läks Kremli trollide teemasse.
Usub oma piiblilugu. Kus on faktid ja argumendid?Varro Vooglaid
Mina võin küll öelda ilma igasuguste reservatsioonideta – nagu ma seda tegin ka eile Riigikogu saalis –, et ma EI USU teadust. Ühtlasi tundub mulle ilmselge, et pärast koroonaajal teaduse nimel esitatuna näntud manipulatsioone, valesid ja pettust ei tohiks enam ükski vähegi mõtlev ja aus inimene teadust (või teadusena esitletut) USKUDA. Kui nn teadus tahab, et teda võetaks tõsiselt, siis veengu inimesi faktide ja argumentidega, samuti vastuargumentide ümberlükkamisega, mitte USU ja kuuletumise nõudmisega. Vastasel juhul rakendub teadus diktatuuri teenistusse.
Usub oma piiblilugu. Kus on faktid ja argumendid? Elab mõtetega ilmselt keskajas ja unistab inkvisiitori ametist!Varro Vooglaid
Mina võin küll öelda ilma igasuguste reservatsioonideta – nagu ma seda tegin ka eile Riigikogu saalis –, et ma EI USU teadust. Ühtlasi tundub mulle ilmselge, et pärast koroonaajal teaduse nimel esitatuna näntud manipulatsioone, valesid ja pettust ei tohiks enam ükski vähegi mõtlev ja aus inimene teadust (või teadusena esitletut) USKUDA. Kui nn teadus tahab, et teda võetaks tõsiselt, siis veengu inimesi faktide ja argumentidega, samuti vastuargumentide ümberlükkamisega, mitte USU ja kuuletumise nõudmisega. Vastasel juhul rakendub teadus diktatuuri teenistusse.
Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 1 külaline